Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(kornellita @ 2009 09 14, 22:27)
...Is tikro,gaila vaiku su tokiais vardais,ypac kai je paaugs doh.gif

doh.gif
Nu ka jus cia kalbat nesamones, is kur toks provincialumas pas kai kuriuos zmones. Liudna skaityt tiesiog
Atsakyti
Svetima gėda už Kevinus, Klaidus, Samantas ir co cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 15, 08:49)
doh.gif
Nu ka jus cia kalbat nesamones, is kur toks provincialumas pas kai kuriuos zmones. Liudna skaityt tiesiog

Liudna skaityt,kai tokius vardus vaikams duoda.. ir joks cia provincialumas.. unsure.gif
Atsakyti
NEGRAŽUS
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 15, 13:44)
Liudna skaityt,kai tokius vardus vaikams duoda.. ir joks cia provincialumas.. unsure.gif

Lolita idomu cia tavo tiktras vardas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 15, 23:36-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 15, 23:36)
Lolita idomu cia tavo tiktras vardas? g.gif  g.gif  g.gif

Ko taip manim susidomejai mergaite? Taip tikras,tik ne pirmas,patenkinau smalsuma? bigsmile.gif cia nebutina vadintis tikrais vardais,dauguma naudoja kitokius. smile.gif
Papildyta:
nezinau del ko tu pyksti..? As savo nuomones niekam nepersu,tiesiog parasau,kaip man atrodo.Jei tavo nuomone kitokia apie vardus ar ka kita tai normalu,kokios cia problemos? Neturiu jokio tikslo cia pyktis 4u.gif O tavo vardas jei jis net netikras man labai grazus! Tikrai... ir gaila dabar jau retas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita123: 16 rugsėjo 2009 - 12:13
QUOTE(Sorceress @ 2009 09 11, 02:20)
Visu pirma, tai John, o ne Jon

Yra ir Jon. Pvz - Jon Voight.
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 16, 13:10)
Ko taip manim susidomejai mergaite?  Taip tikras,tik ne pirmas,patenkinau smalsuma?  bigsmile.gif cia nebutina vadintis tikrais vardais,dauguma naudoja kitokius. smile.gif
Papildyta:
nezinau del ko tu pyksti..? As savo nuomones niekam nepersu,tiesiog parasau,kaip man atrodo.Jei tavo nuomone kitokia apie vardus ar ka kita tai normalu,kokios cia problemos? Neturiu jokio tikslo cia pyktis 4u.gif O tavo vardas jei jis net netikras man labai grazus!  Tikrai... ir gaila dabar jau retas.. smile.gif

problemu jokiu 4u.gif niekas nepyksta...... smile.gif visiskai esu tikra,kad zmoniu nuomones skiriasi visu 100 % o del tavo vardo siaip pasidomejau smile.gif na o manasis vardas irgi tikras smile.gif Esu tuom patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 15, 14:44)

Man atrodo provincialumas kai gaili vaiku, kuriu vardai 'Jonukai ir Antanukai'. Ir gilus provincialumas turiu pastebet.
Papildyta:
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 14, 21:31)
nesuprantu kodel reikia gailet vaiku su vardu Antaniukas ar Kaziukas?  Kuo Kevinas geresnis uz siuos senus vyriskus vardus?  nu nezinau,bet man kartais tai geda del tokiu lietuvaiciu,kurie taip raso.. g.gif

tai jusu nuomone tokia pati kaip mano biggrin.gif arba jus manes nesupratot arba nezinau tada
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 16, 16:25)
Man atrodo provincialumas kai gaili vaiku, kuriu vardai 'Jonukai ir Antanukai'. Ir gilus provincialumas turiu pastebet.
Papildyta:
tai jusu nuomone tokia pati kaip mano biggrin.gif arba jus manes nesupratot arba nezinau tada

Nu taip iseina ne taip supratau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Kevinas schmoll.gif negrazus
Atsakyti
man negrazus schmoll.gif nebent ne LT..kazkaip kvailai skamba..ir norisi kazkodel iskart pavardes Costner'is biggrin.gif

Atsakyti