Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

tik neuzsuk pora dieneliu tai darbeliu uzderejo, visu labai faini kuriniai thumbup.gif ypac dezutes neprasto grozio.
DZIUGA laikrodziai tavo kokie faini, as ir viena padariau, bet net nedrasu rodytis jis labai jau paprastas ir dar nepavyko man, su vienkomponenciu laku, nesusendino kaip tikejaus ir norejau verysad.gif
Atsakyti
Vedda,nuostabu........... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 25, 11:01)
[
Mano , aišku, kuklesnis darbelis ax.gif .

user posted image saules geliu dezute...miela wub.gif
Atsakyti
net zaptai atvipo nuo grozio raktines.

o cia mano smulkmeneles
berniukui, kuriam labai patinka katineliai
user posted image

ir mergaitiska feju taupykle smile.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Vedda, labaaaaaaai, labaaaaai grazu thumbup.gif . Man labai patinka toks stylius ir spalvos.
Kvartetas vaikuciai bus labai patenkinti smile.gif 4u.gif
Rimute7 labai grazi arbatine. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 25, 11:44)

o cia mano smulkmeneles

wub.gif ...nacionaliniai kvarteto grazumai biggrin.gif ...iki skausmo girdeta,ania mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokia raktine su paveikslu, na cia 100 procentu pasiektas dekupazo tikslas - padaryti tikra senovini antikvarini daikta thumbup.gif

Kvartetai, myliu katinus wub.gif ir sita servetele
Atsakyti
Vedda nu labai gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif
rimute7,tavo saulėgrąžos thumbup.gif
Kvarteto katukai wub.gif ir mergaitiška taupyklė tokia švelni wub.gif
prieš tai tokių darbų buvo wub.gif begalybė kad nepajėgiu išvardyti taigi visoms po baliončiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu čia mano paskutinis sutvėrimas blush2.gif :user posted imageuser posted image
(dekup.popierius,akriliniai dažai,klijai,sendinimas''Retro"")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 25 rugsėjo 2009 - 12:09
QUOTE(grite @ 2009 09 25, 13:04)

prieš tai tokių darbų buvo  wub.gif begalybė kad nepajėgiu išvardyti taigi visoms po baliončiką 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As nebusiu apzora..paimsiu tik 4 balionelius...nesTEN tai mazai siulei lotuliukas.gif
Atsakyti
Toks darbeliukas mini - pjaustymo lentelė ir priedai prie jos smile.gif

user posted image

user posted image

Dar i dovanėlių komplektą įeina piešti marškinėliai ax.gif

P.s. ten viduj naminis labai skanus pelėsinis sūris širdelės formos.
Atsakyti
Žinokit sėdžiu išsižiojus, tokių grožybių pridėjot blink.gif
Sobieskos serialas man nepabodo, labai faina ir pastaroji serija, saplvos labai gyvos ir gražios, nuotaika dėžutės thumbup.gif . Šauni kolekcija thumbup.gif
Džiuga, tavo darbeliai nė iš tolo nekvepia depresija, laikrodukai visi be išimties patiko, laumžirgių dėželė puiki, ten labai tinka ir akutės thumbup.gif Na, o jau rinkinys paskutinis, kas nenorėtų tokios dovanos? Ir pavalgys, ir atsigers, ir apsirengs, ir dar lentutė tarsi paveiksliukas thumbup.gif Beje, mačiau kaip išpiešei marškinėlius ir manau jau gali tapyti, kam tau tas dekupažas? biggrin.gif
Dar labai man patiko vyndėžės abi, dviguba ir vienam buteliui. Na, pasakiški darbukai. thumbup.gif
Kvartetas, reikės pas tave į temą įlindus dar pažiūrinėt gražius, mielus darbelius wub.gif Šriftukai gražūs thumbup.gif
Vedda, man kažkas naujo, ir beje, labai faino. Ir tavo stilius jau aiškėja, tokio senovinio (klasikinio) dekupažo šalinkė daugiau esi. thumbup.gif

O man pačiai kažkaip irgi mažytė depresija, kažkaip nekyla visiškai rankos kažko imtis tai tik su "mielačiais" (sobieskos žodelis) ir krapštinėjuos cool.gif

Turiu plokštelių, 2 vnt., jei kam reikia galiu 1 perleisti, jei norit konkursiuke sudalyvauti. Pačiai kažko visai nekyla rankos, nors idėjų tikrai nemažai turiu (jas irgi galiu perleisti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 25 rugsėjo 2009 - 14:42
[quote=Džiuga+,2009 09 25, 16:07]
tai bent rinkinukas bigsmile.gif thumbup.gif labai fainas ir as tokio noreciau wub.gif

kvartetas labai grazios ir mielos taupykles 4u.gif

rimute7 savotiskai grazi arbatine 4u.gif

grite labai aristokratiska dezute thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti