Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

aha labai nepatogu, arba vadinamos"sluotos" naman tai jos ne schmoll.gif makaluojasi visur nieko ten gero nei foto nei is sono 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 01 28, 09:48)
wub.gif wub.gif wub.gif Visos labai gražios, visų norėčiau. Kiekvienai foto vis kitą lotuliukas.gif
Atsakyti
geriau sakyk,kad noretum but vestuviu planuotoja biggrin.gif
o geriause vestuviu modeliu, ir katalogam su skirtingom puokstem ir suknelem fotkintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 28, 12:39)
geriau sakyk,kad noretum but vestuviu planuotoja biggrin.gif
o geriause vestuviu modeliu, ir katalogam su skirtingom puokstem ir suknelem fotkintis tongue.gif
Laisvalaikiui norėčiau tokio darbelio bigsmile.gif Būtų smagu thumbup.gif lotuliukas.gif
Ale, mano darbo pobūdis visai kitas, nors taip pat bendravimas su klientais. O dėl modelio, nė pro kur schmoll.gif Ūgio nėr. lotuliukas.gif

Arba galėčiau įžadus atnaujinti kasmet, vis su kita suknele ir puokšte. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as isvis mazyte tik 1.62 sad.gif tai sukneles normalios net nerasta

idomi g.gif
user posted image
Atsakyti
As irgi 162 cm, tai nusipirkau tokia suknele , kuria butu galima patrumpint, nes visos buvo per ilgos. smile.gif

Man tai sita labai patinka
http://b5p.imgsrc.ru.../9593249WFt.jpg

Kaip ikelt nutrauka kad matytusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savage_cat: 28 sausio 2010 - 13:17
QUOTE(Savage_cat @ 2010 01 28, 13:14)
As irgi 162 cm, tai nusipirkau tokia suknele , kuria butu galima patrumpint, nes visos buvo per ilgos. smile.gif

Man tai sita labai patinka
http://b5p.imgsrc.ru.../9593249WFt.jpg

Kaip ikelt nutrauka kad matytusi?

Nukopijuoti nuotraukos adresą, spausti IMG (kai paspaudžiat atsakyti, virš rašomo lapo yra) ir ten įklijuoti nuotraukos adresą. mirksiukas.gif

Štai jūsų nuotraukytė. Labai gražios spalvos bigsmile.gif Mano mamos puokštė buvo būtent iš šių gėlių wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 28 sausio 2010 - 13:23
user posted image

sveikos merginos mano vestuvinis tortas bus su tulpemis, tad ir puokstes kazko panasaus noreciau, gal ka patart galetumete 4u.gif visai galva susisuko nuo puoksciu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti