Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

Man šis vardas irgi nepatinka blink.gif Vyro sesuo tokį vardą savo vaikui išrinko, tai kai išgirdau, pirma rekcija buvo tikrai ne kokia schmoll.gif Mažajam Kevinui jau beveik metukai ax.gif Aišku, čia tėvų reikalas kokį vardą išrinks vaikui, bet aš galvoju, reikia pagalvoti ir apie tai kaip vaikas jausis su tokiu vardu pvz mokykloje arba sulaukęs 30, 40, 50 metų... Aš asmeniškai tokio vardo savo vaikui nedėčiau
Atsakyti
Turim 9 metu Kevina--jauciasi puikiai
Atsakyti
man ne. bet čia juk skonio reikalas. ne vardas laimę atneša 4u.gif
Atsakyti
aš irgi pritariu nuomonei, kad angliški- "amerikietiški" vardai su lietuviškomis galūnėmis skamba klaikiai.Kol dar nevadinam mažybiniu vardu- pusė velnio, bet kai norim pavadinti švelniai...kaip jums skamba- Kajus- Kajukas, Klaidas- Klaidukas ar Klaidelis, Bonis- Bonukas? Kažkoks pasityčiojimas...Ar nepagalvoja tėvai, kad vaikui vardą teks "dėvėt" ir senatvėj? Jei jau norit duoti tokį vardą, kuris tiktų visame pasaulyje, tai ir rinkitės tarptautinį- neutralų...O čia- lietuvis Kajus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mini*svaja* @ 2012 10 17, 10:16)
man asmeniskai angliski ar amerikietiski vardai yra daug grazesni nei musu lietuviski  4u.gif  kadangi musiskiai man jau yra senai pabode ir banalus... kur apsisuki visur tas pats vardas, o naujoviksesni (kaip jus sakot ne lietuviski) vardukai man labiau prie sirdeles  wub.gif  drinks_cheers.gif

niu blyn, nesamone kazkokia... pabode lotuliukas.gif
ok, man irgi daug graziu vardu uzsenietisku. graziai skambanciu, siaip patinkanciu ir t.t. butu vyras britas ar koks amerikietis, gyvenciau ne LT, gal ir pati pagalvociau apie kazkoki ten John'a, o ne Jona.
nu bet jei vaikas gimsta lietuviu seimoj, ir tuo labiau GYVENA lietuvoj, kokio velnio jam duoti angliska, amerikietiska, o dar geriau (kaip matau, SM gan populiaru doh.gif ) meksikietiska, ups, sorry - ispaniska rolleyes.gif Kevinas, Grantas, Klaidas doh.gif bozeeeee... teveliai per daug filmu ziuri, o mamytes per daug pigiu romanu turbut skaito, kad tokius vardus sumasto...

Kevinukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu...
Atsakyti
Ne
Atsakyti
Dar reiktu dukrytes Barbė vardu ir butu puikus komplektukas thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Asociacija: kivis. Tik tiek.
Atsakyti
Yra gražių ne lietuviškų vardų,bet šis nelabai man limpa. Nors kažkada žavėjausi juo,kai jauna buvau:D
Atsakyti
Ne, nelabai toks vardas, nebent ne Lietuvoj gyvenant. Kažkaip išgirdus tokį vardą asociacija kad tai lėlės Barbės vyras
Atsakyti
Vardas baisiai ne koks blush2.gif

Gal nustokit Meksikos, Holivudo filmų personažais savo vaikus vadint??? g.gif
Atsakyti
Nu nekazka nekazka;)
Atsakyti