Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(sobieska @ 2009 09 12, 15:04)
Cia mano medinis vokas, kuriame tilps linkejimai ir popieriniai popiereliai.Manau tai idomiau,negu paprastas vokas ax.gif ir kas svarbiausia tai keliu valandu darbo rezultatas.

eina sau kai grazu, bigsmile.gif nepamacius kaip tai daroma niekaip nesuprasiu kaip taip padaryti ar visa servetele cia klijuojama ar kaip, nu vienu zodziu kvailas klausimas, bet as domiuosiu ir stengiuosiu, labai noriu ismokti, pasipuosti savo namucius ir kitiems kokias mazas staigmeneles padaryti. smile.gif
Atsakyti
Orintuxx, Sobieska, puikūs darbai wub.gif . Taip suderintos spalvos thumbup.gif . Tai gražiai papuošė naują temą 4u.gif . Malonu matyti tokius darbus, jie uždega kurti ir kurti, ir kurti ax.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos.
Nuosirdziai suzaveta jusu visu darbais wub.gif wub.gif Anoj temoj kiek grozybiu,tai ne tas zodis wub.gif 4u.gif

O cia atejus radau pasakiska orintuxx padekla wub.gif
Ir laabai fantastiska Sobieskos vokeli blink.gif wub.gif be proto grazus darbas,tokio vokelio,gal kiekvienas noretu wub.gif super ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 09 12, 11:33)
Padeklas "Rytine kava i lova"  biggrin.gif

Aš irgi tokio padėklo noriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Svajoju kai daugiau patirties įgysiu padekoruosiu smile.gif
Sobieska- thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 12 rugsėjo 2009 - 16:49
Atejau atsikvept,nes taip man sunkiai "sukasi" 5 pajacu serija-nu nerealiai sunkiai,tapau uztapau,pertepu-nu netenkina rezultatas,o tuoj i baliu reiks lekt. Butinai reikia bent isore padaryt,nes puse minciu bus palikta namie doh.gif
user posted imageNu tikrai nesitikejau sulaukt tiek pagyru dezutei,nes ji tokia paprastute...ten is dvieju serveteliu.Visas jas plesiau ir derinau,paskui geliuota dar ir pertepiau visa akrilu,ale paryskinau,nes nepaslaptis,kad juoda nebuna tokia juoda kai uzsiklijuoja. Aisku dar ir plysima siek tiek paimitavau...vnz.sirdingai,sirdingai aciukas visoms user posted image
Atsakyti
Sveikutės, registruojuosi ir aš naujuose namučiuose, žinoma, nes tuščiomis. Rodausi minėtą vyndėžę. Ji gan panaši į praeitą, bet man kažkaip netyčia taip gavosi blush2.gif
user posted imageuser posted image

orintuxx, sobieska, jūs merginos nerealios.... Be galo šaunūs darbeliai, gaudykite 4u.gif
Atsakyti
JENIFER labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Naujuose namučiuose kokių gražių darbelių prikepėte ir padėlkas ir "vokelis" ir vyndėžė, visi superiniai thumbup.gif ,
Atsakyti
Darbeliai nerealus... Jenifer, Sobieska, orintux... wub.gif nuostabu ax.gif Tuoj ir aš parodysiu darbelių, reikia tik kažkaip užaigti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles, uzlekiau pasilabinti, o kiek darbeliu graziu pamaciau, tai reikia pagirti negrazu tik pasilabinti smile.gif

[quote=sobieska,2009 09 12, 19:01]
ne svarbu kiek laiko truko darbelio dekoravimas, svarbiausia koks rezultatas, o jis tikrai labai geras ir dziugina aki, labai dailus vokelis wub.gif 4u.gif

Orintuxx thumbup.gif

[B]Jeniffer[/B] labai grazi vyndeze, labai, suskaldiai puikiai ir taip viskas dera wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
[quote=rug_gele,2009 09 11, 23:33]
tikrai kruopsciai iskarpyta servet, bet galima butu apacioje patapyti zolyte , samaneles, kad eziukas turetu kur vaikscioti minkstai ir grybukai kur augti mirksiukas.gif cia uz darba 4u.gif

kazkurios mergaites dezute su aguonomis visai neblogai ziurisi, gan agresyvoka geltona spalvyte, bet naturoje ji nera tokia ryski kaip foto isryskina ja, tik nuvalyti uzsegima reiketu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 12 rugsėjo 2009 - 21:10
rug_gele, lebut, Melynaakia, urupeja2, dėkui mergaitės už pagyrimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 21:33)
KLAUSIMUKAS sakykit, o cia dezutes medines yra taip, ant kartonines turbut niekas neiseitu? g.gif
cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau.

dezutes medines, bet galima dekoruoti ir kartonines. puikiai dekoruoja batu dezes. nors ir rudeniniai motyvai, bet tavo vazonelis man pasirode labai gaivus 4u.gif

QUOTE(orintuxx @ 2009 09 12, 10:33)
Padeklas "Rytine kava i lova"  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 12:32)
As pasirodau su savo arbatine Aguonos...

grazios spalvos 4u.gif bet, kaip jau buvo pasakyta, kita kart pries dekoruojant, nuimk visus vyrius ir uzsegimus arba gali juos ir dabar nuvalyti 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 09 12, 14:04)
Cia mano medinis vokas

labai graziai suderinai serveteles thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 09 12, 18:48)
Rodausi minėtą vyndėžę. Ji gan panaši į praeitą, bet man kažkaip netyčia taip gavosi  blush2.gif

labai grazii vyndeze thumbup.gif
Atsakyti