Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(*Mėnulis* @ 2011 06 20, 12:56)
Visų pirma Jonas nėra lietuviškas vardas. Visų antra, geriau būti dešimtu Jonu, nei vieninteliu Kevinu.

tavo nuomone cia. jei megsti buti tokia kaip visi. Man geriau kai vardas nepasikartoja vienoj klasej 10 kartu.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2011 06 18, 11:19)
ir kas cia gero buti jonu?

ir labai faina kad bus toks vienintelis.

man asmeniskai nepatinka kai kas antras tuo paciu vardu. toks jausmas cia susirinke pilna patriotu, jokio grozio neturi tas lietuviskas vardas ir ar pacios lietuviu vardus turit?

O kas blogo? blink.gif Puikus vardas.

Jei tik toks jusu kriterijus renkantis varda, tai galima isvis kokiu raidziu kratiniu pavadinti. Bus vienintelis ne tik LT bet ir visam pasaulyje bigsmile.gif

Jonas tikrai nera kas antras jei jau konkreciai apie si varda. Vargu ar jis net i 20tuka populiariausiu patenka. Tiksliai nezinau.
Visu antra, tai ne lietuviskas vardas.
Jonas (06.24), Jonė – hebrajų (sen. žydų) : „Jahvės (Dievo) išklausytas, palaimintas“
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2011 06 21, 13:14)
tavo nuomone cia. jei megsti buti tokia kaip visi. Man geriau kai vardas nepasikartoja vienoj klasej 10 kartu.

Tam, kad nebūti tokiam kaip visi, nebūtina turėti išskirtinį vardą.
O šiaip, mano vardas itin retas. Toks buvo tada, kai aš augau, toks liko ir dabar. bet jis lietuviškas. Tuo aš labai didžiuojuosi. Nes daug daugiau proto ir gebėjimų, pastangų reikia įdėti, kad rasti gražų lietuvišką, su reikšme ir prasme vardą, nei nukopijuoti užsienietišką ir padaryti iš jo vertalą.
Atsakyti
QUOTE(Toja. @ 2011 06 17, 20:04)
nepatinka. buvus klasioke savo sunui toki varda uzdejo..nesuprantu kas pas lietuvius galvoje. lyg ir lietuvoje gyvena, lietuvisku vardu margumynas didelis, o deda amerikoniskus..nu ka ir lakstys Keviniukas darzely tarp Jonu. juokinga blink.gif

jūs tik nesibaiminkit irnesakyk.gif tas Keviniukas bėgios ne tarp Jonų, o tarp Armandų, Majų ir Mėjų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2011 06 18, 12:19)
ir kas cia gero buti jonu? ir labai faina kad bus toks vienintelis. man asmeniskai nepatinka kai kas antras tuo paciu vardu. toks jausmas cia susirinke pilna patriotu, jokio grozio neturi tas lietuviskas vardas ir ar pacios lietuviu vardus turit?

Jonas pakankamai nedažnas vardas ir tikrai ne kas antras tokiu vardu smile.gif Be to, kaip jau minėta, ne lietuviškos kilmės, tik sulietuvintas.
Mano asmeniškai vardas grynai lietuviškas, kaip ir mano vaiko bei šeimos narių ir net pusrolių bei pusseserių.
O į temą, tai Kevinas labai "svetimai" skamba, tai keltiškas vardas ir mano manymu, lietuviui netinka, bet kaip kas nori, taip vadina, dabar visokių keistenybių žmonės prisigalvoja smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Dar tiek piktumo ir nesamoningu komentaru niekur nemaciau. Visu pirma kiekvienas duoda savo vaikui varda koki nori ir kokie jam patinka, o jus cia kisat socialinius sluoksnius. Tikriausiai ir jusu paciu vardai kitiem gali buti baisiau nei baisus, o jus cia komentuojat ant nieko deto vardo.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2011 06 07, 10:42)
http://www.spiegel.d...,712948,00.html

straipsnis vienas is daugelio, deja vokiskai nes aktualus butent sioje salyje, vadinasi "Kevinai gauna blogesnius pazymius", Astrid Kaiser tyrimas "Vardo itaka pazymiams"

Papildyta:
ten pat:

Mokytojai geriau vertino tu vaiku sugebejimus, kurie turejo vardus kaip Simonas, Lukas ar Jokubas; mergaites -  Charlotte, Nele, Marie, Emma ir Katharina.
Negatyvus vardai: Mandy, Chantal, Jaqueline (as pati dar prideciau samantas, estelas ir pan.)
"Kevinas tai ne vardas, tai diagnose", komentavo vienas tyrime dalyvaujanciu mokytoju.

O beje. Šiandien mačiau parduotuvėj tokį vaikeliuką, kuris demonstratyviai spjaudė ant grindų, o jo mamytė tik bejėgiškai kudakavo: "Kevinuk, nespjaudyk, Kevinuk, nu kam sakau...". Kokie tėvai, kokie vardai, tokie ir vaikai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2011 06 21, 22:35)
jūs tik nesibaiminkit irnesakyk.gif tas Keviniukas bėgios ne tarp Jonų, o tarp Armandų, Majų ir Mėjų wink.gif

Nu nebent. Tada turit keisti ir pavardę. Juokingai skamba Kevinas Petrauskas, arba Kevinas Jonaitis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
O man netgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nulietuvėjusiems gal ir tinka, ką aš žinau g.gif
Atsakyti