Mano (jaunosios) vestuvių puokštė buvo vien iš baltų gėlių. Pasirinkau tokią apvalią puokštę su laikikliu, kaip floristė pavadino "gaublys" (atrodo:) ), na tokia forma kaip, pvz., Astos Valentaitės per vestuves buvo. Tik mano didesnė puokštė nei jos buvo: norėjau mažos, bet floristėms, matyt, kažkaip neišėjo, tai truputį didesnę (vidutinio dydžio) padarė. Bet nepaisant to, graži puokštė buvo:) buvo įsmeigtos baltos rožės, eustomos, frezijos ir ornitogalai. Puokštę man darė gėlių parduotuvėlėj Laisvės al. 32B, Kaune, netoli Soboro, čia Jančienės individuali įmonė. Ir šiaip visas gėles ten buvau užsisakiusi: pamergėms, svočiai puokšteles, visiems vyrams atitinkamai ir jaunajam gėles į atlapus, žiedlaius barstymui ir pirmo automobilio puošimą gėlėmis. Na šiaip nebuvo, kad idealiai viskas būtų padaryta, na, kaip sakiau, mano puokštelė šiek tiek didoka, bet iš esmės patenkinta jų darbu, iš esmės gražiai viskas buvo padaryta ir pardavėja buvo tikrai rūpestinga, "nepavedė" (nevėlavo, nepamiršo, kas kartais būna) ir dar šiek tiek pigiau nei, pvz., "Tarp gėlių" ar "Fitodizaino studija", taigi galėčiau rekomenduoti šį gėlių saloną kam reikėtų