Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 18, 16:37)

pasakiska si puokstyte, su bijunais taip ir kvepia pavasariu, vasara wub.gif isivaizduoju labai kuklia, paprasta, lengva suknyte prie kurios tiktu si puokste ir be jokiu neriniu, atlasu, gifiuru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 18, 15:37)

su tulpem tai apalpimas kaip grazu man..... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
su tulpem ir kalijom - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 18, 19:10)
pasakiska si puokstyte, su bijunais taip ir kvepia pavasariu, vasara wub.gif isivaizduoju labai kuklia, paprasta, lengva suknyte prie kurios tiktu si puokste ir be jokiu neriniu, atlasu, gifiuru wub.gif

man pirma puokstele grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2009 11 17, 13:38)
*GUCCI* man tai masinos papuosimas negrazus blink.gif  kazko ryskiai truksta unsure.gif

na cia kiekvieno nuomone vis kita.. man pvz negrazu kai buna daug ir visokiu skirtingu geliu prikaisiota ir toks vaizdas, kad sieno kupeta ant masinos smile.gif o yra daug variantu, na as maciau, kad masinas puosia plastikinem gelem ir tai kazkam yra grazu, cia laisve rinktis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 11 17, 14:16)
O man fainas papuosimas - geriau maziau, negu apraisioja visa masina juostomis juostelemis arba kaip ant katafalko uzdeda didziule puokste ant kapoto doh.gif

aciu smile.gif mano lygiai tokia pati nuomone apie neskoningai didelius papuosimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

va cia tai spalvike wub.gif o jei dar vien tik is tulpiu... thumbup.gif wub.gif wub.gif pasaka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juluva: 19 lapkričio 2009 - 20:53
as tai noriu su uogomis puokstes, bet nerandu nei foto nei nesu tikra ar gausiu kur ...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 11 19, 23:34)
as tai noriu su uogomis puokstes, bet nerandu nei foto nei nesu tikra ar gausiu kur ...

Kiek anksciau cia merginos buvo idejusios puoksciu su sermuksniais, tai labai graziai atrode, tik matyt tada jau reiktu teketi rudeni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 11 19, 23:34)

o kokiom uogom? šermukšniais?
Atsakyti
dar keletas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 16:25)
dar keletas
user posted image
user posted image
user posted image