Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

Man tas rėmelis su rožytėm irgi patiko thumbup.gif Toks kitoks ir dailiai ten pritapyta smile.gif

Suolelis su boružėm tik rai vykęs, o pastabos žiūriu čia masiškai sutapo thumbup.gif

Negaliu nepagirti Vilm@ dėžutės. Atgaiva akims rolleyes.gif

Nepamenu kieno, bet patiko ir man citrininė arbatos dėžutė ir "skani" servetėlinė. smile.gif

QUOTE(campari* @ 2009 09 16, 11:19)
dabar pradejau 3 darbelius is karto ir visus paminom, pamainom, dazau, tepu, klijuoju biggrin.gif bus matyt kas gausis biggrin.gif

Čia turbūt nuo manęs užsikrėtei? Aš tai taip pastoviai dirbu, minimum su dviem darbeliais. Bet tas liečia dažniausiai šveitimą, dažymą ir lakavimą, jei apsiimu dažyt, tai tuo pačiu kelis daiktus ir pasiruošiu, vėliau tik ateina eilė dekoravimui. Taip pat ir su lakavimu. Dabar lakuoju tris daiktus vienu metu.

Jennifer, o mes irgi pažįstamos iš matymo. bigsmile.gif Kai tik pradėjai dirbti iš karto supratau, kad ten tu. smile.gif O tu mane irgi turi žinot, aš kelis pastaruosius kartus klausinėjau dėl dėžučių nuo medinių raidelių. Tai Greta (berods toks savininkės vardas), jau man pardavė jas smile.gif Ir dar ateidavau su savo dukryte... Atsimeni, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 16, 14:04)
Jennifer, o mes irgi pažįstamos iš matymo.  bigsmile.gif Kai tik pradėjai dirbti iš karto supratau, kad ten tu. smile.gif  O tu mane irgi turi žinot, aš kelis pastaruosius kartus klausinėjau dėl dėžučių nuo medinių raidelių. Tai Greta (berods toks savininkės vardas), jau man pardavė jas smile.gif Ir dar ateidavau su savo dukryte... Atsimeni, ane? bigsmile.gif

Aha sokiai.gif
Įtarimą turėjau, bet dabar jau visai aišku. Puikiai prisimenu interesantę tų dėžučių biggrin.gif
Aš vis galvojau ten tu, ne tu, pakalbėjau su savininke, leido parduoti tas dėžutes, bet kai daabr mažiau dirbu, vis nepataikydavau kad tu užsuktum, tai mąsčiau kaip pranešti, kad jos parduodamos rolleyes.gif

lebut, lauksime lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(simson @ 2009 09 15, 12:02)
Stai dekoravau batu deze. Noriu paklausti ar galima daryti sendinima ant kartono 

Tokia visa vaikiska wub.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 09 15, 12:34)
cia mano paskutinis darbelis, raktine-remelis  smile.gif

thumbup.gif . As ir kazkada turejau tokius pinigelius verysad.gif

QUOTE(truputukas @ 2009 09 15, 13:12)
Su jusu shedevrais man jau ner ko lygintis, bet vis vien rodau savo "blynukus".

Labai garzus, taip ir toliau darbuokis sunglasses2.gif

QUOTE(lebut @ 2009 09 15, 18:18)
Aš jau nebespėju su jūsų tempais, nepabūk pusdienį o čia jau grožybių prikuriate.  Šaunuolės visos, nepykit kurių nepaminėjau, visom merginoms po  4u.gif

Ne tu viena tokia. As ir tik isijungiu ir 10 psl doh.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 16, 09:08)
Sveikos merginos

Labai garzus tavo darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 15:52)
Aha  sokiai.gif

lebut, lauksime lauksime  mirksiukas.gif

Tai išduok, kur ten pačios ieškoti, kokioje parduotuvėje? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 16 rugsėjo 2009 - 15:17
rrrrrrrrrrrrr..... mano tigriukui blush2.gif
Naudotos servetėlės, rycher klijai servetėlėms, ryžinis popierius(klijuota viduje), aukso spalvos dažai, sendinta su Stamperia Sottile, įtrinta vario spalvos aliejiniais dažais, purkšta blizgiu sintetiniu laku. Gaila, bet niekaip neišėjo nufotkinti kad matytūsi trūkiai verysad.gif
user posted image
user posted image
dedu didesnę, gal matysis ir nesudarkysiu puslapio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 16 rugsėjo 2009 - 15:29
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 16:18)
rrrrrrrrrrrrr..... mano tigriukui  blush2.gif

tai jau tikrai rrrrrrrrrrrrrrr thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 09 16, 16:18]
rrrrrrrrrrrrr..... mano tigriukui blush2.gif
super tigriukai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
JENIFER dezute super, labai grazi 4u.gif

visu darbeliai medaliu verti first.gif
Atsakyti
edikun, aussrrina, rug gele, ačiū mergaitės, malonu kad patiko. na toks jau užsakymas buvo, viską išsirinko ir pasakė: - va, man prašom tokią, blink.gif o ką man, man liko padaryti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 16:18)
rrrrrrrrrrrrr..... mano tigriukui  blush2.gif

Eik tu sau kaip grazuuuu...mano katinai...daugiau nieko nesakysiu,nes truksta zodziu...lekiu vel ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
niu jau kaip grazu!!! wink.gif saunuoles biggrin.gif einu ir as padirbeti.
Atsakyti
Paskutinėje foto matosi ir trūkiai. thumbup.gif Man tuo Sottile ir patinka, kad gyvai daug gražiau ir trukiai negilūs, juos iš tiesų sunkiau nufotografuoti. Įdomi dėžutė, nesu mačius tokios, su trim skyreliais viduje. Viduje labai spalva faina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 16 rugsėjo 2009 - 20:12