Aūūūūūūūūū

Ar vėjas visas nupūtė, kad beveik niekas nebesivaidena temutėj
QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 13:38)
sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri. antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.
Laba

Aišku gaila, kad ir vėl istorija kartojasi, ale mielai priimsim į chebrą

O šį kartą viskas turėtų būt paprasčiau, nes jau daug ką žinai ir nerimo turėtų būti žymiai mažiau.
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 03, 20:01)
Man jau geda cia rasyti su savo nesamonem
Nu Madmuazele, tu tik mažiau nervuokis ir gėdinkis, nes tau tikrai nuo to cukrus kyla

taigi kaip tik rašyk kas ir kaip, ir gal bendrom jėgom atrasim kokią priežasčių-pasėkmių grandinę. Kuo daugiau dalinsimės patirtim - tuo bus lengviau

Taip kad rašyk ir nesnervuok
Wowavyva, šiaip man raudona spalva labai patinka, bet lopšio irgi raudono neimčiau

(nors pas mus raudonas

, bet ne iš vidaus, o tik iš išorės ). Lopšys tai man tas su žalsvu vidum patiktų. O sportinuką raudoną tai paimčiau

bus tikri sportiniai ratai
beje, vien salotų valgyt irgi nerekomenduoju

bo rezultatas nuo to geresnis nebus, tik nervuosies dar labiau. Taip jau yra, kad to insulino kurį laiką reikės daugiau, betgi laukti jau liko ne tiek ir daug

taip kad leiskis tiek, kiek reikalauja organizmas ir nesuk sau galvos

O pagimdysi, ir dozės bus dar mažesnės nei prieš nėštumą, nes kai duosies ir lakstysi kaip užsukta, plius dar pieno gamyba, tai to insulino tau gal ir visai nebereikės

nu čia pusiau juokais, bet juk tavo dozės prieš nėštumą tikrai buvo nedidelės, nes man tai pradžioj vietoj anksčiau naudotų 8-10 v.v., užtekdavo vos 4 v.v.
Aister, o kokioj autokėdutėj Mantukas dabar sėdi? Ir ar patenkinta turima kėdute? nes aš jau ieškausi kokią reikės merginai nupirkt nes dabartinės jau ilgam nebeužteks
I'm out of my mind, but feel free to leave a message