Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Dieter @ 2010 01 22, 17:42)
Man labai gražu gvazdikų puokštės, tik spalvos rausvos nepatinka, o oranžinių dar neužmačiau. smile.gif Taip, pat vis dar galvoju ar tikrai bus ta puokštė, nes vestuvės nebus kaip visų ir ne LT. mastau.gif

Yra ir oranziniu mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Ledi, aš sau galbūt tokios pūstos nenorėčiau, bet šiaip pati kompozicija ir gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Ledi labai grazios abi puokstes!! wub.gif
o jau spalvine gama thumbup.gif
Atsakyti
Sužavėjo wub.gif
user posted image

Šitos spalvinis variantas man labai patiko tik pati puokštė per didelė doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 24, 13:50)
Ledi labai grazios abi puokstes!!  wub.gif
o jau spalvine gama thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Ledi, puokštės dailios. Tik piršlienės puokštėje man tie žali žiedai nepatinka. smile.gif smile.gif Nesu jų mėgėja.
3Kitten, tie oranžinai ir lyg į rudumą dailūs bigsmile.gif
Atsakyti
na pirslienes sukne buvo tokia marga su zalia ir ruzava spalvom,tai puokste buvo derinta prie suknios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 01 24, 13:16)
na pirslienes sukne buvo tokia marga su zalia ir ruzava spalvom,tai puokste buvo derinta prie suknios  cool.gif

thumbup.gif Turėjo viskas suderinta gražiai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 22, 18:42)
Raudona ir manęs netraukia, atsosijuojasi su tokiom balta-raudona suknelėm, kurios man nepatinka. smile.gif
Tai vat, kai renkiesi spalvas, reikia pagalvot ar tikrai bus tokios spalvos gražių gėlių biggrin.gif
Man labai gražu gvazdikų puokštės, tik spalvos rausvos nepatinka, o oranžinių dar neužmačiau. smile.gif Taip, pat vis dar galvoju ar tikrai bus ta puokštė, nes vestuvės nebus kaip visų ir ne LT. mastau.gif

oranziniu esu maciusi bigsmile.gif mirksiukas.gif netik vienspalviu tokiu ir margu pamaisytu , dar grazios geles buna oranzines tik nezinau ju tikro pavadinimo , o mociute vadingavo karalienes karunom bigsmile.gif tokios leliju gimines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 25 sausio 2010 - 11:35
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 11:30)
oranziniu esu maciusi  bigsmile.gif  mirksiukas.gif netik vienspalviu tokiu ir margu pamaisytu , dar grazios geles buna oranzines  tik nezinau ju tikro pavadinimo , o mociute vadingavo karalienes karunom  bigsmile.gif tokios leliju gimines  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Žinau tas gėles smile.gif Tik pavadinimo ne doh.gif lotuliukas.gif Jos tikrai gražios ir tokios ryškios biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2010 01 24, 12:23)
Sužavėjo  wub.gif 
Šitos spalvinis variantas man labai patiko tik pati puokštė per didelė  doh.gif

user posted image

nu bet man visokiu rusiu kalijos tai grozis wub.gif wub.gif tik kad tokia stora puokste nepatogu nesiotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 25 sausio 2010 - 13:18
Tai jau tikrai, storos arba sunkios puokstes vestuvems nenoreciau unsure.gif
Man grazu.....
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 27 sausio 2010 - 14:45