Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Gan greitai gimdysiu pas šį gydytoją. Būtinai parašysiu šviežiausias naujienas. Beje, girdėjau, kad rugsėjį pradeda atostogaut... nestuke.gif
Atsakyti
labas
Sia savaite buvau pas ji.tai pasake, kad po dvieju savaiciu iseina atostogu dviem savaitem.pasakiau, kad pas ji noriu gimdyti.sake jokiu problemu, bet daugiau apie tai pakalbesim arciau laiko, nes dabar man 27 savaites. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 08 18, 22:54)
o koks skirtumas ar visos klinikos ar skyriaus, siaip ir pogimdyviniam skyriuj kai suzino, kad Jurseno paciente esi kazkaip kitaip personalas elgias, nu man tai tikrai akivaizdu tai buvo  g.gif

O man tai nebuvo akivaizdu, nes ten Antakalnio klinikose personalas pats prasciausias, kiek yra teke guleti ligoniniu ( is viso su ivairiom problemom gulejau 5 ligoninese). Nu gal taip todel ir sakau, kad turiu su kuo palyginti. O jeigu lyginti su Lazdynu ligonines personalu - tai is viso norisi apsiverkti prisiminus tuos ziaurius skirtumus. Nebent pateisinama tai, kad Antakalnyje guli ne ligoniai, o gyvenimu besidziaugiancios mamos, todel personalas gali buti blogesnis.
Kol i kisene neikisi kokio pinigelio - negausi nei demesio, nei informacijos. Ko ypac reikia kai gimdai pirma karta. Vienu zodziu prisiminimai apie ligonine personala patys blogiausi. O jeigu dar sakote, kad Jurseno pacientes jos isskirtinai gerai aptarnauja - tada is viso patyliu apie tai, kokio demesio susilaukia visos kitos doh.gif doh.gif
Atsakyti
o as kazkaip del personalo nesuku galvos, toks ju darbas ir privalo padaryti ir paaiskinti, reikia tiesiog reikalauti ir nepasimesti.....as kai ragana, tai manau susitvarkysiu...nepasakyciau, kad VGN personalas labai jau ipatingas.... g.gif
jau kai ne pirma karta gimdysiu, tai nebijau, o vat daktaru labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 08 24, 17:10)
O man tai nebuvo akivaizdu, nes ten Antakalnio klinikose personalas pats prasciausias, kiek yra teke guleti ligoniniu ( is viso su ivairiom problemom gulejau 5 ligoninese). Nu gal taip todel ir sakau, kad turiu su kuo palyginti. O jeigu lyginti su Lazdynu ligonines personalu - tai is viso norisi apsiverkti prisiminus tuos ziaurius skirtumus. Nebent pateisinama tai, kad Antakalnyje guli ne ligoniai, o gyvenimu besidziaugiancios mamos, todel personalas gali buti blogesnis.
Kol i kisene neikisi kokio pinigelio - negausi nei demesio, nei informacijos. Ko ypac reikia kai gimdai pirma karta. Vienu zodziu prisiminimai apie ligonine personala patys blogiausi. O jeigu dar sakote, kad Jurseno pacientes jos isskirtinai gerai aptarnauja - tada is viso patyliu apie tai, kokio demesio susilaukia visos kitos  doh.gif  doh.gif

na kartais uztenka ne laukti, kol kazkas informacijos suteiks, ar pinigus i kisenes det, o paciai klaust mirksiukas.gif ne vienai pogimdyviniam skyriuj seselei ar gyd. nedaviau i kisene, ir ne is vienos nesulaukiau jokiu priekaistu, paklausus, paprasius visad sulaukdavau ir informacijos ir pamokymu ir pagalbos, na buvo ten viena ipatinga madam sesele, megstanti visoms mamoms palatoje ir ipatingai atejusiems teveliams pavadovaut ir tvarka ligonines paaiskint biggrin.gif bet gi visokiu zmoniu yra visokiu reikia, man ji nuotaikos nesugadino cool.gif Kartais reikia ir personala suprast, kai reikia visoms is eiles pasakot kas kaip ir pan., juk visai nesunku ir paciai paklausinet 4u.gif
Atsakyti
personalas pervarges kaip ir visur, as po gimdymo anatakalnyje turejau kelis laselius pieno tik, tai kai reikejo eiti maldauti misinuko, tai koks tai aburdas, streso ir taip uztenka, na bet gimdymo skyriuje ilgai nebuni, sekmes busimoms mamytems smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir a įsiterpti 4u.gif Šių metų balandžio pabaigoj gimdžiau ir aš pas šį nuostabų gydytoją. Pradėjau lankytis pas jį Neligoj nuo 16 sav., dėl gimdymo tariausi su juo iš karto. Neštumo metu kylo daug klausymų, į kuriuos R.Juršėnas labai aiškiai ir tiksliai atsakydavo, nuramindavo. Pati esu smulkutė, todėl kamavo klausymas - kaip teks gimdyti g.gif , ar pavyks pagimdyt pačiai unsure.gif (o norėjau pati), jis mane nuramino, pasakė, kad gimdymo metu bus aišku. Kadangi paskutinėmis nestuke.gif savaitėmis vaikelis žymiai paaugo, gydytojas liepė atvažiuot į AK anksčiau, likus savaitei iki nustatytos gimdymo datos, su daiktais. Atvykus pasirodė, kad mano organizmas pradėjo ruoštis gimdymui daug anksčiau, negu aš supratau: buvo 6-7 cm atsidarymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (jokių skausmų ir sąrėmių!!!) (visi "malonumai" prasidėjo vėliau doh.gif ) Nuo vandenų nuleidimo iki mano dukrytės gimimo praėjo 2 valandos bigsmile.gif Jokio epidūro niekas ir nesiūlė - nespėjo ax.gif
Dabar turių gražią dukrytę smile.gif

Esu labai dėkinga šiam gydytojui ir akušerei Laimai už tai, kad prisiminimai apie gimdymą liko šilti, pilni džiaugsmo! Ačiu už rūpestingumą ir priežiūrą kaip gimdymo metu, taip ir po gimdymo! Ačiu už tai, kad išvykstant iš AK gimdymo namų jau žinojau - TIKRAI SUGRĮŠIU!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cia turbut kazka ne taip supratot, placenta niekaip negali pasilikti doh.gif gali likti atplaisu atsidalinant placentai nuo gimdos sieneles bet ne daugiau (kas beje buvo man ir sukelia nenormalu kraujavima po gimdymo) o placentai pasisalinus laikomas gimdymas baigtu, cia net daktaru nebunant aisku

dabar lankausi pas Jursena kol kas viskuo patenkinta smile.gif tikiuosi gimdymas bus skaldus

Papildyta:
oi atsakiau i pirmo psl zinute per neapsiziurejima blush2.gif na ko gi noret is nestuke.gif moteriskes
Atsakyti
Tai vis dėl to, kiek dabar pas gyd. Juršėną kainuoja gimdymas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As taip pat gimdymo metu jauciausi rami prie sio daktaro, tik po keliu dienu gavusi nedarbingumo pazymejima isskaiciau , kad komplikuotas gimdymas buvo... doh.gif
Atsakyti
Na va, rugsėjo 2 d Antakalny gimė mano Rapolas. Gydytojas Juršėnas iš tiesų geras, po gimdymo vis apžiūrėdavo, patardavo. Man taip pat nespėjo suleist epidūros, bet kai tik mažylis pasirodė - viskas užsimiršo... Gydytojas santūrus, ramus, net gimdant norėjosi pasirodyti kuo geriau. 4u.gif
Atsakyti
Labutis, gal galit kas parasyt i az kiek cezris kainavo pas si gydytoja? Ir koki kontaktini telefona jo imest? 4u.gif Nes arteja terminas nestuke.gif Aciu...
Atsakyti