Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

Nu žinokit, aš bandysiu mesti svorį unsure.gif Tikiuosi nors kažkiek pavyks g.gif Nes tuoj sieks 70 kg doh.gif Netelpu į rūbus blink.gif verysad.gif Net nesuprantu ko jis vėl didėti pradėjo...
Gal kas kokių patarimų turi? Aš mąstau pradėti mažinti maisto kiekį ( lotuliukas.gif juokinga, nes nevalgau nei riebaus, nei kažko ypač daug).
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 06, 15:38)
Nu žinokit, aš bandysiu mesti svorį unsure.gif  Tikiuosi nors kažkiek pavyks g.gif  Nes tuoj sieks 70 kg doh.gif  Netelpu į rūbus blink.gif  verysad.gif Net nesuprantu ko jis vėl didėti pradėjo...
Gal kas kokių patarimų turi? Aš mąstau pradėti mažinti maisto kiekį ( lotuliukas.gif  juokinga, nes nevalgau nei riebaus, nei kažko ypač daug).

niu zinok kai as kudinausi, tai ideliai buvau susitvarkius maista, jokiu bulviu, jokiu desreliu - sasisku, jokios kiaulienos, tik vistiena, kalakutiena, ir tik su darzovemis, valgiau pusryciais koses arba jogurtus,valgydavau tik juoda duona su grudais, sriubas ivairias trintas darydavausi, aisku be jokiu riebalu, zuvyte valgydavau kas 2-3 dienas, jei per pietus valgydavau mesa, tai jokais budais vakare nei mesos nei zuvies nevalgydavau, suri valgydavau tik Dziugo arba baltus varsles surius ir pan, kuo daugiau niamniodavau vaisius ir darzovius ir kas be ko 4-5 kartai per savite sportuodavau :)tiesa, dietologe lesidavo tik i savaite 2 kiausinius suvalgyt, jei keptas kiausas tai tik plaktas su pienu, mazinau druskos kieki, nelabai galima ir raugintu agurkeliu, ar rukytu zuvyciu ir t.t. na aisku kai budavo silpna jau neziuredavau kas ir kaip, bambonkes ciulpdavau, buvau pripratus taip maitintis ir buvau labai patenkinta, svori meciau po truputi ir uztikrintai per puse metu apie 8 kg, numeciau tai manau normalu, o ir to maisto uztekdavo, ir sugriesindavau smile.gif taip pat uztat dabar i vistiena ir zuvi negaliu paziuret, kai esu nestuke.gif tai pagrindinis pas mane patiekalas bulves smile.gif visko noriu to ko anksciau net nevalgydavau. uztat yra proga dabar pasinaudot smile.gif
Atsakyti
Kas idomiausia, jog as tik kartais sugriesiju... jei verdu sriubas-jos su maziau druskos ir be mesos ar riebalu, dabar Zepter'yje gaminu visiskai be riebalu, o jei ka ir pakepu, tai tik ant laselio alyvuogiu aliejaus doh.gif Del to ir sakau, kad tikrai svoris neturetu augti g.gif Bet gal man reikia sportuoti.. ale pasakysiu, kad man geda... as jau pradedu gerokai kompleksuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 06, 13:56)
nedingo, gal tik trumpai nutilo smile.gif
jei jau kalbent apie cukrus, kazko padidejo poreikis insulinui...vel baze pasididinau, arba dar daugiau valgyt pradejau  tongue.gif

mano dozes darosi arkliskos.... 60-70vv parai reikia blink.gif
Atsakyti
Nu žinokit, aš bandysiu mesti svorį  Tikiuosi nors kažkiek pavyks  Nes tuoj sieks 70 kg  Netelpu į rūbus  Net nesuprantu ko jis vėl didėti pradėjo...

Apie tą patį ir aš labai galvoju.
atrodo valgau saikingai, o svoris vis pats auga. Tos problemos lyg ir netūrėjau niekada, tai pirmą kart reikės susiimti.
Insulino ir aš paskutinius mėnesius leisdavaus daugt.y. apie60-70, svoris buvo 68kg.
Atsakyti
As tai bijau, kad galutinai sutrikdysiu medziagu apykaita ir liksiu apvali verysad.gif
Inguska, imsiesi kokiu nors priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 06, 18:29)
mano dozes darosi arkliskos.... 60-70vv parai reikia  blink.gif

mano sieke iki 120
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 06, 17:29)

Nieko tokio, as jau ir 79.5 buvau pasiekus blush2.gif
Atsakyti
nuraminot karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 06, 17:06)
Kas idomiausia, jog as tik kartais sugriesiju... jei verdu sriubas-jos su maziau druskos ir be mesos ar riebalu, dabar Zepter'yje gaminu visiskai be riebalu, o jei ka ir pakepu, tai tik ant laselio alyvuogiu aliejaus doh.gif  Del to ir sakau, kad tikrai svoris neturetu augti g.gif  Bet gal man reikia sportuoti.. ale pasakysiu, kad man geda... as jau pradedu gerokai kompleksuoti verysad.gif

ner cia ko kompleksuoti, jei nori tai ir susigriebk, pabandyk sportuot, gal patiks, atsirinksi kas patinka, as tai visad lankiau treniruokliu sale, po to pakeiciau sporto kluba ir taip pamegau tuos visus strakaliojimus, aerobikas, dviracius, kad i treniruoklius net ziuret negaledavau. velgi ziurint kai kam, mano drauge i sporta ne ziuret nenori, todel daznai dietu pasilaiko ir puikus rezultatas visad matosi, o as be sporto tik su maisto derinimu niekad nebuvau numetus svorio :)visada yra proga ka nors nauja isbandyt wink.gif sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 06, 17:29)

niu tikrai nemazai, niu bet jei tiek reikia vadinasi tiek ir leiskis, pas mane tai baze 21, bet susileidziu per diena dar kazkur iki25 vnt. tai 50 nesiekia, ***** vakar nuejau miegot su 5, aisku kokias 3 sulciu stiklines isgeriau, siandien su 14 atsikeliau, vel pas mane cukrai durniuot pradeda, zinau kad sultis labai kelia, bet velgi anksciau kai taip darydavau iki 14 nedakildavo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 10 06, 20:46)
mano sieke iki 120

oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 10 07, 07:23)
niu tikrai nemazai, niu bet jei tiek reikia vadinasi tiek ir leiskis, pas mane tai baze 21, bet susileidziu per diena dar kazkur iki25 vnt. tai 50 nesiekia, ***** [B]vakar nuejau miegot su 5, aisku kokias 3 sulciu stiklines isgeriau, siandien su 14 atsikeliau, vel pas mane cukrai durniuot pradeda, zinau kad sultis labai kelia, bet velgi anksciau kai taip darydavau iki 14 nedakildavo sad.gif

Oi, aš tiek sulčių išgėrusi, tai ne su tokiais atsikelčiau doh.gif
Vakar nuėjau su 5,3, šiandien atsikėliau su 4,1 thumbup.gif

Rytais valgau tik natūralų jogurtą ir geriu žalią arbatą. Pietums šiandien atsinešiau 2 riekeles duonos ir žuvį patroškintą su morkom, salierais ir porais ax.gif Vakar vakare tokiam kiekiui pakako 7 VV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 spalio 2009 - 08:07
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 07, 09:02)
Oi, aš tiek sulčių išgėrusi, tai ne su tokiais atsikelčiau doh.gif
Vakar nuėjau su 5,3, šiandien atsikėliau su 4,1 thumbup.gif

Rytais valgau tik natūralų jogurtą ir geriu žalią arbatą. Pietums šiandien atsinešiau 2 riekeles duonos ir žuvį patroškintą su morkom, salierais ir porais ax.gif Vakar vakare tokiam kiekiui pakako 7 VV.

niu va ir tvarkosi po truputi cukriukai wink.gif taip ir toliau smile.gif
Atsakyti