Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(something else @ 2009 10 16, 13:08)
žinot, dėl stiliaus jausmo (ne)turėjimo ir skonio pajautos čia galim diskutuoti šimtą metų - dalykai subjektyvūs ir skirtingai interpretuojami.
BET.
yra ir tam tikros objektyvūs vertinimo kriterijai. vieni iš pagrindinių -  SAIKAS, PAPRASTUMAS (ne prastumas), TINKAMUMAS, ESTETIŠKUMAS - geriausi skonio rodikliai.

pradėkim nuo saiko - žvilgtelkit dar kartą į minėtą pavyzdį (atsiprašau puokštės savininkės, nenoriu nei užgauti, nei liūdinti, tiesiog geras pvz). ką matot? spalvų jūra - geltona, balta, žalia. + mėlyni drugeliai + violetiniai drugeliai + geltonos, baltos, permatomos blizgios juostelės + ant juostelių mėlyni drugeliai... 
o prie viso to dar reiktų pridėti jaunosios suknelės atspalvį, papuošalus, jaunojo kostiumą + kaklaraištį....

žodžiu...

QUOTE(tigriuss @ 2009 10 16, 13:29)

Bavau parasius dideli argumentuota teksta,BET... argi tai kazkam svarbu ir cia esanciu didziuju kvalifikuotu kritikiu...kaip ir rasiau anksciau kiekviena pasilieka prie savo nuomones. Net nemalonu uzeiti ir eilini karta skaityti kaip Jus idomiai viska interpretupjate. blink.gif Beje jei jau komentuojate,tai bent jau komentuokite faktus...
Na ka as galeciau palinketi,cia raso tos kurios ruosiasi teketi arba istekejo,matyt as suradau sau panasu zmogu, todel vestuviu diena girdejau tiek nuo mylimojo tiek nuo draugu tik komplimentus,todel Jums linkiu sutikti toki pati zmogus kaip ir Jus cool.gif . Ko gero daugiau as cia nieko nekomentuosiu, kiti tai uztektinai padarys rolleyes.gif - manau tuoj atsiras dar koks vienas zmogus neatitinkantis jusu skonio, turesite dar ka pamokyti geru manieru ir skonio . ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 16 spalio 2009 - 14:54
Galiu pasakyti tik viena - zmogus is salies visada pasakys savo pirmaji ispudi - uztenka pazvelgti i nuotrauka ir tiek rolleyes.gif O savi zmones retai isdrista pasakyti...

Atsakyti
viskas merginos nesipikim group.gif ir poster_offtopic.gif
Atsakyti
Nierkas ir nesipyksta smile.gif O kritikuojam, ne vien pagyras issakome rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 10 16, 15:13)
Galiu pasakyti tik viena - zmogus is salies visada pasakys savo pirmaji ispudi - uztenka pazvelgti i nuotrauka ir tiek rolleyes.gif  O savi zmones retai isdrista pasakyti...

Butent, mamos, tetos, mociutes aisku, kad be proto girs jaunaja, kad ji pati nuostabiausia...

O svetimi zmones, mato jus pirma karta ir sako taip kaip yra, o gimines nenori taves izeisti tau svarbia diena, tad geriau ka nors grazaus pasako, nors kartais galvoja ir visai kitaip...

as siaip esu is tu, kur nebijau tiesos sakyti ir ja sakau. Bet per mano pussseseres vestuves puokste buvo tragiska: ant lelijos lapu uzdetos orchidejos, kruva vielu su karoliukais ir dar viskas nupurksta dideliais melynais bliuzguciais, kurie pastoviai byrejo. Jis kelis kartus vestuviu diena klause, kaip jos puoste, pasakiau, kad grazi.. nutylejau.. nes ji labai jautrus zmogus, jei buciau pasakius tiesa butu tikrai apsiverkus.. Ir visi gyre, ko ji paklause o realiai galvojo visai kitaip...

O jai iki siol ta puokte labai grazi atrodo, net ir man tame paciame salone pasiule puoste darytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 16 spalio 2009 - 17:18
gal parinkite kitu pavyzdziu "kaip nereikia daryti"... kam reikia sitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juluva @ 2009 10 15, 13:34)
kiek teko susidurti tai tulpes megsta vandeni, taciau tai nereiskia kad sviezios, gerai priziuretos tulpes, kurios buvo priziurimos ir auginamos pagal visas taisykles neatlaikytu vienos dienos...  g.gif
na mano atveju tik apie 5 valandas jos turetu isbut be vandens  ax.gif

issilaikyt tai tikai issilaikys per diena tik jos labai skleidziasi nuo ranku silumos tai gali labai jau issiziot
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2009 10 16, 18:07)
gal parinkite kitu pavyzdziu "kaip nereikia daryti"... kam reikia sitaip  doh.gif

drinks_cheers.gif
Skonis, beskonybe, saikas, paprastumas..... Taciau komentaruose, o ypatingai kritikoje, turi buti mandagumas ir taktas bigsmile.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
as tai esu is tu kurios nemegstu jokiu tatcku patacku smile.gif visada ieskau kad butu kuo paprasciau,tai manau mano puokstyte bus kazuom panasi i sia

http://www.madonnali...alog/45_big.jpg
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 10 16, 18:30)
Taciau komentaruose, o ypatingai kritikoje, turi buti mandagumas ir taktas  bigsmile.gif

patikėkit, čia to mandagumo su kaupu smile.gif

QUOTE(lietuvaiteee @ 2009 10 16, 18:31)
as tai esu is tu kurios nemegstu jokiu tatcku patacku smile.gif visada ieskau kad butu kuo paprasciau,tai manau mano puokstyte bus kazuom panasi i sia

bet ar nuotraukytėje kalijos ne dirbtinės? mastau.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 10 16, 19:30)
drinks_cheers.gif
Skonis, beskonybe, saikas, paprastumas..... Taciau komentaruose, o ypatingai kritikoje, turi buti mandagumas ir taktas  bigsmile.gif  ax.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif aciu,butent tai ir norejau pasakyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaiteee @ 2009 10 16, 19:31)

vienintele puokste is kaliju kuri man patyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 30, 22:41)
user posted image

man ši labai ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti