Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(Jennifer @ 2009 09 17, 16:13)
Na rodausi su "aguonomis", dėžutė daryta mamukui gimtadienio proga, tai jos labai mėgstamos gėlės, neskaitant alyvų. O ši dėželė tai pirmoji kurią tiek daug pritapiau. visia patiko. O vertinti jums  ax.gif

Aš vertinu puikiai..tiesiog puikiai..10 iš 10.. 4u.gif ..Matosi, kad daug širdies įdėta.. 4u.gif

QUOTE(alialeks @ 2009 09 17, 17:01)
Sveiki. Parodysiu suoliuka , kuri paemiau is darzelio, dekoravimui. Suoliukas buvo labai senas, padarytas is storos faneros, reikejo kai kur spakliuoti, nes krastai buvo atsilupe. Blogai kad nenufotkinau is pradziu, parodyti kaip atrode. Cia tik 1 suoliukas, dar lauke 4 vnt. Labai daug kur pritapyta. Tikiuosiu , kad vaikams ir aukletojai patiks.  smile.gif

Nuostabus suoliukas...Vaikams ir auklėtojai tikrai patiks.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu suoliukas tai super thumbup.gif ,labai,labai grazus. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz gerus zodzius biggrin.gif
Atsakyti
Žydraake, labai šaunus stilingas rinkinukas thumbup.gif

Jennifer, labai šilta ir miela dėžutė su aguonomis wub.gif wub.gif wub.gif

alialeks, puikus suoliukas- vaikams turėtų labai patikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 09 17, 16:01)
Sveiki. Parodysiu suoliuka , kuri paemiau is darzelio, dekoravimui.

Mane irgi vilioja nutriušę kėdutės iš darželio, bet niekaip nesiryžtu paprašyti...

Labai puikiai tu čia atnaujinusi suolelį thumbup.gif

Jennifer, na, tuos aguonos tiesiog akelės raibsta thumbup.gif wub.gif
Man, deja, ir žodžiai tinka dainos, nes pasiilgstu savo mamos, kuri gyvena ne LT verysad.gif
Atsakyti
Žydraakės akmenukai gražiai žiūrisi thumbup.gif
alialeks katinukių suoliukas wub.gif
Jennifer,graži dėžutė su aguonom ir viduj gražiai tie užrašiukai-lipdukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na jus matyt nei valgot nei miegat, o tik dekupazinat ir dekupazinat doh.gif , buvau truputi dingus, savo darbeli imeciau i 1 psl. o siandien jau ziuriu, kad 22 psl doh.gif SAUNUOLES mirksiukas.gif
Beje aciukas visoms 4u.gif , kas pastebejo ir pagyre mano padekla "Rytine kava i lova"
Atsakyti
alialeks, tikrai labai gražutis suolelis 4u.gif
Atsakyti
Turejau toki sena jau labai negrazu rasoma stala, gaila jo foto kaip atrode netuyriu, tai truputi pagrazinau ir dabar toks nieko mandraus tiesiok man pagrazejo biggrin.gif
user posted image
user posted image

o cia dar kiti mano darbukai ax.gif
http://public.fotki....azas/page2.html
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 17, 16:13)
Na rodausi su "aguonomis",

Tai ko meluoji,kad remontais uzsiimi,kepi darbelius viena paskui kita,dar ne bet kokius -saunius . Cia tau user posted image Graziai lipdukai vidu papuose

Alialeks- zinai,kad turi sugebejima restauruot kedutes kaciukais biggrin.gif .Labai,labai grazu ir spalvinis fonas cool paderintas

Andren -daug ir grazaus laiko prie stalelio praleidai, tikrai ne veltui mirksiukas.gif Saunuole
Atsakyti
[quote=Andren,2009 09 17, 21:21]
visai neblogai pagrazinai staleli 4u.gif

Jenifer nuostabi dezute, skilimas , pritapyta viskas kaip piesta atrodo wub.gif

Aleliaks jau gyriau suoliuka asmeniskai, bet ir cia pagirsiu, labai grazu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 17 rugsėjo 2009 - 21:59
Mano sege, kuria padariau mamai smile.gif

[img]http://images110.fotki.com/v1585/photos/4/1549314/7834870/IMG_3808-vi.jpg

nesuprantu kodel su laptopu negaliu pacios foto ideti...
Atsakyti