Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas vaikams

QUOTE(Kamelija @ 2006 03 28, 19:26)
O jūs pižamas perkat,kad pėdutės būtų plikos ar uždaros? Aš norėčiau,kad būtų uždaros g.gif Bet juk vasara artėja g.gif

Aš sūnui nuo 1.3 m. perku pižamas su atvirom pėdutėm. Ir žiemą tokią dėvėjom, nors namie ir šalta. Kojinyčių nemoviau.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija @ 2006 03 28, 18:26)
Sveikos,
Dabar norėčiau kokią pižamą savo sūnukui nupirkti,nes kurią nešiojam jau darosi maža. O jūs pižamas perkat,kad pėdutės būtų plikos ar uždaros? Aš norėčiau,kad būtų uždaros g.gif Bet juk vasara artėja g.gif

Mes pižamas perkam tik nuogom pėdutėm ax.gif
Mums taip patogiau...
Reikalui esant uždedu minkštutes frotines kojinytes (čia kai sloguoja ir tenka padukus Resorbanu tept ar šiaip šaltoka namie būna), nors dažniausiai miega basom kojytėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 03 31, 11:50)
Mes pižamas perkam tik nuogom pėdutėm  ax.gif
Mums taip patogiau...
Reikalui esant uždedu minkštutes frotines kojinytes (čia kai sloguoja ir tenka padukus Resorbanu tept ar šiaip šaltoka namie būna), nors dažniausiai miega basom kojytėm  mirksiukas.gif

Ir mes nuogom pėdutėm miegam,o tik ekstra atveju kojinaites užsidedame,arba kai dar buvo kūdikis ir nusispardydavo kaldrytę.O šiaip tai be. 4u.gif
Atsakyti
as adrytei bodziukus visad perku gariunuose. maximiniais teko nusivilti nes greit suplyso pora kartu isskalbus o va gariuniniai buvo labai faini. tokiu siltu nemaciau niekur net i zara buvau uzlekusi , bet ten yra tik paparsu bodziu su ilgesniu kakliuku bet siltumo jokio. si savaitgali vel vaziuosiu i gariunus pizamytes i darzeli ieskoti g.gif bet kiek teko matyti spalvu pasirinkimas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 06 balandžio 2006 - 18:18
pižamą perku tik atvirais galais smile.gif pas mus visad šilta ir kad nusispardo niekad nebūna šaltos kojytės
Atsakyti
Dabar labai gražių kelnaičių vaikučiams yra Čipoline 4u.gif

O dėl pyžamos, tai žiemą renkdavau vaikus tokiomis storomis, kur pėdutės uždaros. Abu vaikai labai nusispardo, tai su tokia pyžama žiemą nesušąla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 05 02, 16:56)
Dabar labai gražių kelnaičių vaikučiams yra Čipoline  4u.gif

drinks_cheers.gif Mūsų mylimos, Atlantic firmos, jau prisipirkom. mirksiukas.gif Tikrai labai thumbup.gif .
Atsakyti
Apatini trikotaza , kelnaites berniukui, pirkau maximoje, man labai patiko spalvinis variantas, ryskus, o ir kokybe gera, neteko nusivilti, taip pat UT esu pirkus keleta kartu ,taip pat thumbup.gif
Atsakyti
vyresneliui tai perku is UT ax.gif o maziukui tai tokiu mazu kai dar nera tai uzsipirkau is Thomas Philips smile.gif kokybe tikrai nebloga ir tokiu maziuku kaip ant puses metu leliuku yra ir spalvos ryskios
Atsakyti
apatini trikotaza savo vaikui jau daug metu perku tik Utenos trikotaze. Nei karto neteko nusivilti smile.gif Esu viena karta kazkokius apatinius marskinelius pirkusi berods Maximoje, tai nieko gero, todel daugiau nebeeksperimentuoju.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 02, 17:56)
drinks_cheers.gif Mūsų mylimos, Atlantic firmos, jau prisipirkom. mirksiukas.gif  Tikrai labai thumbup.gif .

Reikės ir man ten užsukt ax.gif , nes sunkiai randu gražių ir kokybiškų kelnaičių.....
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 14, 22:13)
Apatini trikotaza , kelnaites berniukui, pirkau maximoje, man labai patiko spalvinis variantas, ryskus, o ir kokybe gera, neteko nusivilti, taip pat UT esu pirkus keleta kartu ,taip pat thumbup.gif

O aš kiek maximoj pirkau, vis prairdavo, siūlai išsipesiodavo ir negražiai nusiskalbdavo. Tekdavo greit ir išmest unsure.gif Nors nekartą atkreipiau dėmesį, kad ten berniukams didesnis pasirinkimas ir tikrai gražesnės kelnaitės...
Atsakyti
Mes pirkdavom is Utenos trikotazo bet dabar po paskutinio ispardavimo nera dydziu,vis paklausiu kada bus tai viena pardaveja prasitare kad daugiau nebebus vaikisku UT verysad.gif Dar uzsakinejau Next,bet sunku dydi pataikyt.Greiciau Kaune Zara atsidarytu ax.gif
Atsakyti