Žinokit sėdžiu išsižiojus, tokių grožybių pridėjot
Sobieskos serialas man nepabodo, labai faina ir pastaroji serija, saplvos labai gyvos ir gražios, nuotaika dėžutės

. Šauni kolekcija
Džiuga, tavo darbeliai nė iš tolo nekvepia depresija, laikrodukai visi be išimties patiko, laumžirgių dėželė puiki, ten labai tinka ir akutės

Na, o jau rinkinys paskutinis, kas nenorėtų tokios dovanos? Ir pavalgys, ir atsigers, ir apsirengs, ir dar lentutė tarsi paveiksliukas

Beje, mačiau kaip išpiešei marškinėlius ir manau jau gali tapyti, kam tau tas dekupažas?
Dar labai man patiko vyndėžės abi, dviguba ir vienam buteliui. Na, pasakiški darbukai.
Kvartetas, reikės pas tave į temą įlindus dar pažiūrinėt gražius, mielus darbelius

Šriftukai gražūs
Vedda, man kažkas naujo, ir beje, labai faino. Ir tavo stilius jau aiškėja, tokio senovinio (klasikinio) dekupažo šalinkė daugiau esi.
O man pačiai kažkaip irgi mažytė depresija, kažkaip nekyla visiškai rankos kažko imtis tai tik su "mielačiais" (sobieskos žodelis) ir krapštinėjuos

Turiu plokštelių, 2 vnt., jei kam reikia galiu 1 perleisti, jei norit konkursiuke sudalyvauti. Pačiai kažko visai nekyla rankos, nors idėjų tikrai nemažai turiu (jas irgi galiu perleisti).