Man šis vardas irgi nepatinka
Vyro sesuo tokį vardą savo vaikui išrinko, tai kai išgirdau, pirma rekcija buvo tikrai ne kokia
Mažajam Kevinui jau beveik metukai
Aišku, čia tėvų reikalas kokį vardą išrinks vaikui, bet aš galvoju, reikia pagalvoti ir apie tai kaip vaikas jausis su tokiu vardu pvz mokykloje arba sulaukęs 30, 40, 50 metų... Aš asmeniškai tokio vardo savo vaikui nedėčiau
Turim 9 metu Kevina--jauciasi puikiai
man ne. bet čia juk skonio reikalas. ne vardas laimę atneša
aš irgi pritariu nuomonei, kad angliški- "amerikietiški" vardai su lietuviškomis galūnėmis skamba klaikiai.Kol dar nevadinam mažybiniu vardu- pusė velnio, bet kai norim pavadinti švelniai...kaip jums skamba- Kajus- Kajukas, Klaidas- Klaidukas ar Klaidelis, Bonis- Bonukas? Kažkoks pasityčiojimas...Ar nepagalvoja tėvai, kad vaikui vardą teks "dėvėt" ir senatvėj? Jei jau norit duoti tokį vardą, kuris tiktų visame pasaulyje, tai ir rinkitės tarptautinį- neutralų...O čia- lietuvis Kajus...
QUOTE(mini*svaja* @ 2012 10 17, 10:16)
man asmeniskai angliski ar amerikietiski vardai yra daug grazesni nei musu lietuviski
kadangi musiskiai man jau yra senai pabode ir banalus... kur apsisuki visur tas pats vardas, o naujoviksesni (kaip jus sakot ne lietuviski) vardukai man labiau prie sirdeles

niu blyn, nesamone kazkokia... pabode
ok, man irgi daug graziu vardu uzsenietisku. graziai skambanciu, siaip patinkanciu ir t.t. butu vyras britas ar koks amerikietis, gyvenciau ne LT, gal ir pati pagalvociau apie kazkoki ten John'a, o ne Jona.
nu bet jei vaikas gimsta lietuviu seimoj, ir tuo labiau GYVENA lietuvoj, kokio velnio jam duoti angliska, amerikietiska, o dar geriau (kaip matau, SM gan populiaru
Kevinukas
Ne
Dar reiktu dukrytes Barbė vardu ir butu puikus komplektukas
Asociacija: kivis. Tik tiek.
Yra gražių ne lietuviškų vardų,bet šis nelabai man limpa. Nors kažkada žavėjausi juo,kai jauna buvau:D