DZIUGA laikrodziai tavo kokie faini, as ir viena padariau, bet net nedrasu rodytis jis labai jau paprastas ir dar nepavyko man, su vienkomponenciu laku, nesusendino kaip tikejaus ir norejau
tik neuzsuk pora dieneliu tai darbeliu uzderejo, visu labai faini kuriniai
ypac dezutes neprasto grozio.
DZIUGA laikrodziai tavo kokie faini, as ir viena padariau, bet net nedrasu rodytis jis labai jau paprastas ir dar nepavyko man, su vienkomponenciu laku, nesusendino kaip tikejaus ir norejau
Vedda,nuostabu...........
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 25, 11:01)
saules geliu dezute...miela
net zaptai atvipo nuo grozio raktines.
o cia mano smulkmeneles
berniukui, kuriam labai patinka katineliai

ir mergaitiska feju taupykle
o cia mano smulkmeneles
berniukui, kuriam labai patinka katineliai

ir mergaitiska feju taupykle
Kvartetas vaikuciai bus labai patenkinti
Rimute7 labai grazi arbatine.
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 25, 11:44)
Kvartetai, myliu katinus
Vedda nu labai gražūs darbai
rimute7,tavo saulėgrąžos
Kvarteto katukai
ir mergaitiška taupyklė tokia švelni
prieš tai tokių darbų buvo
begalybė kad nepajėgiu išvardyti taigi visoms po baliončiką

Nu čia mano paskutinis sutvėrimas
:

(dekup.popierius,akriliniai dažai,klijai,sendinimas''Retro"")
rimute7,tavo saulėgrąžos
Kvarteto katukai
Nu čia mano paskutinis sutvėrimas

(dekup.popierius,akriliniai dažai,klijai,sendinimas''Retro"")
QUOTE(grite @ 2009 09 25, 13:04)
As nebusiu apzora..paimsiu tik 4 balionelius...nesTEN tai mazai siulei
Toks darbeliukas mini - pjaustymo lentelė ir priedai prie jos

Dar i dovanėlių komplektą įeina piešti marškinėliai
P.s. ten viduj naminis labai skanus pelėsinis sūris širdelės formos.

Dar i dovanėlių komplektą įeina piešti marškinėliai
P.s. ten viduj naminis labai skanus pelėsinis sūris širdelės formos.
Žinokit sėdžiu išsižiojus, tokių grožybių pridėjot
Sobieskos serialas man nepabodo, labai faina ir pastaroji serija, saplvos labai gyvos ir gražios, nuotaika dėžutės
. Šauni kolekcija
Džiuga, tavo darbeliai nė iš tolo nekvepia depresija, laikrodukai visi be išimties patiko, laumžirgių dėželė puiki, ten labai tinka ir akutės
Na, o jau rinkinys paskutinis, kas nenorėtų tokios dovanos? Ir pavalgys, ir atsigers, ir apsirengs, ir dar lentutė tarsi paveiksliukas
Beje, mačiau kaip išpiešei marškinėlius ir manau jau gali tapyti, kam tau tas dekupažas?
Dar labai man patiko vyndėžės abi, dviguba ir vienam buteliui. Na, pasakiški darbukai.
Kvartetas, reikės pas tave į temą įlindus dar pažiūrinėt gražius, mielus darbelius
Šriftukai gražūs
Vedda, man kažkas naujo, ir beje, labai faino. Ir tavo stilius jau aiškėja, tokio senovinio (klasikinio) dekupažo šalinkė daugiau esi.
O man pačiai kažkaip irgi mažytė depresija, kažkaip nekyla visiškai rankos kažko imtis tai tik su "mielačiais" (sobieskos žodelis) ir krapštinėjuos
Turiu plokštelių, 2 vnt., jei kam reikia galiu 1 perleisti, jei norit konkursiuke sudalyvauti. Pačiai kažko visai nekyla rankos, nors idėjų tikrai nemažai turiu (jas irgi galiu perleisti).
Sobieskos serialas man nepabodo, labai faina ir pastaroji serija, saplvos labai gyvos ir gražios, nuotaika dėžutės
Džiuga, tavo darbeliai nė iš tolo nekvepia depresija, laikrodukai visi be išimties patiko, laumžirgių dėželė puiki, ten labai tinka ir akutės
Dar labai man patiko vyndėžės abi, dviguba ir vienam buteliui. Na, pasakiški darbukai.
Kvartetas, reikės pas tave į temą įlindus dar pažiūrinėt gražius, mielus darbelius
Vedda, man kažkas naujo, ir beje, labai faino. Ir tavo stilius jau aiškėja, tokio senovinio (klasikinio) dekupažo šalinkė daugiau esi.
O man pačiai kažkaip irgi mažytė depresija, kažkaip nekyla visiškai rankos kažko imtis tai tik su "mielačiais" (sobieskos žodelis) ir krapštinėjuos
Turiu plokštelių, 2 vnt., jei kam reikia galiu 1 perleisti, jei norit konkursiuke sudalyvauti. Pačiai kažko visai nekyla rankos, nors idėjų tikrai nemažai turiu (jas irgi galiu perleisti).
[quote=Džiuga+,2009 09 25, 16:07]
tai bent rinkinukas
labai fainas ir as tokio noreciau
kvartetas labai grazios ir mielos taupykles
rimute7 savotiskai grazi arbatine
grite labai aristokratiska dezute
tai bent rinkinukas
kvartetas labai grazios ir mielos taupykles
rimute7 savotiskai grazi arbatine
grite labai aristokratiska dezute