Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(Putlutė @ 2007 10 10, 14:04)
aha wub.gif mes cia mergickos tik giriam giriam Jursena,o vyrai paskaite sia tema tuoj uzpavydes doh.gif
is manes jis pinigu visai nenorejo imti(net issigandau,o kaipgi dabar busim neatsiskaite doh.gif ),bet as uzprotestavau tai nenoriai paeme... blush2.gif nezinau kodel-ar kad komplikuotas gimdymas buvo,ar kad mes su vyru jauni tai nepatogu buvo imti is pienburniu biggrin.gif kadangi siam reikalui gavom soc.ismoka,tai puse jos skyrem "uz gimdyma",+100Lt akuserei.
P.S.sio menesio "Tavo vaikas" Gyd.R.Jursenas atsakineja i klausimus apie Cezari(yra maza jo nuotraukyte) pasakiau vyro sesei,kad jis pats mylimiausias mano vyras lotuliukas.gif VYRAS KAD PASIUTO.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Kad mylimiausias gydytojas, tai tikrai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2007 10 10, 20:39)
Kad mylimiausias gydytojas, tai tikrai!  wub.gif

aga:D wub.gif
Atsakyti
Šįkart aš ne apie gimdymą, bet vistiek... smile.gif Juk čia renkasi visos gyd. Juršėną nuolat prisimenančios... smile.gif Man irgi jis labai šaunus! thumbup.gif Norėčiau paklausti, gal kuri susidūrėte ar šiaip girdėjote... Ar jis atlieka kabinete "Neliga" procedūrą, tokią kaip hormoninės spiralės įvedimas? g.gif Būčiau dėkinga už atsakymus. O gal žinote kiek šis malonumas atseina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2007 10 12, 20:49)
Šįkart aš ne apie gimdymą, bet vistiek...  smile.gif  Juk čia renkasi visos gyd. Juršėną nuolat prisimenančios...  smile.gif  Man irgi jis labai šaunus!  thumbup.gif  Norėčiau paklausti, gal kuri susidūrėte ar šiaip girdėjote... Ar jis atlieka kabinete "Neliga" procedūrą, tokią kaip hormoninės spiralės įvedimas?  g.gif Būčiau dėkinga už atsakymus. O gal žinote kiek šis malonumas atseina?  smile.gif

taip jis daro, visas procedūras, pasiskambink į kabinetą ir pasakys tau orentacinę kainą, bet aš pastebėjau, kad ten visi dirbantys gydytojei ima skirtingai, ir kaip be butų keista pas Juršėną mažiausios kainos, bet ilgiausios eilės
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 10, 13:04)
P.S.sio menesio "Tavo vaikas" Gyd.R.Jursenas atsakineja i klausimus apie Cezari(yra maza jo nuotraukyte) pasakiau vyro sesei,kad jis pats mylimiausias mano vyras lotuliukas.gif VYRAS KAD PASIUTO.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Ot keista biggrin.gif O aš kažkaip jį tik kaip gydytoją įsivaizduoju. Pirmą kart kai apsilankėm (aišku su vyru), tai vyras klausė, kaip, ar nekeista, kadva pas vyrą. Ir tik tada susimąsčiau, kad rimtai gi jis vyras. O taip profesionaliai dirba, kad matai tik gydytoją. thumbup.gif
QUOTE(gutė pinkutė @ 2007 10 13, 15:09)
taip jis daro, visas procedūras, pasiskambink į kabinetą ir pasakys tau orentacinę kainą, bet aš pastebėjau, kad ten visi dirbantys gydytojei ima skirtingai, ir kaip be butų keista pas Juršėną mažiausios kainos, bet ilgiausios eilės

drinks_cheers.gif va kainų mažumas pas Juršėną ir mane ne kart nustebino. Tikrai, lyginant su kitais privačiais kabinetais, kuriuose teko lankytis, pats pigiausias tikriausiai. Nors jei taip ir nebūtų, vis tiek pas jį lankyčiausi.
Atsakyti
Kas norite parodyti didesne Jurseno nuotrauka savo vyrams, galite paimti 'Respublika'. Ten jis kiek kitame amplua - kaip itariamo zmogzudyste sunaus tevas. Bet nuotrauka didesne...
Atsakyti
QUOTE(Lind @ 2007 10 15, 10:57)
Kas norite parodyti didesne Jurseno nuotrauka savo vyrams, galite paimti 'Respublika'. Ten jis kiek kitame amplua - kaip itariamo zmogzudyste sunaus tevas. Bet nuotrauka didesne...

Ir kuo tai siejasi su medicina ir vaiku priemimu ir su paciu daktaru??? Eina sau, kam tokias baisybes rasyti cia, visai ne vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 15 spalio 2007 - 11:15
Sveikos

Nu va, pasiskambinau pas ji i privatu kabineta, labai maloniai pakonsultavo moteris, pasakiau kad noriu tartis del gimdymo, uzsirase mano tel nr. ir sake, kai tik atsilaisvins vieta man paskamnins. Greiciausiai sia savaite jau as eisiu pas ji pasimatyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lind @ 2007 10 15, 11:57)

unsure.gif Čia juokais, ar rimtai?
Atsakyti
Aš tai kiek žinau , kad jis tik dukrą turi, kuriai apie 10 metų.
Bet manau šitoje skyrelyje, bet kokiu atveju tokie komentarai yra ne vietoje
Atsakyti
[quote=gitanak,2007 10 14, 14:29]
Ot keista biggrin.gif O aš kažkaip jį tik kaip gydytoją įsivaizduoju. Pirmą kart kai apsilankėm (aišku su vyru), tai vyras klausė, kaip, ar nekeista, kadva pas vyrą. Ir tik tada susimąsčiau, kad rimtai gi jis vyras. O taip profesionaliai dirba, kad matai tik gydytoją. thumbup.gif

as irgi tik kaip gydytoja ax.gif bet po gimdymo esu jam begalo dekinga,jauciu tik siltus jausmus,dekinguma... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Lind @ 2007 10 15, 11:57)

na,asmeniskai as tuo netikiu schmoll.gif parodyk linka to laikrascio numerio.gal kazka supainiojai...
(lauksiu i AŽ)
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 16, 15:22)
na,asmeniskai as tuo netikiu schmoll.gif parodyk linka to laikrascio numerio.gal kazka supainiojai...

as irgi noreciau pamatyti...
Atsakyti