Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(symantes mama @ 2006 07 20, 08:49)
Aš pas jį gimdžiau praeitų metų sausio 3 d. Tai mes buvom su juo iš anksto susitarę, ir pinigus buvom sutarę. Vienu žodžiu kas man jame patiko tai ramumas, bet nepatiko, kad ne visas dėmesys buvo skirtas man, o jis lakstė padėti ir kitoms gimdančioms, bei po gimdymo praėjus vos dviem savaitėm pasigavau tokią infekciją, kad turėjau gert stiprius antibijotikus. Mama sakė, kad greičiausia buvo tas stafilokokas, kuris toje ligoninėje ypač dažnai minimas. Taigi, to pasekoje nebegalėjau maitinti pati savo dukrytės. Dabar lankausi pas kitą gydytoją, pas ją ir gimdysiu.

2007 sausio 3 d tureciau gimdyt pas ji smile.gif
bijau gimdyt ir nesmagu jei tuo pat metu lakstytu pas kitas nestuke.gif .
ir del stafilokoko neramu darosi, labai jau daznas jis antakalnio ligoninej..
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 09 21, 21:07)

bijau gimdyt ir nesmagu jei tuo pat metu lakstytu pas kitas  nestuke.gif .

Nereikia but tokioms egoistems ir noret, kad gydytojas tik prie vienos stovetu. Juk ir kitoms reikia pagalbos... Be to, nera ligoninej tiek gydytoju, kad po asmenini prie kiekvienos stovetu - realiai i viska reikia ziuret ir bus paprasciau gyvent....
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2006 09 22, 08:12)
Nereikia but tokioms egoistems ir noret, kad gydytojas tik prie vienos stovetu. Juk ir kitoms reikia pagalbos... Be to, nera ligoninej tiek gydytoju, kad po asmenini prie kiekvienos stovetu - realiai i viska reikia ziuret ir bus paprasciau gyvent....

kai 9 menesius vaikstai privaciai, tariesi del gimdymo, moki pinigus, o lemiamu momentu gydytojas dingsta, nes turi kitu reikalu - tai man tikrai problema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 09 23, 00:29)
kai 9 menesius vaikstai privaciai, tariesi  del gimdymo, moki pinigus, o lemiamu momentu gydytojas dingsta, nes turi kitu reikalu - tai man tikrai problema  unsure.gif

Nei jis dingsta nei ka, jis tik dirba ne privacioj klinikoj ir gimdyviu gali buti daugiau nei viena...
Atsakyti
Jeigu iš anksto moki pinigus, tai pati kalta esi. Niekas nemoka iš anksto. O jeigu jis susirgs ir negalės dalyvauti. Arba jeigu blogai kas nors bus per gimdyma. Kam to reikia. Pagimdai, viskas gerai, nueini ir sumoki. Daug ramiau pačiai.
Atsakyti
Abu vaikus gimdziau pas d.Jursena. Dukra gime per Cezari, sunu pagimdziau pati.
Besilaukdama sunaus visa laika pas ji lankiausi privaciam kabinete ir lankausi iki siol. Negaliu skustis nei prieziuros, nei profesionalumo stoka ir galiu pasakyti, kad ir trecia (jei Dievulis duos) gimdysiu pas ji.

O visoms besiruosiancioms gimdyti patariu: neklausykit 100 zmoniu pasiulymu, nes tarp ju bus 30 gydytoju rekomendacijos ir kiekvienos gydytojas vis bus geriausias. Paklauskit paciu artimiausiu savo draugiu - jomis jus galit pasitiketi. Be to, jus zinot, kokie ju reikalavimai gydytojui, prieziurai ir aplinkai, kurioje gimdot.

Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2006 09 25, 08:17)
Nei jis dingsta nei ka, jis tik dirba ne privacioj klinikoj ir gimdyviu gali buti daugiau nei viena...

ne - gali but, o dazniausiai taip ir buna ! uztai ir sakau, kad noretusi, tuo metu buti vienai . ir kad visa daktaro prieziura butu skirta tau smile.gif

QUOTE(Emm @ 2006 09 25, 08:51)
Jeigu iš anksto moki pinigus, tai pati kalta esi. Niekas nemoka iš anksto. O jeigu jis susirgs ir negalės dalyvauti. Arba jeigu blogai kas nors bus per gimdyma. Kam to reikia. Pagimdai, viskas gerai, nueini ir sumoki. Daug ramiau pačiai.

apie ka tu cia ?? uz gimdyma aisku ne is anksto moki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 28 rugsėjo 2006 - 12:21
Rugsėjo 15d pasaulį išvydo mano dukriukas - tariausi su Gyd. Juršėnu, ir jo priežiūra buvo superinė thumbup.gif ir prieš, ir po - vaikščiojo po keletą kartų per dieną, ne tik žaizdą - darė cezarį, bet ir krūtis apžiūrėjo, patarimų davė.. na, esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Pas Juršeną gimdžiau savo pirmąjį vaiką, bet tai buvo pries 8 metus dar Jokubo ligoninej. Esu labai patenkinta, man darė cezari, tai tikrai visą laiką kol praleidau ligoninėj gyd. buvo labai dėmesingas, ateidavo po kelis kartus per dieną, patikrindavo ne tik žaizdą, bet ir krūtis, duodavo daug naudingų patarimų. Po gimdymo irgi parinko gera kontracepciją ir vaikiuko maitinimo metu ir vėliau. Jau beveik 9 metai vaikštau pas jį į privatų kabinetą tikrintis, niekada neturėjau jokių nusiskundimų. Ir dabar sausio mėn. vėl gimdysiu pas jį. Esu rami, nes žinau kad šalia manęs bus profes.gyd.
Papildyta:
O LAVISTA, mes abi iš sausinukų mirksiukas.gif Ir tu pas Juršėną lankaisi?
Atsakyti
gal kas galit jo tel parašyti? blush2.gif
ir šiaip kaip tas tarimasis vyksta - paskambini ir sakai: noriu pas jus gimdyt? ar kaip? blush2.gif
nelabai moku tokius reikalus tvarkyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 10 05, 20:30)
gal kas galit jo tel parašyti? blush2.gif
ir šiaip kaip tas tarimasis vyksta - paskambini ir sakai: noriu pas jus gimdyt? ar kaip? blush2.gif
nelabai moku tokius reikalus tvarkyt... ax.gif

Labutis,
Jo privataus kabineto "Neliga" tel. 2312337, mob. 861475427, adresas Rudninku 6-1 (netoli Rotuses Vilniuje). Siaip cia ne jo asmeniniai tel. bet to kabineto priimamasis. Pasiskambink ir uzsiregistruok. Siaip eiles pas ji apie menesi, bet pasakyk kad tau reikia greitai su juo susitikt, nes nori susitart del gimdymo priemimo smile.gif O siaip jis dirba treciadieni nuo 15 iki 19 sestadieni nuo 9 iki 15 val, atrodo ir pati nubek pas ji i kabineta, tikrai neisvarys, na cia jei nenores taves telefonu registruot, nes ten dabar naujoke prie tel. sedi, su ja gali but sunkiau smile.gif Pasitikslink dar jo darbo laika tel. mirksiukas.gif
Jis mielai tave priims, tiesiog nuejusi pasakyk, kad nori pas ji lankytis ir gimdyti. Ir tikrai neatsisakys. Jei tau greiciau reik su juo pasikalbet, parasyk man i AZ duosiu jo asmenini mob. ir pasiskambinsi, nueisi i ligonine pas ji. Pazistu ji jau 9 metai ir ne vienai kam ji rekomendavau jis neatsisake priziuret. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 07 spalio 2006 - 07:57
QUOTE(*lavista* @ 2006 09 28, 13:22)
uztai ir sakau, kad noretusi, tuo metu buti vienai . ir kad visa daktaro prieziura butu skirta tau  smile.gif

gimdžiau pas gyd.Juršėną, prieš tai visą nėštumą pas jį "Neligoj" lanksiausi. ir toliau lankausi. superinis gydytojas. ir visą gimdymą buvo šalia manęs. kartais net norėdavau, kad išeitų - na, mobiliu su mama paplepėti ar su vyru pasitarti doh.gif žodžiu, visą gimdymą gydytojas buvo šalia, nors aš paprasčiausiai ėmiau ir pagimdžiau be jokių komplikacijų. taip kad nereikia pasakoti, kaip jis laksto pas visas. aišku, jei gretimoj palatoj būtų sunkus atvejis, jis tikrai ten eitų, bet gimdymas trunka daaaug valandų, tikrai spės grįžti tongue.gif
Atsakyti