Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

Sveikutes darbstuolytes, nugi alys raibsta wub.gif
Jennifer - nuostabi dezute, man tik uzkliuvo, kad prieky vieno tigriuko galva ties kakta nukirsta, noretusi kad taip per prieki tas veidelis "nueitu" Bet gal nebuvo galimybes, nezinau ax.gif Siaip sauniai pasidarbavai 4u.gif

Žydraake - norisi eiti pasivaikscioti i pajuri, pabraidyti ir rinkti akmenukus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 12:36)
Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių"  biggrin.gif

visi scenarijai geri ir tinkantys tavo pakabelei, saunei atrodo tas akcentukas virsuje wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 09 17, 12:22)
O kuom aš prastesnė už kino žvaigždę..??.. biggrin.gif ..O svajonės kartais pildosi.. rolleyes.gif
Gerai nuskambėjo..."Tam reikalui man reikia to sexy tualetinio popieriaus.." lotuliukas.gif

Salne, rinkinukas jau laukia savo šeimininkės, bet tokiai tavo svajonei sukurpčiau ir kitą 4u.gif

Mergytės, bet kaip gera, jūsų scenarijai kaip dailininkui pagyrimai jo nutapytam paveikslui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:08)
Atėjau su nauju darbeliu

Darbelis grazus,bet tik kas tas apvalus daiktas-speju sege-ar pataikiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 09 17, 12:35)
Darbelis grazus,bet tik kas tas apvalus daiktas-speju sege-ar pataikiau bigsmile.gif

Ne rolleyes.gif Padėkliukas aromatingai arbatai, kol vyras bus su vaikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 12:37)
Ne rolleyes.gif Padėkliukas aromatingai arbatai, kol vyras bus su vaikais biggrin.gif

Kai/jei mano vyras buna su vaikais as tikrai tada ne arbata geriu lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Tikrai labai gražus darbelis ta pakabėlė+padėkliukas... thumbup.gif
Aš taip pat labai myliu akmenukus, namuose visas indas jų pridėtas, va, tokių gražių - nugludintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 09 17, 13:00)
Kai/jei mano vyras buna su vaikais as tikrai tada ne arbata geriu lotuliukas.gif ...

Svarbiausia juk, kad vyras galvotų kad tu arbatą geri.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(sobieska @ 2009 09 17, 13:00)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 09 17, 14:54)
Svarbiausia juk, kad vyras galvotų kad tu arbatą geri.. lotuliukas.gif

nea,nerizikuociau taip stipriai,paskui nei tos pacios arbatos gert neisleistu,geriau tiesa,kad ir kokia ziauri ji butu siuo atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
zydraake,nu viskas nuo a ik z suderinta ir sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Na rodausi su "aguonomis", dėžutė daryta mamukui gimtadienio proga, tai jos labai mėgstamos gėlės, neskaitant alyvų. O ši dėželė tai pirmoji kurią tiek daug pritapiau. visia patiko. O vertinti jums ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Naudota: gruntas, servetėlė, servetėlėlms skirti rycher klijai, akriliniai dažai, Sottile, aliejiniai dažai(įtrinimui, rudi), ryžinis popierius(klijuotas vidus), lipdukai(vidaus užrašas ir papuošimai), purškiamas blizgus sintetinis lakas.
Atsakyti