Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

dziuga apakau,labai fainas darbelis wub.gif
Atsakyti
Dziuga, nuostabi dovana, man jau vien suris wub.gif Na ir virejas taip "kabina" bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Balte, tu visiskai teisi mirksiukas.gif taip as tokia klasikene ax.gif ir ne tik dekupaze :rolleyes:Matyt su amziumi jau taip nusistovejo, atdodo sumaniau vienaip, o ranka pati dirba biggrin.gif dar "provansas" ir "toskana" mane svaigina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 23, 09:38)
aciu visom 4u.gif
masa wub.gif
o cia dar viena smile.gif dovana draugei 4u.gif
user posted image

o cia va koks dalykas nutiko,pradedant lakuot sia dezute ,tas auksas pradejo trauktis kaip i varske blink.gif kazkas netiko tiems dazams doh.gif
teko remontuot dezute,stai suremontuota
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mamuk_indriuk man buvo nutike taip su dazais, atidziau paziurejus i dazu tutele pamaciau - ne akrilas, o akvarele doh.gif

ps. juodai dar graziau 4u.gif
Atsakyti
Džiuga+ , labai šauni dovanėlė (dievinu pelėsinį sūrį thumbup.gif ), o jau virėjas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mamukas Indriukas, man tai, tiesa sakant, pirmasis variantas buvo įdomesnis, gaila, kad taip nutiko lakuojant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 09 25, 19:59)
Mamuk_indriuk man buvo nutike taip su dazais, atidziau paziurejus i dazu tutele pamaciau - ne akrilas, o akvarele  doh.gif

ps. juodai dar graziau  4u.gif

na cia buvo aliejiniai doh.gif

QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 25, 20:06)
Džiuga+ , labai šauni dovanėlė (dievinu pelėsinį sūrį thumbup.gif ), o jau virėjas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Mamukas Indriukas, man tai, tiesa sakant, pirmasis variantas buvo įdomesnis, gaila, kad taip nutiko lakuojant verysad.gif

na taip jos buvo juoda ir auksas buvo dominuojancios tokios paveikslelyje,na ka padarysi ax.gif galvojau gal dar pasendint sonus? ax.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas, man tai pirmam variantui nieko netrūko, o naująjam? Net nežinau, gal ir bandyt pasendint šoniukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 25, 19:31)
o cia va koks dalykas nutiko,pradedant lakuot sia dezute ,tas auksas pradejo trauktis kaip i varske blink.gif  kazkas netiko tiems dazams doh.gif
teko remontuot dezute,stai suremontuota

man pirmasis variantas ir buvo mielesnis wub.gif
Atsakyti
aciu visom uz pasisakymus,laukiu dar kokiu patarimu pastebejimu ax.gif noriu kad draugei patiktu dovana blush2.gif
Atsakyti
Dėkui vedda 4u.gif , sobieska 4u.gif , alialeks 4u.gif , grite 4u.gif , urupėja 4u.gif už gražius atsiliepimus ax.gif . Aišku, labai malonu, kai merginos atkreipia dėmesį blush2.gif .
Grite, ta dėžutė jau tokia simpatulka, sakytum iš senelės "lobynų" wub.gif
Net pasimečiau, kuri čia mergina perdarė dėžutę g.gif ? Bet man šis variantas dar gražesnis ax.gif
Atsakyti
Kaip jums ir pavyksta sitokios grozybes swoon.gif stebiuosi jusu kantrybe ir talentu. Man nesigauna nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Mamuk Indruk, as ir bandyciau skaldyt sonus dezikes mirksiukas.gif , siaip man viskas ciki, bet norisi kazkokio tai "minkstumo",gal spindejimo truputi ax.gif Nebutu tokia griezta ax.gif

Jolita10, ne is karto Roma statesi, nenuleisk ranku , apsisarvuok kantybe...ir skinsi savo darbo vaisius mirksiukas.gif
Atsakyti