Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 14, 17:26)
labai grazi wub.gif ypatinga rolleyes.gif
Gal rozytes ir frezijos g.gif

Man taip pat atrodo, kad čia rožės ir frezijos. Gal ir nėra originalu, bet būtent tokios pati norėsiu, tik frezijos bus ne baltos.
Atsakyti
QUOTE(fuggi @ 2009 09 14, 13:28)
O mano puokštė buvo tokia  wub.gif

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 14, 16:01)
Gal galite man pasakyti, kokios geles sioje nuostabioje puoksteje? blush2.gif  Gal forumiete, kurios foto pasiskolinau is skelbimu skilties, nesupyks - grozio negalima slepti 4u.gif

Man atrodo čia frezijos ir eustomos ax.gif

QUOTE(muosee @ 2009 09 14, 17:45)
As noreciau ir sioje temeleje ikelti gvazdikuo puokstes  mirksiukas.gif .Cia pirslienes ir svocios.
user posted image
O cia nuotakos  mirksiukas.gif

user posted image

Gražu 4u.gif

QUOTE(suntea7 @ 2009 09 14, 18:48)
labai grazi wub.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif kiek ieškojau niekur neradau ištvermingų gėlių ,kadangi mes važiuosime per visą Lietuvą. Ir dar man reikėtų oranžinių,nes brangusis jau turi oranžinį kaklaraištį,tai derinsim... 4u.gif Gal ką panašaus žinot? Gal gerberos,nežinot kaip jos laikosi ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
pas mus buvo gvazdikai.super tarode ir super laikesi .Nes mes ir puse lietuvos apvaziavome ir kita diena ant stalo jos stovejo sviezios ir grazios.o ir spalvu gama visai tokia nieko. mirksiukas.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 14, 23:12)
Sveikos mamytės smile.gif  kiek ieškojau niekur neradau ištvermingų gėlių ,kadangi mes važiuosime per visą Lietuvą. Ir dar man reikėtų oranžinių,nes brangusis jau turi oranžinį kaklaraištį,tai derinsim... 4u.gif  Gal ką panašaus žinot?  Gal gerberos,nežinot kaip jos laikosi ?  g.gif  blush2.gif

Gerberos labai gerai laikosi, jos ir taip labai patvarios, bet buvau pamerge vienose vestuvese ir puokste buvo is gerberu, labai puikiai atlaike visa diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėėėėėkui labai,net palengvėjo,kad gerberos ilgai laikosi, nes norėjau labai jų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 15, 00:12)
Sveikos mamytės smile.gif  kiek ieškojau niekur neradau ištvermingų gėlių ,kadangi mes važiuosime per visą Lietuvą. Ir dar man reikėtų oranžinių,nes brangusis jau turi oranžinį kaklaraištį,tai derinsim... 4u.gif  Gal ką panašaus žinot?  Gal gerberos,nežinot kaip jos laikosi ?  g.gif  blush2.gif

man atrodo, kad bet kurios geles gerai laikosi, jei jos yra tinkamai paruostos. Pas mane buvo rozytes ir orchidejos sudetos i mikrofona, tai 3 dienas atrode kaip ka tik nuskintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 14, 16:01)
Gal galite man pasakyti, kokios geles sioje nuostabioje puoksteje? blush2.gif  Gal forumiete, kurios foto pasiskolinau is skelbimu skilties, nesupyks - grozio negalima slepti 4u.gif

Na taip, čia daugiausia rožės ir frezijos, na gal dar kažkas, gerai nežinau
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 14, 21:12)

As ir uz gerberas smile.gif Man jos laaaabai grazios blush2.gif
Mano puokste buvo is roziu ir gerberu, o pamergiu tik gerberos wub.gif Laukiu foto, tad kai tik turesiu imesiu nuotraukyte ir cia wink.gif
Atsakyti

Labai labai grazi wub.gif
Atsakyti

superine thumbup.gif labai grazi thumbup.gif
Atsakyti