Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(Chloe @ 2007 08 01, 16:42)
Gimdžiau pas jį, bet nepasakyčiau kad likau labai patenkinta. Kaklelis atsidarė tik iki 7 cm, bet skatinti nebandė, palaukė kelias valandas ir liepė daryti cezario pjūvį. Į operaciją pavėlavo 10 minučių, reikėjo ieškoti jo. Su juo dirbęs anestiziologas padaugino spinalinės nejautros dozę ir pati negalėjau kvėpuoti, nes nejaučiau plaučių, tai uždėjo deguonies kaukę.
diagnozė: kliniškai siauras dubuo, nes vaiko galvutė niekaip negalėjo įsistatyti pati.
O vat akušerė dirbusi su juo man vėliau pasakė, kad galėjau ir pati pagimdyti, jei dar šiek tiek laiko būtų.

Po kiek laiko išsikalbėjus čia forume su viena mamyte, paaiškėjo, kad gimdėme vos valandos skirtumu ir gydytojas skubėjo pas ją į gimdymą, nes ji lankėsi visą nėštumą jo kabinete, o aš tik paskutinius 3 mėn. Tai todėl jis ir skubėjo ir bėgiojo tarp dviejų gimdyklų.

aišku, susiuvo viską gražiai, jokių komplikacijų, tai dėl šito jis tikrai super gydytojas, bet mane iki šiol kankina abejonės, kad tai buvo nereikalingas cezaris, padarytas dėl skubėjimo pas kitą gimdyvę.

Renkantis tokio lygio profesionala gimdymui visad islieka tikimybe, kad tuo pat metu gali buti ne viena gimdyve, nes labai daug nesciuju pas ji lankosi ir bet kuriuo metu gali susidubliuoti gimdymai verysad.gif Mane irgi draugai buvo perspeje, kad taip gali nutikti, net ikalbinejo rinktis maziau zinoma gydytoja, taciau aciu dievui Jursenas nuo manes ne per plauka neatsitrauke. Gaila, kad tau taip atsitiko verysad.gif Svarbiausia, kad pagimdei sveika leliuka, tai svarbiausia, nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau pas jį,

I kuriuos gimdymo namus jis atvaziavo?
Atsakyti
unsure.gif Nevažiavo jis į kitus gimdymo namus, čia Antakalnio gimdymo namuose viskas vyko.
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 01, 17:42)
Gimdžiau pas jį, bet nepasakyčiau kad likau labai patenkinta. Kaklelis atsidarė tik iki 7 cm, bet skatinti nebandė, palaukė kelias valandas ir liepė daryti cezario pjūvį. Į operaciją pavėlavo 10 minučių, reikėjo ieškoti jo. Su juo dirbęs anestiziologas padaugino spinalinės nejautros dozę ir pati negalėjau kvėpuoti, nes nejaučiau plaučių, tai uždėjo deguonies kaukę.
diagnozė: kliniškai siauras dubuo, nes vaiko galvutė niekaip negalėjo įsistatyti pati.
O vat akušerė dirbusi su juo man vėliau pasakė, kad galėjau ir pati pagimdyti, jei dar šiek tiek laiko būtų.

Po kiek laiko išsikalbėjus čia forume su viena mamyte, paaiškėjo, kad gimdėme vos valandos skirtumu ir gydytojas skubėjo pas ją į gimdymą, nes ji lankėsi visą nėštumą jo kabinete, o aš tik paskutinius 3 mėn. Tai todėl jis ir skubėjo ir bėgiojo tarp dviejų gimdyklų.

aišku, susiuvo viską gražiai, jokių komplikacijų, tai dėl šito jis tikrai super gydytojas, bet mane iki šiol kankina abejonės, kad tai buvo nereikalingas cezaris, padarytas dėl skubėjimo pas kitą gimdyvę.

Jei jau taip pasitiki akusere, tai kodel tada tareisi su gydytoju? Nemanau, kad jis linkes be reikalo kazka pjaustyt. Jei dubuo siauras ir vaiko galva niekaip negalejo isistatyt, o butu isistacius per prievarta, kazi ka po tokio gimdymo butum cia parasius?
Dziaukis, kad viskas gerai praejo, o vat visokios seseles ir akuseres tai labai daznai sugeba ir nuotaika sugadint ir leptelt ka nors ne laiku ir ne vietoj....

Atsakyti
[quote=Reina,2007 08 02, 09:44]
Kiek mano draugiu gimde Antakalnyje, visos liko nepatenkintos, net ir pas ta pati Jursena, nes jis lieka bejegis pries sita sistema pogimdyvinese palatose, jei nestumas normalus ir vaikelis sveikas, geriau gimdyt kovo 8 komercinej palatoj, ir nebrangu, ir prieziura liuksusine.
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2007 08 01, 17:29)
Renkantis tokio lygio profesionala gimdymui visad islieka tikimybe, kad tuo pat metu gali buti ne viena gimdyve, nes labai daug nesciuju pas ji lankosi ir bet kuriuo metu gali susidubliuoti gimdymai verysad.gif Mane irgi draugai buvo perspeje, kad taip gali nutikti, net ikalbinejo rinktis maziau zinoma gydytoja, taciau aciu dievui Jursenas nuo manes ne per plauka neatsitrauke. Gaila, kad tau taip atsitiko verysad.gif Svarbiausia, kad pagimdei sveika leliuka, tai svarbiausia, nenusimink 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip tai ne per plauka nesitrauke? g.gif nori pasakyti visa laika buvo gimdykloj?
pas mane jis ateidavo daznai,stengdavosi kuo ilgiau pabuti,nuraminti,padrasinti,apziuredavo....bet matyt tuo paciu metu turejo dar viena gimdyve,nes visa laika tikrai nebuvo.bet dabar kai pagalvoju gal taip ir geriau...juk vyras buvo salia wub.gif

P.S.noriu pridurti Chloe
tikrai nemanau,kad Jursenas galetu sitaip padaryti schmoll.gif mano vaikiukui irgi galvute blogai isistatinejo i dubeni,bet jis ne nemane pjauti,o va akusere..... mad.gif tik ir zyze jam:'Darom Cezari,darom Cezari,jai taip skauda...greiciau pagimdys...lalala...",o daktaras:"Ne,ji pagimdys pati".Nezinau ka buciau darius jei ne jis wub.gif ta boba senai butu mane supjauscisu ir isejus kavutes gerti doh.gif schmoll.gif taip kad Jursenas tikrai neziuri atsainiai i operacija.Esu jam be galo dekinga uz suneli ir,kad turejau toki dideli malonuma,kaip moteris,gimdyti pati,be nuskausminamuju ir be jokiu Cezariu,znypliu,pompu ir pan drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 02 rugpjūčio 2007 - 09:09
QUOTE(Putlutė @ 2007 08 02, 10:03)
kaip tai ne per plauka nesitrauke? g.gif nori pasakyti visa laika buvo gimdykloj?
pas mane jis ateidavo daznai,stengdavosi kuo ilgiau pabuti,nuraminti,padrasinti,apziuredavo....bet matyt tuo paciu metu turejo dar viena gimdyve,nes visa laika tikrai nebuvo.bet dabar kai pagalvoju gal taip ir geriau...juk vyras buvo salia wub.gif

Na taip, jis visa laika buvo salia, nors as palyginti greitai pagimdziau, nuo atvaziavimo i ligonine per 2,5 val, tai gal todel ir nebesitrauke, nes jau nebuvo kada, viskas greitai vyko wub.gif Vyras irgi buvo salia, bet Jurseno buvimas suteike daugiau pasitikejimo, kad viskas bus gerai thumbup.gif Dziaugiuosi, kad pas ji gimdziau, jei reiktu dar syki, tik ji vel rinkciausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Chloe, tai tik Jusu subjektyvi nuomone... Gyd. Jursenas yra naturalaus gimdymo salininkas ir Cezario pjuvio operacija daro tik krastutiniu atveju!

Papildyta:
[quote=naujakė2005,2007 08 02, 10:03]
[quote=Reina,2007 08 02, 09:44]
Kiek mano draugiu gimde Antakalnyje, visos liko nepatenkintos, net ir pas ta pati Jursena, nes jis lieka bejegis pries sita sistema pogimdyvinese palatose, jei nestumas normalus ir vaikelis sveikas, geriau gimdyt kovo 8 komercinej palatoj, ir nebrangu, ir prieziura liuksusine.

Mielosios, susivokim, pagaliau, apie ka mes kalbam ir ko mes pacios is saves norim... Susideliokim prioritetus ir nenorekim, kad valstybine gydymo istaiga mums teiktu penkiu zvaigzduciu viesbuciui prilygstancias salygas. Gyd. Jursenas profesionaliai atlieka savo darba jam priklausanciame skyriuje, o pogimdyvines palatos yra jau kitu zmoniu valdos. Jis i jas tik ateina pasiteirauti apie musu, gimdziusiu, savijauta, o visu nemaloniu akuseriu bei seseliu pavadavimas tikrai nera jo kompetencija!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zemyna123: 02 rugpjūčio 2007 - 22:49
Zemyna123,
Visiskai pritariu abiem klausimais!!! thumbup.gif Net nera ka pridurti! thumbup.gif

Man Jursenas dar iki gimdymo pasake, man paklausius, kad ne viskas gerai tame pogimdyviniame skyriuje, bet, deja, jis ne vadovas to skyriaus... Zinojau, kur vaziuoju, bet svarbiausiai, kad lialius saugiai ateitu i si pasauli smile.gif
Ir as taip pat netikiu, kad Jursenas galejo be rimtos priezasties padaryti Cezari! Jis 100 proc. naturalaus gimdymo salininkas.
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2007 08 02, 22:48)
Chloe, tai tik Jusu subjektyvi nuomone... Gyd. Jursenas yra naturalaus gimdymo salininkas ir Cezario pjuvio operacija daro tik krastutiniu atveju!

Aišku, kad subjektyvi, kaip ir visos čia esančios mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad taip ir buvo, ir kitaip negalėjo būti. O nuomonė tikriausiai susidarė dėl to, kad jis beveik nekomentavo ir neargumentavo savo veiksmų. Gal ne nuotaikoje buvo...
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 03, 12:46)
Aišku, kad subjektyvi, kaip ir visos čia esančios  mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad taip ir buvo, ir kitaip negalėjo būti. O nuomonė tikriausiai susidarė dėl to, kad jis beveik nekomentavo ir neargumentavo savo veiksmų. Gal ne nuotaikoje buvo...

Antakalnio temoje minejai, kad vaziuosi i privacia ligonine.
persigalvojai? Ar tu 7000Lt pagailo?
Mano dvynukus gerb. R.Jursenas prieme ir abu pagimdziau naturaliai, nors antras ir sedejo. Jis naturalistas tikrai, todel ir rinkausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie si gydytoja galiu pasakyti tik gerus zodzius, wub.gif wub.gif jei ne jis kazin ar dabar savo stebukleli tureciau, nieko man jam negaila buvo,
jis pastebejo laiku, jog per placentga jam truksta maitinimo ir padare cezari 36 savaite, nors pries dvi dienas buvau lankiusis poliklinikoj niekas nemate kad mazas vaisius ir savaite jau kaip nepaauges doh.gif doh.gif
gime mano mazius tik 2kg bet dabar uz tai koks, negaliu atsidziaugt
aciu JURSENUI ACIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti