Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(kitisan @ 2008 07 20, 15:55)
Sveikos,
lankausi pas Jursena nuo 12 savaites. dabar man 22. dar su juo konkreciai del gimdymo nesitariau, bet noreciau, kad gimdyma priimtu jis. gal galit patarti, kada reiktu su juo tartis, ar dar nebus per anksti? gal dar ir jo telefona parasykit i az  rolleyes.gif

Manau tikrai ne per anksti. Aš jau pirmą kartą pas jį nuėjus pasakiau, kad norėsim sugadinti jam šventes (nes gimdymo data buvo tarp Kalėdų ir Trijų Karalių). O "į pabaigą" jau konkrečiau susitarsit kada ir kaip, duos savo tel. Nr. jis.
Atsakyti
O as noriu pagirti si daktara, nes esu jam labai uz viska dekinga. Tariausi su juo tik likus menesiui iki gimdymo, ir liepos 9 d. jis atliko planine cezario operacija. Kadangi tai jau trecioji mano operacija, tai galiu palyginti su pries tai buvusiom, kurias dare kiti daktarai (pirmaja Kaune, antraja VGN, gyd. Kitoviene). Galiu pasakyti, kad si operacija, prieziura, gydytojo kompetencija man labiausiai patiko. Jis netgi pasiule pagrazinti randa, nes sake, kad storokas ir tikrai dabar kaip po plastines operacijos visai nieko nesimato. Nebuvo jokiu komplikaciju, labai greitai vel sustiprejau. O pvz. po antros operacijos buvo auksta temperatura, randas negrazus ir t.t
Aciu jam labai labai.
Atsakyti
o kaip manot, ar ne per velai noreciau su juo tartis? As pas ji einu apziurai, ejau ir privaciai, dabar jau jis kvieciasi i gimdymo namus, tai dabar galvoju kai nueisiu, jei dar sakys akd negimdau, tai gal ir prasyti jo, kad jei kas as noreciau kad jis butu salia ? kaip jus galvojat?

Siaip kol kas gyd man super!!! Net vyras girdejo kaip jis maloniai ir taktiskai bendrauja su visom!!!
Atsakyti
smile.gif Sveikute, as antra vaika gimdziau pas Jursena, galiu tau pasakyti jo tel: 868713263, sekmes.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors gimdė pas Juršėną ne AK, o privačiuose gimdymo namuose BAK ar VK? Radau prieštaringos informacijos.
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 07 20, 16:55)
Sveikos,
lankausi pas Jursena nuo 12 savaites. dabar man 22. dar su juo konkreciai del gimdymo nesitariau, bet noreciau, kad gimdyma priimtu jis. gal galit patarti, kada reiktu su juo tartis, ar dar nebus per anksti? gal dar ir jo telefona parasykit i az  rolleyes.gif

QUOTE(ramkeka @ 2008 07 21, 18:07)
o kaip manot, ar ne per velai noreciau su juo tartis?  As pas ji einu apziurai, ejau ir privaciai, dabar jau jis kvieciasi i gimdymo namus, tai dabar galvoju kai nueisiu, jei dar sakys akd negimdau, tai gal ir prasyti jo, kad jei kas as noreciau kad jis butu salia ? kaip jus galvojat?

mergaites galit drasiai pas ji tartis kai tik apsisprendziat, nesvarbu kiek jusu pilvukiui laiko mirksiukas.gif As su pirmu nestumu pas ji privaciai nevaiksciojau, susitariau likus menesiui iki gimdymo, jis dar spejo du kart mane apziuret biggrin.gif na su antruoju ir dabartiniu tai jau sventai pas ji vaikstau kas menesi ir jau is anksto pasakiau kad noriu tik pas ji ax.gif Nesu girdejus, kad jis kam nors tiesiai sviesiai pasakytu kokia jo "kaina", bet ir negirdejau, kad jei sumokama 100 Lt ar 2000 Lt jis kitaip priziuri gimdyves, o jo "paciente" esu jau nei daug nei mazai 10 meteliu rolleyes.gif O jei kazkuriai mamytei nelabai pasiseka su gimdymu, na juk visi esam zmones ir buna isimciu ar siaip nesklandumu gyvenime, ir ne visad kaltas buna gydytojas, tiesiog lengviausia ji apkaltinti. Be to nera jis visiskas naturalistas, o tik labai labai prijauciantis, nera ko lyginti tarkim su gyd. Semeta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 26 liepos 2008 - 21:07
as taip pat tariuosi su siuo gydytoju, dar teks nueiti likus men iki gimdymo, tai tada bus aiskiau, bet esu visiskai pasimetusi, gal kas gali parasyti, kiek jam mokejot? juk zmogui gali teksti specialiai atvaziuot, o as dar jokiam gydyt nesu mokejus, tai zalia visai...
Atsakyti
thumbup.gif daktaras, vaikstau pas ji ir gimdysiu pas ji....jauciuosi rami, priziureta....visas laukimas tikras malonumas, ko nepasakysiu apie pirmaji... wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif smile.gif
mums jau 24 savaites.irgi pas ji lankausi.Kol kas tai labai patinka ir noriu gimdyti pas ji.Tikiuosi niekur nebus isvaziaves, nes gimdysiu apie gruodzio1.
Drauge pas ji gimde pries 6 men, dare cezario, tai sumokejo jam 1200 lt, nors girdejo, kad duoda apie 1000.
Gal zinot kokios dabar kainos naturalaus gim ir cezario
Atsakyti
QUOTE(aurelijamu @ 2008 08 11, 19:25)
sveikutes smile.gif  smile.gif
mums jau 24 savaites.irgi pas ji lankausi.Kol kas tai labai patinka ir noriu gimdyti pas ji.Tikiuosi niekur nebus isvaziaves, nes gimdysiu apie gruodzio1.
Drauge pas ji gimde pries 6 men, dare cezario, tai sumokejo jam 1200 lt, nors girdejo, kad duoda apie 1000.
Gal zinot kokios dabar kainos naturalaus gim ir cezario

Moka, manau, kas kiek gali sau leisti... Girdejau, kad moka ir 600, ir 1000, ir daugiau... Prieziura pas gydytoja del sumos tikrai nesikeicia...
Orientacijai gali buti oficialus ikainiai, kai uz gydytojo ir akuseres iskvietima i gimdyma ne darbo metu yra ~600 Lt...

Lengvo jums gimdymo! Gydytojas is tikruju superinis! rasiau jau kelis kartus ir 100 kartu pakartosiu wub.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif ash jau wisai pasimeciau... ax.gif esu patenkinta sawo daktare D.Bartkeviciene RK, bet pasiskaicius apie dakatar.Jursena, tai tik noras pas ji eiti.. doh.gif smile.gif ash 30 sawaiciu, ar nebus per welu? gal zinote ar jis kalba anglishkai? nes tai mums labai swarbu, nes manishkis nlb moka dar liet. wub.gif
Atsakyti
jungiuos ir as prie sio gydytojo gerbeju rato.
gera tiesiog gyventi zinant , kad yra tokiu gydytoju lietuvoje.nera tokiu zodziu , kuriais galeciau isreiksti dekinguma daktarui. ax.gif
manau pasiiauginsim truputi ir nuvaziuosim tiesiog padekoti 4u.gif
Atsakyti