Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

Nuostabus darbeliai visu thumbup.gif Jus, jau tikros burtininkes smile.gif ,O as dar tik mokausi.
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 09 13, 08:43)
Nu ju vyndezes grozis wub.gif  wub.gif Jennifer ci tau 4u.gif

Labai dėkui mergaitės, malonu kad patiko. ax.gif
kvartetas, krikštadėžė nuostabi, tie pienių pūkai taip tinka, ypač šitai nuotraukytei, labai. Bet aš pritariu lachesei, jog reikėtų dar datapyti pūkelių, kad mažiau matytūsi tas perėjimas nuotraukytės blush2.gif
Rodausi su paskutiniais darbeliais, kadangi šį mėnesį tikrai daug gimtadienių, tai vieniems padariau dovanas, kitiems mažus priedus prie dovanėlių, rodau vaikiškas, mamai skirta dovanėlė dar džiūsta ax.gif
Dantukų dėžutė berniukui
user posted imageuser posted image
Pakabėlė mergytei 1-ojo gimtadienio proga, iškeliaus užjūrin. noriu jūsų patarimo, dar dėti baltą kaspinėlį po tuo raudonu bumbuliuku ar jau nieko nebedėti? rolleyes.gif
Rėmelis ir taupyklė krikštasūniui gimtadienio proga. Gavosi toks ale rinkinukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2009 09 13, 11:39)
Tik grieztai nevertinkit,mano pirmas darbelis.

saunuole, taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 09 13, 13:07)
krikstadeze. pageidavo jog butu su pienes puku. stai kokia mano improvizacija gavosi 4u.gif . dezutes ismatavimai gan dideli 40x30x23.5 cm ax.gif

wub.gif kokia miela deze wub.gif kaip graziai padarei thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 09 13, 17:22)
1.Dantukų dėžutė berniukui
2.Pakabėlė mergytei 1-ojo gimtadienio proga, iškeliaus užjūrin.
3.Rėmelis ir taupyklė krikštasūniui gimtadienio proga.

1. grazi 4u.gif tik kazkodel atrodo, kad per dideli trukiai.
2. manau, kad risk kaspiniuka g.gif grazi pakabele 4u.gif
3. remelis labai grazus, o va dezutei irgi atrodo, kad perdaug arba perdideli trukiai.. kazkaip uzgozia motyva g.gif nebent cia foto kalte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 13, 18:22)
Labai dėkui mergaitės, malonu kad patiko. ax.gif
kvartetas, krikštadėžė nuostabi, tie pienių pūkai taip tinka, ypač šitai nuotraukytei, labai. Bet aš pritariu lachesei, jog reikėtų dar datapyti pūkelių, kad mažiau matytūsi tas perėjimas nuotraukytės  blush2.gif
Rodausi su paskutiniais darbeliais, kadangi šį mėnesį tikrai daug gimtadienių, tai vieniems padariau dovanas, kitiems mažus priedus prie dovanėlių, rodau vaikiškas, mamai skirta dovanėlė dar džiūsta  ax.gif

Ant pakabeles gal visai butu ir neko kaspinelis mirksiukas.gif
O kur perki remelius,as vis rasdavau Rimi placius,dabar jau nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 09 13, 17:52)
1. grazi 4u.gif tik kazkodel atrodo, kad per dideli trukiai.
2. manau, kad risk kaspiniuka g.gif grazi pakabele 4u.gif
3. remelis labai grazus, o va dezutei irgi atrodo, kad perdaug arba perdideli trukiai.. kazkaip uzgozia motyva g.gif nebent cia foto kalte g.gif

dėžutės rūkiai pavedė. Dariau kaip ir visada, šį akrtą net ploniau visko tepiau ir kempinėle dažą tapšnojau, bet gavosi taip lyg teptuku tepta, pirmą kartą taip (gal suveikė mintys, kai prieš tepant viršutinį dažą pagalvojau, o gal šį kartą tepti teptuku, šiaip, ivairovei, bet pasilikau prie savojo pamėgto stiliaus kempinėle. Tačiau gavosi kaip teptuku, mintys materializavosi lotuliukas.gif ) Ką padarysi ,dabar jau nepakeisiu, realiai atrodo mažesni, stengiausi dėti didesnes foto, akd geriau matytumėte ax.gif
ok, dėkui už patarimą dėl kaspinėlio, vis svarsčiau ir neapsisprendžiau.
taupyklėlės trūkiai tikrai nėra dideli nei grubūs, jie smulkučiai, foto arba fotografė vėl pavedė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Paul@ @ 2009 09 13, 18:32)
Ant pakabeles gal visai butu ir neko kaspinelis mirksiukas.gif
O kur perki  remelius,as vis rasdavau Rimi placius,dabar jau nebera verysad.gif

Rėmelius pirkau Kauno dienose, mugėje, prisipirkau kiek tik turėjo, o šiaip senamiestyje, rankdarbių prekių parduotuvėlėje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 13 rugsėjo 2009 - 18:45
user posted image

Po tokiu grozybiu,kiek nedrasu man deti savo vazoneli,bet uzsimerkiu ir neriu.....
Pamirsau parasyti,akriliniai dazai,srvetele ir truputi datapyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 13 rugsėjo 2009 - 19:17
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 13, 18:22)

Rodausi su paskutiniais darbeliais,

Oho,kad pazerei ,grazu paziuret user posted image vienas uz kita grazesni,bet...as uz varniukus thumbup.gif trukis truputeli pirata sudarke,bet visumoj jei tiket tavim,kad nera taip rysku, grazu

Kilina uzsimerkt uzsimerkei,bet tai dar nereiskia,kad negirdi-truputuka seseliukus uzdek,tikrai pasigyvins tas rudeninis bukietas
Atsakyti
man remelis labai patiko jennifer 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 09 13, 19:34)
Oho,kad pazerei ,grazu paziuret user posted image vienas uz kita grazesni,bet...as uz varniukus thumbup.gif  trukis truputeli pirata sudarke,bet visumoj jei tiket tavim,kad nera taip rysku, grazu

Dėkui, na tikrai nesudarkyti tie piratai, bent jau man. Jei kada norėtum galėtum ir realiai pažvelgti. Tik vėl bėdą turiu su uždarymu(dugneliu). Kažkoks košmaras man su tais uždarymais, ko gero daugiausiai laiko prie jų praleidžiu. MB dėžutę, kurią greitai įmesiu, net su skalpeliu pjausčiau kad užsidarytų, o mamai skirtą(pasirodys irgi ne už ilgo), tai išlaužiau susinervinusi tą vidų ir dėsiu užsegimą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 13, 19:56)
man remelis labai patiko jennifer 4u.gif

Dėkoju, man tas rėmelis irgi fainas, ko gero antras darbas po pirmosios vyndėžės, kurį padarius pati su pasigėrėjimu galiu žiūrėti blush2.gif
Daug pritapyta, takelis ,gėlytės, dangus, debesėlis, balionėlis. O jo mintis tokia, vienoje pusėje lietutis lija, draugelis eina ir neša balionėlį, kad draugas neliūdėtų, taip pat kojinytę kad nesušaltų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 09 13, 19:22]
Labai grazus darbeliai, man taip pat labiausiai remelis, dantuku ddezute gal tikrai skilimas per stambus, bet siaip labai grazus darbai, sveikintina 4u.gif

Kvartetas pagirsiu dar karteli, pieniu pukai tiesiog tobula tik lacheses patarimu pasinaudociau del foto krasteliu iliejimo i visuma mirksiukas.gif 4u.gif

kilina neblogai gaunasi, sesiuliuka koki mestelk ir bus wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tikrai maloniai pasivaiksčiojau po dekupažo namučius..gražių darbelių prisižiūrėjau.. ax.gif ..Kadangi laiko stoka ir kiekvienos atskirai nepaminėsiu blush2.gif ..tai visoms darbštuolėms po 4u.gif ..
Atsakyti
Labas rytelis
Tikiuosi jau visos vietos uzimtos prie monitoriu ekranu user posted image 5 "Pajacų serijos" premjera prasideda.
Trumpai ka matete praeitose serijose user posted image

Sobieskos intertaiment pristato,pagal Kazkokio tai autoriaus motyva user posted image
5 "Pajacų karaliai" sieija "sumaištis" biggrin.gif

user posted image

user posted image

Vaidino:
spausdintas paveikslelis,deco popieriaus motyvai,akriliniai dazai,lakas...na ir dvi darbo komandos po 5 narius
Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti