Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(*Anila* @ 2011 11 29, 14:34)
Na jau,na jau!!!!! biggrin.gif Prie ko cia vaiko vardas ir tevu issilavinimas,buna pavyzdziui Rasa,pijoku dukra,o zinau ir netgi labai kulturingu ir issilavinusiu tevu dukra.O vardas tas pats.Taip ir su kitais vardais,vardas issilavinimo lygio neatskleis biggrin.gif
Jau tikrai,kad kaip vistos kudakuojat,viena uz kita gudresnes bandot buti ir savo "auksta"prota per vardo analizavima pateikti biggrin.gif Klausimas-patinka/nepatinka sis vardas?O,ne tevas yra Komisaras ar bomzas,mama bufeto pardaveja,ar teiseja biggrin.gif
Is to dydelio rasto,iseinat is krasto cool.gif

pritariu
Atsakyti
nelabai
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 11 29, 13:34)
Na jau,na jau!!!!! biggrin.gif Prie ko cia vaiko vardas ir tevu issilavinimas,buna pavyzdziui Rasa,pijoku dukra,o zinau ir netgi labai kulturingu ir issilavinusiu tevu dukra.O vardas tas pats.Taip ir su kitais vardais,vardas issilavinimo lygio neatskleis biggrin.gif
Jau tikrai,kad kaip vistos kudakuojat,viena uz kita gudresnes bandot buti ir savo "auksta"prota per vardo analizavima pateikti biggrin.gif Klausimas-patinka/nepatinka sis vardas?O,ne tevas yra Komisaras ar bomzas,mama bufeto pardaveja,ar teiseja biggrin.gif
Is to dydelio rasto,iseinat is krasto cool.gif

Jūsų minima Rasa yra "tradicinis" vardas, todėl nieko keisto, kad jį renkasi ir menkesnio išsilavinimo žmonės, tačiau sutikit, kad skaitant kriminalinę kroniką, akis vis užkliūva už keistokų vardų.

Kalbant konkrečiai apie Kevino vardą, jis tam tikru lygiu galėtų būti tinkamu ir Lietuvoje gyvenančios katalikų šeimos vaikui, nes tai yra katalikų šventojo vardas. Tačiau aš asmeniškai šio vardo niekuomet nesirinkčiau, nes tai yra svetimos man, kaip lietuvei, keltiškos kilmės vardas; tai yra konkrečios šalies, Airijos, šventojo vardas (lygiai taip pat nesirinkčiau ir Stanislovo, Lenkijos globėjo, ar Kolomano, Austrijos globėjo, vardų)
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2009 09 09, 23:55)
Ka jus manot apie berniuko varda Kevinas?Grazus jums ar ne? smile.gif  wub.gif

Juodai amerikietiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltukas @ 2011 11 25, 10:54)
"Pagal vaikų vardų keistumą galima spręsti apie jų tėvų durnumą" - senas protingas liaudies posakis.

geras posakis thumbup.gif thumbup.gif man tai tas vardas ne schmoll.gif
Atsakyti
Atsakymas i temos klausima-vardas Kevinas nepatinka.
Atsakyti
Nelabai man patinka, bet del uzsienietiskumo, tai nereikia sukti galvos, nes dabar tiek daug tevu berniukus lietuvoje vadina, tai vaiko bendraamziams tikrai neatrodys kazkoks kitoks.
Atsakyti
Kevinas man primena "Vienas namuose" filmą.smile.gif Visai įdomus vardas. Užsienyje labai populiarus. Manau,kad jiems lygiai taip pat negražūs atrodo mūsų lietuviški kai kurie vardai, todėl nematau reikalo visai negražiai kalbėti apie amerikietiškus ar kitų kraštų vardus. Čia skonio reikalas. Vardas kaip vardas, tik mes nelabai įpratęsmile.gif
Atsakyti
man negrazus. schmoll.gif
Atsakyti
Kevinas... Barbes vyras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 08 12, 15:45)
Kevinas... Barbes vyras?  g.gif

Barbes vyras Kenas (Ken).

Jeigu jus airiai, teisingiau, a le airiai, tai duokit Kevin. Nuo to kad pridedat lietuviska galune, vardas lietuviskas nepasidaro.
Atsakyti
klaikus schmoll.gif
Atsakyti