O as niekaip neapsisprendziu del puokstes is pradziu galvojau, kad noriu baltu roziu, bet dabar jau persigalvojau, nes manau, kad "susilies" su suknele ir jos net nesimatys beveik... Kazkaip vilioja orchidejos, bet irgi nzn... taip pat ir bijunai grazu, bet ju jau nebus liepos gale...
O as niekaip neapsisprendziu del puokstes is pradziu galvojau, kad noriu baltu roziu, bet dabar jau persigalvojau, nes manau, kad "susilies" su suknele ir jos net nesimatys beveik... Kazkaip vilioja orchidejos, bet irgi nzn... taip pat ir bijunai grazu, bet ju jau nebus liepos gale...
Mano puokštėje buvo suderintos baltos orchidėjos, baltos rožytės ir dar tokios baltos smulkios gėlytės, kurių pavadinimo niekaip nepsisimenu. O kad nebūtų per balta, pagelbėjo žali lapeliai. Floristės viską skoningai suderino ir rezultatas buvo super
Pirmoji Ir iš tulpių Ech.. tulpių į šiltus kraštus nenusiveši, tačiau tas pirmas, jos tokios man sausos atrodo tai tikrai galima Man dar labai gražu rugių puokštelė Tik šiltuose kraštuose kažkaip nesižiūrėtų manau.
o masiniukuj man labai grazu ir paprasta gal kazko prideciau bet minti sman tikrai patinka... Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2009 12 13, 22:58)
Pirmoji Ir iš tulpių
Ech.. tulpių į šiltus kraštus nenusiveši, tačiau tas pirmas, jos tokios man sausos atrodo tai tikrai galima
Man dar labai gražu rugių puokštelė Tik šiltuose kraštuose kažkaip nesižiūrėtų manau.
na ziurint kur, sakykim prie juros tikrai dera melyna spalvyte, o jei daug zalumos tai aisku kazko gyvesnio gal...
as pati tai labiausiai megstu pakalnutes bet vestuves liepa tad vilciu nera jokiu Papildyta:
o kas del vestuviu temu , tai ateina pamazu i lietuva jau , teko pabuvot poroj drugeliu temu na kai su saiku man visada grazu bet tikra tiesa kad daznai perdedame
as turiu minciu spalvom , man labai grazu