Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(ritusė @ 2006 02 04, 13:21)
Mūsų lgoninėse tvarka yra tokia: gimdymo skyriuje dirba gydytojai ir rezidentai, kurie prižiūri gimdyves, priima gimdymus, operuoja. Juršėnas yra skyriaus vedėjas, ir koordinuoja viso skyriaus darbą, konsultuoja sunkesniais atvejais, dalyvauja esant komplikuotiems gimdymams, ar sunkesnėms operacijoms. T.p. dalyvaija rezidentų mokyme. Taip kad prižiūrėti normalių gimdymų jis neturi tiesiog fizinių galimybių, tai yra tiesioginis šiame skyriuje dirbančių gydytojų darbas. Tik esant ekstrinei situacijai, kai labai daug gimdymų, ar dalis gydytojų atostogauja, išvykę į konferencijas, jis būna ir prie visų gimdymų.
Man atrodo visai natūralu, kad pasibaigus darbo laikui, gydytojas išeina į namus. Juk Jūs turbūt irgi taip darote, o nepasiliekate dar kokiom 4-5 ar daugiau valandų tiesiog savo malonumui.
Taip, kad Jūsų, Rope, pasipiktinimas manau visiškai be pagrindo.


Gal jus ir teisi. Tik as nesuprantu, kodel tada buvo irasyta, kad Jursenas gydantis gydytojas. Gal taip turi buti, bet keista...
Ir gimdymas mano tikrai nebuvo lengvas. Vien bevandenis periodas truko 24valandas, o tai jau yra tikrai nemazai.
O del virsvalandziu, tai as visai nenoriu, kad jis dirbtu juos siaip sau. Ne taip supratote.
Atsakyti
Man šis gydytojas labai patiko. Su pirmuoju kreipiausi į jį prieš gimdymą ir susitariau. Pati nepagimdžiau, darė cezarį. Kai pastojau antrą kartą net nekilo minčių kito gydytojo ieškoti. Visą nėštumą vaikščiojau į privatų jo kabinetą, darė planininį cezarį. Priežiūra buvo gera thumbup.gif Pati Antakalnio ligoninė tik ne kokį įspūdį paliko, bet viskas buvo gerai.

Manau, kad tiesiog yra labai daug viskuo nepatenkintų žmonių, bet čia jau jų bėdos , o ne gydytojo.
Atsakyti
ax.gif tai tik ir padarom reziume jeigu kas moka didelius pinigus Jursenas ir geras ir gerai atlieka savo pareigas. Bet jeigu tik ne....tada visos problemos. As tai tvirtai isitikinus, jeigu PRIVALAU moketi antra karta uz jo pagrindini darba, tai geriau jau rinksiuosi geresni specialista.
Beje apie ji ne tik is seseliu blogai esu girdejusi bet ir is gerbiamu senai dirbanciu gydytoju. Taip kad blogai apie ji netik aptarnaujantis personalas atsiliepe. O del to kad jis gimdyve palieka is karto pasibaigus jo darbo valandom.... as net dirbdama su popierias jei matau kad nespeju pasilieku po darbo....tai priklauso nuo atsakomybes zmogaus, o tokioje sferoje dirbant ji turi buti svarbesne negu pinigai rolleyes.gif
Atsakyti
As gimdziau nesitarus, turejau gimdyti pas DAudariene, bet viskas komplikavosi ir gimdyma prieme Jursenas.Tikrai labai malonus gydytojas, ir po pacio gimdymo domejosi kaip man sekasi, kaip gyja mano tarpviete, pats ateidavo apziureti, paskyre gydyma.Pinigu?Niekam nei cento ndavem, nes po tokio komplikuoto gimdymo nezinojom kam ir duoti, nes gimdykla buvo pilna gydytoju, o po to praejus kelioms dienoms kai ir pats vis ateina pasiziureti kaip sekasi, nekilo rankos duoti, nes nezinai kiek duoti, kaip paduoti.Tai va.As tikrai dziagiuosi gyd.Jursenu...
Atsakyti
Sveikos,

Pirma karta Cezari, dar Jokubo ligonineje, dare gydytojas Jursenas. Likau laabai patenkinta ir juo, ir visa jo komanda. Net nesinorejo isvaziuoti is ligonines. Dabar vel laukiuos ir ruosiuosi vel i ji kreiptis. Be to, drauge, pas ji gimdziusi savo pirmaji suneli, o pries metus antraji pagimdziusi pas kita gydytoja, primygtinai rekomendavo rinktis tik Jursena.
Manau, jis tikrai kompetetingas. Giriu del to, kad i kita nesikreipiau. Bet kita vertus, Vilniuje yra daugybe ir kitu nuostabiu gydytoju, profesionaliai atliekanciu savo darba.
:super
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad jis tikrai saunus gydytojas. As gimdziau (tiksliau po ilgu pastangu dare cezari) pries 3 metus. Nieko mes is anksto nemokejom ir net jokiu uzuominu nedavem, kad atsilyginsim, tiesiog paklausiau, ar galeciau pas ji gimdyti. Susitarem kada atvyksim ir pusantros paros jis prie manes buvo gal net i namus neiseidamas, nes pasirodydavo kas valanda ar net dazniau.

Neseniai buvau pas ji konsultacijoj privaciam kabinete ir vel likau nenusivylus - jis toks pat ramus, svelnus, islaikytas ...

Atsakyti
Auksinis stafilokokas gali buti bet kurioj ligoninej ir greiciausiai, kad visur jis yra.
Atsakyti
o kurios lanketes jo privaciame kabinete ir po to susitaret gimdyt, kiek pinigeliu mokejote? ax.gif ar jis pats pasake kiek, ar pacios nusprendet? ir kada davet: pries ar po?
parasykit, plyyz....
Atsakyti
QUOTE(Dela @ 2006 03 21, 12:12)
o kurios lanketes jo privaciame kabinete ir po to susitaret gimdyt, kiek pinigeliu mokejote?  ax.gif  ar jis pats pasake kiek, ar pacios nusprendet? ir kada davet: pries ar po?
parasykit, plyyz....


As pries gimdyma jo privaciam kabinete nesilankiau, o skambinausi gavus is bendradarbes tel. numeri. Susitikom, pakalbejom, po to dar buvau viena karta iki gimdymo apziuroj, bet ligoninej, ne privaciam kabinete ir tais kartais nieko nemokejau ir apie pinigus nekalbejom. Mes atsidekojom po gimdymo. O kai po poros savaiciu man prasidejo mastitas su 38 temperatura, teko vel i ji kreiptis ir vel buvo pagelbeta.

I privatu kabineta pas ji nuejau po 3 metu po gimdymo netekus kantrybes, kai po 2 kartu kita ginekologe nesugebejo paimt tepinelio onkocitologiniam tyrimui. Aisku, jis manes neprisimine ir paklause kas dare cezario pjuvi, nes randas labai graziai sugijes tongue.gif Paeme jis man tepineli, paziurejo kolposkopu ir echoskopu ir uz tai sumokejau tik 100 Lt, nors pagal ju ikainius, turejau plot 200 Lt maziausiai. Tai as po to pagalvojau, kad jis man padare nuolaida ir dar nemaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2006 03 15, 09:42)
Auksinis stafilokokas gali buti bet kurioj ligoninej ir greiciausiai, kad visur jis yra.


Auksinis stafilokokas yra tikrai visose ligoninese. Tik apie tai nelabai kalbama ar rasoma.

Atsakyti
Sveikos!!!As Irgi gimdziau pas Jursena pries 2 metus. Be to as dar pries gimdyma gera menesi ligonineje gulejau ir jis mane apziurinejo. Buvo 29-30 nestumo savaite, nubego vandenys, tai mane ten slauge... po gimdymo irgi ziurejo kas diena, ir cezari dare. Tai mano mama sumokejo...
Atsakyti
as gimdziau pas ji nesusitarus.
Man buvo tokia situacija,gimdyt turejau pas i.Poltevskaja,bet gimdymo ryta kai jis prasidejo,jinai buvo po budejimo,apziurejo mane ir sako"vaikeli,perduosiu tave labai geram daktarui Jursenui".
as su ja buvau sutarusi,kad as jai moku 600lt,o jinai pati is tu pinigu sumokes akuserei,vaiku daktarei ir t.t( kazkaip man dabar tai kvaili skamba doh.gif butu sau pasilikusi viska turbut) g.gif

tai va Jursenas man labai patiko,ramus,jokios panikos,rupestingas,viska man aiskino,ka daro ir kas vyksta manyje,nors gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas(gimdziau naturaliai,be jokiu nuskausminamuju)bet jis man labai padejo psihologiskai ir po gimdymo rupinuosi manim,kas ryta ateidavo i palata apziureti.Paskutine diena pries israsima namo nunesem jam 500lt,o vaiku daktarei 50lt. 4u.gif Dar teko po savaites gristi pas Jursena nes siule supuliavo,jis man viskas patvarke nemokamai aisku.nu man jis patiko. wub.gif thumbup.gif

del stafilokoku,4 dienos iki gimdymo man padare paseli ir rado stafilakoka,skubiai pradejau gerti antibiotikus bet nespejau viso kurso suvartoti,bet mano maziukas(tfu tfu tfu) vistiek neapsikrete,nors ir ejo per mano uzkrestus gimdymo takus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 01 balandžio 2006 - 15:08