Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image

Senoji tema čia:
http://www.supermama...?...448012&st=0

Gera nuorodėlė kur daug daug puokščių wub.gif

http://public.fotki....uvems/puokts-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 10 rugsėjo 2009 - 18:56
Mano (jaunosios) vestuvių puokštė buvo vien iš baltų gėlių. Pasirinkau tokią apvalią puokštę su laikikliu, kaip floristė pavadino "gaublys" (atrodo:) ), na tokia forma kaip, pvz., Astos Valentaitės per vestuves buvo. Tik mano didesnė puokštė nei jos buvo: norėjau mažos, bet floristėms, matyt, kažkaip neišėjo, tai truputį didesnę (vidutinio dydžio) padarė. Bet nepaisant to, graži puokštė buvo:) buvo įsmeigtos baltos rožės, eustomos, frezijos ir ornitogalai. Puokštę man darė gėlių parduotuvėlėj Laisvės al. 32B, Kaune, netoli Soboro, čia Jančienės individuali įmonė. Ir šiaip visas gėles ten buvau užsisakiusi: pamergėms, svočiai puokšteles, visiems vyrams atitinkamai ir jaunajam gėles į atlapus, žiedlaius barstymui ir pirmo automobilio puošimą gėlėmis. Na šiaip nebuvo, kad idealiai viskas būtų padaryta, na, kaip sakiau, mano puokštelė šiek tiek didoka, bet iš esmės patenkinta jų darbu, iš esmės gražiai viskas buvo padaryta ir pardavėja buvo tikrai rūpestinga, "nepavedė" (nevėlavo, nepamiršo, kas kartais būna) ir dar šiek tiek pigiau nei, pvz., "Tarp gėlių" ar "Fitodizaino studija", taigi galėčiau rekomenduoti šį gėlių saloną kam reikėtųsmile.gif
Atsakyti
O mano puokštė buvo tokia wub.gif
Atsakyti
labai šauni idėja bigsmile.gif
tik tas baltas kaspinas man 'nesižiūri' truputį... unsure.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
Čia ne jums, čia sau. lotuliukas.gif
Gražu. Sakyčiau man ji tokia šiltai rudeniška. wub.gif thumbup.gif
Na, aš tiek daug visko matau ir man iškarto kažkokios asociacijos prieš akis iškyla. doh.gif Vos pamačius pirma mintis: Statkevičius. doh.gif Reikėtų man mokėti atsiriboti nuo tokių dalykų šiek tiek. Būt gyvent lengviau. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 14 rugsėjo 2009 - 12:37
QUOTE(something else @ 2009 09 14, 13:32)
labai šauni idėja bigsmile.gif
tik tas baltas kaspinas man 'nesižiūri' truputį... unsure.gif

mirksiukas.gif jei būčiau norėjusi kad suktų su raudonu, tai manau jau būtų šiek tiek per daug nuotakos puokštei to raudonumo ir neliptų prie manęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuggi: 14 rugsėjo 2009 - 12:38
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 14, 13:37)
Gražu. Sakyčiau man ji tokia šiltai rudeniška. wub.gif  thumbup.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
The_Dieter, sakyčiau tos asociacijos nėra blogai - kaip tik signalizuoja gebėjimą at(si)rinkti smile.gif
Atsakyti
Gal galite man pasakyti, kokios geles sioje nuostabioje puoksteje? blush2.gif Gal forumiete, kurios foto pasiskolinau is skelbimu skilties, nesupyks - grozio negalima slepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 14, 17:01)
Gal galite man pasakyti, kokios geles sioje nuostabioje puoksteje? blush2.gif  Gal forumiete, kurios foto pasiskolinau is skelbimu skilties, nesupyks - grozio negalima slepti 4u.gif

labai grazi wub.gif ypatinga rolleyes.gif
Gal rozytes ir frezijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 14 rugsėjo 2009 - 16:27
As noreciau ir sioje temeleje ikelti gvazdikuo puokstes mirksiukas.gif .Cia pirslienes ir svocios.
user posted image
O cia nuotakos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gali buti, kad frezijos - as tik orchidejas pazistu, bet jos perl epios puokstei ax.gif O is gvazdiku kokia idomi ideja - pirma karta matau bigsmile.gif

Nors mano svajone - kuria idejau wub.gif
Atsakyti