Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(egliosha @ 2010 01 04, 22:48)
kiekvienam savaip atrodo biggrin.gif
dar labai grazu-bijunai wub.gif
user posted imageuser posted image
bijunai su rozem ir kalijom

Labai gražu. drinks_cheers.gif Jei viskas bus ok, mano vestuvinė puokštė bus iš bijūnų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulis.oho: 04 sausio 2010 - 22:12
Lelijos + rožės (aišku irgi sakysit, kad kapinių gėlė doh.gif). Tiesa, puokštę perpus mažinčiau ir trumpinčiau. Tokios masyvios ir su uodegom man nepatinka, bet derinukas gražiai atrodo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 04 sausio 2010 - 22:55
QUOTE(Aistulis.oho @ 2010 01 04, 22:11)
Labai gražu. drinks_cheers.gif  Jei viskas bus ok, mano vestuvinė puokštė bus iš bijūnų.

birzeli yra idealiausia manau bijunams 4u.gif
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 04, 22:54)
Lelijos + rožės (aišku irgi sakysit, kad kapinių gėlė  doh.gif). Tiesa, puokštę perpus mažinčiau ir trumpinčiau. Tokios masyvios ir su uodegom man nepatinka, bet derinukas gražiai atrodo.

sitos lelijos tikrai man primena dirbtines ant vainiku kur deda blush2.gif manau reiketu gabaritus geliu sulygint, tada gal taip neatrodytu, per dideles tos lelijos g.gif
Atsakyti
Kokios grazios puokstes su bijunais. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kalijos ir bijūnai rolleyes.gif manęs jie labiausiai prašosi į rankas TĄ dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 04, 22:48)
kiekvienam savaip atrodo biggrin.gif
dar labai grazu-bijunai wub.gif
bijunai su rozem ir kalijom

Tikrai labai gražios puokštelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bijūnų puokštė ir man labai gržu. smile.gif
Tik kur svetimoj šaly jų rasti reiktų mastau.gif
Ir šiaip, aš kol kas sunkiai įsivaizduoju kokia puokštė man tiktų ir kaip ir iš kokių gėlių ją padarytų mastau.gif
Atsakyti
Dėkui, Egliosha, už puokščių su bijūnais pavyzdžius, nes kaip tik ieškau idėjų puokštei. Vestuvės, ko gero, tikrai bus birželį, tai, manau, pats idealiausias variantas puokštei bus. wub.gif
Atsakyti
Man dar gražu gvazdikų puokštės. wub.gif O dar tokie žali įdomiau nei spalvoti atrodo. wub.gif Ir vyro atlape taip gražiai žiūrisi wub.gif Įdomu ar šiltuose kraštuose jų yra? mastau.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 05, 19:36)
Man dar gražu gvazdikų puokštės. wub.gif O dar tokie žali įdomiau nei spalvoti atrodo. wub.gif Ir vyro atlape taip gražiai žiūrisi wub.gif

o jei dar tokios spalvos batukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 05, 20:47)
o jei dar tokios spalvos batukai  bigsmile.gif

Kai paskei, tai net susilydžiau pagalvojus wub.gif Pagooglint spėjau ir tokių žalių grožių kojytėms radau wub.gif
Ech...
Atsakyti
ir man bijūnai wub.gif O gal žinot, ar liepos pradžioj jų dar būna? blush2.gif
Atsakyti