Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(Candela @ 2009 09 14, 19:11)
Nezinau,bet vardo Klaidas reiksme "klaidziojantis".Hmmm ,nezinau su tokia reiksme duoti varda, tai visa gyvenima klaidzios..Man tai jau Kazimieras tada geriau

gal nereiktų taip tiesmukai absoliutint žmogaus likimo, atsižvelgiant vien į vardo reikšmę.
O dėl Kazimiero - be abejo, gražus, geras, stiprus vardas.
Papildyta:
QUOTE(twins2 @ 2009 09 14, 16:23)
Man visai grazus tas vardas KEVINAS pas vaikus darzeli grupeje yra labai graziai skamba, taip pat yra berniukas NIKOLAS irgi liuks vardas, mano sunus KLAIDAS ir as labai dziaugiuos, kad pavadinom ji tokiu vardu, o uzauge sie vaikai tikrai didziuosis tokiais vardais. Man gaila tu vaiku, kuriuos vadina KAZIUKAIS, ANTANIUKAIS ir panasiai.

o kodėl jums jų gaila?
Man, pvz, negaila Nikolų, Kevinų ir pan, nors, žinoma, rinkčiausi Kazimiero, Antano vardus g.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 14 rugsėjo 2009 - 19:20
QUOTE(twins2 @ 2009 09 14, 17:23)
Man visai grazus tas vardas KEVINAS pas vaikus darzeli grupeje yra labai graziai skamba, taip pat yra berniukas NIKOLAS irgi liuks vardas, mano sunus KLAIDAS ir as labai dziaugiuos, kad pavadinom ji tokiu vardu, o uzauge sie vaikai tikrai didziuosis tokiais vardais. Man gaila tu vaiku, kuriuos vadina KAZIUKAIS, ANTANIUKAIS ir panasiai.

nesuprantu kodel reikia gailet vaiku su vardu Antaniukas ar Kaziukas? Kuo Kevinas geresnis uz siuos senus vyriskus vardus? nu nezinau,bet man kartais tai geda del tokiu lietuvaiciu,kurie taip raso.. g.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas Kevinas.Taip pries 11 metu pavadinau savo sunu thumbup.gif Dziaugiasi ir jis.Tiek darzelije,tiek mokykloje buvo vienas su tokiu vardu. thumbup.gif Man tai LUKAI,TADAI,MANTAI,DOMINIKAI Dieve,kek ju daug kad ir vienoje grupeje...ir visur kitur...
Atsakyti
Taip ir iskyla pries akis Barbes draugas Kevinas - tusciagalvis grazuolis, besirupinantis savo odos svelnumu ir raumenu ryskumu doh.gif

o siaip visi serialiniai, amerikietiski vardai - tikras kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 09 14, 21:46)
Man labai grazus vardas Kevinas.Taip pries 11 metu pavadinau savo sunu thumbup.gif Dziaugiasi ir jis.Tiek darzelije,tiek mokykloje buvo vienas su tokiu vardu. thumbup.gif Man tai LUKAI,TADAI,MANTAI,DOMINIKAI  Dieve,kek ju daug kad ir vienoje grupeje...ir visur kitur...

Na tarkim Amerikoje ir visame pasaulyje tai tu "luku, tadu,matu ,dominyku" yra daaaaug maziau nei Kevinu...
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 09 14, 20:11)
Nezinau,bet vardo Klaidas reiksme "klaidziojantis".Hmmm ,nezinau su tokia reiksme duoti varda, tai visa gyvenima klaidzios..Man tai jau Kazimieras tada geriau

nepergyvenk neklaidziuos. isismarkavot cia stipriai
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 09 14, 21:54)
Taip ir iskyla pries akis Barbes draugas Kevinas - tusciagalvis grazuolis, besirupinantis savo odos svelnumu ir raumenu ryskumu doh.gif

o siaip visi serialiniai, amerikietiski vardai - tikras kosmaras doh.gif

Jauciasi piktys,nesuprant kodel. schmoll.gif Na nepatiko mums su vyru Jonai,Antanai,ir panasus vardai...Is tikro,gaila vaiku su tokiais vardais,ypac kai je paaugs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Candela @ 2009 09 14, 21:58)
Na tarkim Amerikoje ir visame pasaulyje tai tu "luku, tadu,matu ,dominyku" yra daaaaug maziau nei Kevinu...

Teko gyventi uzsenije kelis metus,nesutikau nei vieno Mato,Tado schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 09 14, 20:27)
Jauciasi piktys,nesuprant kodel. schmoll.gif Na nepatiko mums su vyru Jonai,Antanai,ir panasus vardai...Is tikro,gaila vaiku su tokiais vardais,ypac kai je paaugs doh.gif
Papildyta:

ir kodėl taip gaila tų Jonų ir Antanų? g.gif

neteko sutikti, nes Matas ir Tadas yra seniai lietuvių kalboje, ir jie yra prisitaikę prie lietuvių kalbos sistemos. o šie vardai yra daugumoje bent jau krikščioniškų tautų vardynuose.
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 09 14, 20:27)
Papildyta:

tai gaila dėl ko? Nieks neatsako, o mano dukros vardas taip arti to Jono ir Antano tipo g.gif . Tai vat galvoju, kam čia ruoštis, kaip, kada ir iš ko tas užuojautas pradėt surinkinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 09 14, 20:11)

Cia apie varda Kevinas,o ne Klaidas doh.gif biggrin.gif P.S. man Klaidas visai nieko......tik ne Kazys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 09 14, 21:27)

tai tikriausiai ten yra Mathiasai, Tedziai itt, zodziu tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 09 14, 20:58)

butent! drinks_cheers.gif
Atsakyti