Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(orchideja89 @ 2009 09 24, 13:34)

Man labai patiko remelis ir dezute wub.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 09 24, 15:22)

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 09 24, 16:33)
kai kurias sendinimo priemones galima dziovinti plauku dziovintuvu, bet apie orkaite tikrai nesu girdujusi cool.gif  neaisku kokia pas tave priemone,gal yra informacinis lapelis,nes kiek esu turejusi tai beveik visur buvo smile.gif

Pas mane STEP1 ir STEP2, o informacinio lapelio lyg ir nemačiau. O džiovintuvu džiovinant ir parastai džiovinant skirtumas yra? Skilimo dydis ir pan? g.gif
Atsakyti
Noriu parodyti dezute, kuri jau senai zadejau padaryti sunui, kad galetum sudeti savo gyvunus.

http://images53.fotk.../dezute2-vi.jpguser posted image
http://images53.fotk...587/dezute2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alialeks: 24 rugsėjo 2009 - 16:12
QUOTE(alialeks @ 2009 09 24, 17:07)
Noriu parodyti dezute, kuri jau senai zadejau padaryti sunui, kad galetum sudeti savo gyvunus.

Wow thumbup.gif man tai labai grazi,kur jus tokiu graziu paveiksliuku gaunat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 24 rugsėjo 2009 - 16:12
Derinau netgi 5 serveteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 09 22, 22:40)
"Sapnas"

Jau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif trūksta žodžių
O čia akys tikriausiai pripieštos?
Atsakyti
barsyle nu labai fainas butelys wub.gif
alialeks dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 09 24, 14:17)
ateina ruduo tai ta proga.....

Aš maniau, kad ruduo jau atėjo.. g.gif smile.gif ..Bet rėmelis gražus..tikrai rudeniškas, šiltas.. rolleyes.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 09 24, 15:22)
"Meskius"

Pamačiau ir įsimylėjau.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2009 09 24, 16:47)
Pas mane STEP1 ir STEP2, o informacinio lapelio lyg ir nemačiau. O džiovintuvu džiovinant ir parastai džiovinant skirtumas yra? Skilimo dydis ir pan? g.gif

Na STEP 1 ir STEP 2 tikrai nėra priemonės pavadinimas.. 4u.gif ..O dvikomponenčių pirmą sluoksnį galima džiovinti džiovintuvu..bet geriau su šaltu oru...Antrą sluoksnį geriau leisti išdžiūti savaime..nes gali sugadinti..Bet kiekviena priemonė turi savo naudojimo specifiką ir kas tinką vienai, nebūtinai tiks kitai..Na bet, kad džiovinti orkaitėje..dar neteko girdėti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 09 24, 07:58)
Jei sunkiau sekasi iš akies lygiai priklijuoti kad atstumai būtų lygūs ir kad valandos atitiktu, tuomet paimk keletą trikampių liniuočių ir susižymėk pieštuku reikiamas vietas. O po to tik stumdyk arčiau vidurio ar toliau nuo vidurio. Pirmiausia pasižymėk 12, 3, 6, 9 valandas, jei nori daugiau, tuomet likusias. Na bent aš taip darau  ax.gif

Ačiū, ačiū, ačiū 4u.gif
Bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 09 24, 08:58)
Jei sunkiau sekasi iš akies lygiai priklijuoti kad atstumai būtų lygūs ir kad valandos atitiktu, tuomet paimk keletą trikampių liniuočių ir susižymėk pieštuku reikiamas vietas. O po to tik stumdyk arčiau vidurio ar toliau nuo vidurio. Pirmiausia pasižymėk 12, 3, 6, 9 valandas, jei nori daugiau, tuomet likusias. Na bent aš taip darau  ax.gif

dar gal matlankis padėtų? rolleyes.gif
Atsakyti
turiu klausimeli blush2.gif Gal kas turit servetele as popieriu su pegasais? Labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 09 24, 17:18)
user posted imagePamaloninai,sedziu issiviepusi iki ausu... tai nesupyksit,jei dar su viena pasigirsiu lotuliukas.gif

prasom i eteri ir kuo daugiau tuo geriau, labai geras serialas panasiai kaip nusivylusios namu seimininkes ar miestas ir seksas thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

aleliak dezute thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 24 rugsėjo 2009 - 21:42