Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(lebut @ 2009 09 15, 05:41)
Kaip tik šeštadienį buvau į Kauną pašokusi, o tuo pačiu ir senamiestį apsilankiau  mirksiukas.gif Spalvų namuose buvau svečiuosna ir dar norėčiau pasisvečiuoti, tik su laiku striukoka  doh.gif , o jei dar kada sutartume su Bite, tai vėl reiks savaitgalį pašokti  mirksiukas.gif

Nu tai klausykitės, nepasididžiuokitės ir užsukitės pas kaimynus, paprašyk, jos atves per slaptą praėjimą hihihi.gif Būt malonu susipažinti gyvai tsakant ax.gif
Atsakyti
saunuole Vilm@!!! daugiau nebesislepk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 09 16, 00:21)
Patiko rėmelis su rožikėm, toks kitoks, gerai tapyta...Sutapimas, tačiau šiandien su tokiom pačiom rožikėm 3D vestuvinį atviruką dariau...

vajeee kokis komplimentas wub.gif

Visoms dekupazininkems po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu ir orelis šį rytą doh.gif
Atsakyti
taburete - labai saunus suoliukas!! wink.gif

Vilm@ - labai grazo dezute, ir piesinukas toks originalus, labai fain ziurisi wink.gif
Atsakyti
Nu ir pridėjote darbelių, tik žiūrėk ir žiūrėk.
Patiko Sobieskos lėkštė, tikrai graži tik man ta rožė nelabai kažkaip žiūrisi blush2.gif
Džiuga+, na ką ir besakyti, visos išgyrė, ir taip aišku kad kaip ir visi tavo darbeliai, originalu, tikrai labai gražu 4u.gif
aurelija-ma, man labai patiko tavo dėžutė raktinė, nežinau kuo, bet man ten taip viskas dera, viskas vietoje, vat pamačiau ir patiko.
Labai pažįstamas radijukas ir vazonas su tulpėmis, nepamenu daabr kieno. g.gif
Ai, dar Vilm@os dėžutė laaabai patiko.
Šaunuolės visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 16 rugsėjo 2009 - 09:10
[quote=simson,2009 09 15, 12:02]
Stai dekoravau batu deze. Noriu paklausti ar galima daryti sendinima ant kartono blush2.gif

Labai linksma ir graži dėžutė 4u.gif wub.gif . Tikrai vaikiška smile.gif . Noriu patarti tokį dalyką : aš irgi esu pasipuošusi kelias kartonines dėželes įvairiem dokumentam. Tai tuos kampučius, kurie užeina vienas ant kito, aš klijais suklijuoju, tada jie nebūna "išsižioję". Gal ir laikys tvirčiau ax.gif . Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Vilm@ kokia grazi dezute, rodykis dazniau wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Vilm@ kokie grazus tavo darbeliai, leles nuostabios ir dar is pajacu serijos dezute esi padariusi kai grazu wub.gif
Atsakyti
Niu kokiu darbstuoliu mes turime, ech pasiziurejus atrodo kad dirbat kaip bitutes, nes vis naujus darbelius rodot, as tai i menesi koki 1 tepadarau, letai neskubeda ir viskas.. 4u.gif o jusu prisiziurejus dabar pradejau 3 darbelius is karto ir visus paminom, pamainom, dazau, tepu, klijuoju biggrin.gif bus matyt kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 09:51)
Nu tai klausykitės, nepasididžiuokitės ir užsukitės pas kaimynus, paprašyk, jos atves per slaptą praėjimą  hihihi.gif Būt malonu susipažinti gyvai tsakant ax.gif

Būtinai kitą kartelį drinks_cheers.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 09 16, 07:42)
Teisingai, tegul dailininkai pasistengia nechalturint  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
O jei rimtai, tai labai sauni kedute, lygiai ir tvarkingai nudazyta,nu tokia svari, be periekaistu , malacius  4u.gif  4u.gif
Cia tokis mano pastebejimas, kad mes, kurios jau kazkiek pazengusios, uzmirstam, kad visoms buvo pirmi darbai ir pirmi kartai... kai rankos neklauso...ir svarbiausias rupestis kaip ta servetele graziai nutupdyti i vieta... o seseliai ir pritapymai ateina veliau, kai jau susiorientuoji kas prie ko ir ka gali daryti kitaip. aisku ta servetele pries klijuojant galima ir pasukinet, pasiziuret, kur kokio kampelio truksta ir taip ja nutupdyti, kad atrodys taip ir turi but  mirksiukas.gif
Taigi sekmes pradziamokslem, kantrybes ir pamatysit, kad nera tokis baisus velnias, koki ji maliavoja  4u.gif  4u.gif

nu ačiū už gerą žodį mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat ka siandien padariau is plasmasines melynos pakabos
user posted image ax.gif blush2.gif
Atsakyti