QUOTE(madmuazele @ 2009 10 06, 15:38)
Nu žinokit, aš bandysiu mesti svorį

Tikiuosi nors kažkiek pavyks

Nes tuoj sieks 70 kg

Netelpu į rūbus

Net nesuprantu ko jis vėl didėti pradėjo...
Gal kas kokių patarimų turi? Aš mąstau pradėti mažinti maisto kiekį (

juokinga, nes nevalgau nei riebaus, nei kažko ypač daug).
niu zinok kai as kudinausi, tai ideliai buvau susitvarkius maista, jokiu bulviu, jokiu desreliu - sasisku, jokios kiaulienos, tik vistiena, kalakutiena, ir tik su darzovemis, valgiau pusryciais koses arba jogurtus,valgydavau tik juoda duona su grudais, sriubas ivairias trintas darydavausi, aisku be jokiu riebalu, zuvyte valgydavau kas 2-3 dienas, jei per pietus valgydavau mesa, tai jokais budais vakare nei mesos nei zuvies nevalgydavau, suri valgydavau tik Dziugo arba baltus varsles surius ir pan, kuo daugiau niamniodavau vaisius ir darzovius ir kas be ko 4-5 kartai per savite sportuodavau :)tiesa, dietologe lesidavo tik i savaite 2 kiausinius suvalgyt, jei keptas kiausas tai tik plaktas su pienu, mazinau druskos kieki, nelabai galima ir raugintu agurkeliu, ar rukytu zuvyciu ir t.t. na aisku kai budavo silpna jau neziuredavau kas ir kaip, bambonkes ciulpdavau, buvau pripratus taip maitintis ir buvau labai patenkinta, svori meciau po truputi ir uztikrintai per puse metu apie 8 kg, numeciau tai manau normalu, o ir to maisto uztekdavo, ir sugriesindavau

taip pat uztat dabar i vistiena ir zuvi negaliu paziuret, kai esu

tai pagrindinis pas mane patiekalas bulves

visko noriu to ko anksciau net nevalgydavau. uztat yra proga dabar pasinaudot