supratau 
siaip esu girdejus, kad jis i BAKa vaziuoja gimdymu priimti, bet ten juk privati istaiga..
is tikro, maziau reik cia problemu prisigalvoti
bet taip norisi, kad viskas idealiai butu..
Papildyta:
O as girdejau, kad vaziuoja, bet tuomet VGN reikia moketi dar plius 500 lt, del to, kad pasirenki savo gydytoja 
o as girdejau, kad jei pataikai gimdyti ne savo daktaro pamainoj, tai reik sumoketi i kasa apie 400 Lt, kad jis atvaziuotu ir oficialiai tau gimdyma priimtu. kas per nesamone
siaip esu girdejus, kad jis i BAKa vaziuoja gimdymu priimti, bet ten juk privati istaiga..
is tikro, maziau reik cia problemu prisigalvoti
bet taip norisi, kad viskas idealiai butu..
Papildyta:
QUOTE(Vidutele @ 2008 10 06, 08:39)
o as girdejau, kad jei pataikai gimdyti ne savo daktaro pamainoj, tai reik sumoketi i kasa apie 400 Lt, kad jis atvaziuotu ir oficialiai tau gimdyma priimtu. kas per nesamone
Jei yra ne tavo gydytojo pamaina, tai berods nuo liepos men reikia moket i kasa apie 400 ar 500 lt, kad ji iskveti nu ir aisku+dar gydytojui.
kai mano drauge su juo taresi, tai jis is karto perspejo, kad gimdyma priima tik antakalni, nors kiti daktarai dirba keliose klinikose.Pvz daktaras Ziobakas, irgi labai fainas dirba ir antakalnyje ir baltijos ir amerikos klinikoje.
o as toje klinikoje ir dalyvavau kursose, tai ten dirbantis anastozjologas, kuris dirba dar ir trakuose sake apie stafkes.
QUOTE(aurelijamu @ 2008 10 06, 17:19)
Jei yra ne tavo gydytojo pamaina, tai berods nuo liepos men reikia moket i kasa apie 400 ar 500 lt, kad ji iskveti nu ir aisku+dar gydytojui.
kai mano drauge su juo taresi, tai jis is karto perspejo, kad gimdyma priima tik antakalni, nors kiti daktarai dirba keliose klinikose.Pvz daktaras Ziobakas, irgi labai fainas dirba ir antakalnyje ir baltijos ir amerikos klinikoje.
o as toje klinikoje ir dalyvavau kursose, tai ten dirbantis anastozjologas, kuris dirba dar ir trakuose sake apie stafkes.
o gal ir gimdyti planuoji BAKe?
ne, neplanuoju gimdyti BAKe.taip ten viskas labai faina ir grazu, nes per kursus viska aprode.Bet nuo pat pradziu pradejau vaiksciuoti pas Jursena, nusprendziau pas ji ir gimdyti, o jis apart antakalnio ligonines niekur nepriima.Kitas dalykas, jei kazkas atsitiktu, neduok Dieve, vistiek visus veza i Antakalnio lig.BAK nera tam pasiruosusi.
QUOTE(aurelijamu @ 2008 10 05, 17:14)
sveikos. Mano terminas irgi lapkricio pabaigoje.tikiuosi, jis niekur nebus isvykes.
O del kainu, tai drauge gimde gruodi, tiesa dare staigiai cezari. tai jam sumokejo 1300, akuserei 200.nes vistiek daug laiko praleidzia akusere. o daktaras tik uzeina paziuret, ar viskas gerai.Tik kai prasideda stumimas, tada buna visa laika.Manau, kad akuserei irgi reiketu atsidekuot.
ir jei duoda nuskausminamuosius, tai anastozjologui irgi, tik nezinau kiek.dalyvavau dabat kursuose, tai pats anastozjologas sake, kad duodat, kiek norit, bet dazniausiai 200-300 lt.
O del kainu, tai drauge gimde gruodi, tiesa dare staigiai cezari. tai jam sumokejo 1300, akuserei 200.nes vistiek daug laiko praleidzia akusere. o daktaras tik uzeina paziuret, ar viskas gerai.Tik kai prasideda stumimas, tada buna visa laika.Manau, kad akuserei irgi reiketu atsidekuot.
ir jei duoda nuskausminamuosius, tai anastozjologui irgi, tik nezinau kiek.dalyvavau dabat kursuose, tai pats anastozjologas sake, kad duodat, kiek norit, bet dazniausiai 200-300 lt.
tai jau dabar net kursuose apie tai kalbama
QUOTE(Redike @ 2008 10 10, 13:55)
man ro, kad geriau tegu pasako, kas ir kaip, bo juk tikrai ne visos zinom, kas ir kaip
o as manau, kad kas gali kiek tas ir skiria gimdymui....
QUOTE(Svajotoja @ 2008 11 23, 22:03)
Merginos, o kur gyd. Juršėnas konsultuoja? Antakalny, kaip supratau, tik gimdymus priima?
Ar galima pas jį užsirašyti ten ir konsultacijai?
UAB "Neliga", Rudninku gatve, Senamiestyje.
Tik uzrasymas pas ji pries men.
Oj superinis gydytojas, nors negimdžiau pas jį bet gulint pligoninėje prieš gimdyma teko "bendrauti" o draugė gimdė pas jį, mini tik gerais žodžiais