Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Sveiki, as dar visai zalia siame forume. Mokausi. Bet ir mane domina cezario kainos pas si gydytoja. Nesinori gi sumoketi per mazai, na, ir per daug - taip pat... Is anksto aciu. Gal sugebesiu perskaityti AZ, chmmm...
Atsakyti
QUOTE(topsyte @ 2008 09 09, 19:01)
Labutis, gal galit kas parasyt i az kiek cezris kainavo pas si gydytoja? Ir koki kontaktini telefona jo imest? 4u.gif  Nes arteja terminas  nestuke.gif Aciu...

QUOTE(Kajaa @ 2008 09 11, 01:09)
Sveiki, as dar visai zalia siame forume. Mokausi. Bet ir mane domina cezario kainos pas si gydytoja. Nesinori gi sumoketi per mazai, na, ir per daug - taip pat... Is anksto aciu. Gal sugebesiu perskaityti AZ, chmmm...

Rytoj šis gydytojas atliks man planinį CZ 4u.gif kai grįšiu namo - galėsiu pakomentuot rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2008 09 11, 11:40)
Rytoj šis gydytojas atliks man planinį CZ 4u.gif  kai grįšiu namo - galėsiu pakomentuot rezultatus biggrin.gif

Laukčiau ir aš naujausių žinių apie "rezultatus" ir planinio CZ kainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2008 09 11, 11:40)
Rytoj šis gydytojas atliks man planinį CZ 4u.gif  kai grįšiu namo - galėsiu pakomentuot rezultatus biggrin.gif

lauksim lauksim mirksiukas.gif , o tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mergaites nepykit, bet nesuprantu klausimu apie kainas......... juk musu vusu daznai skirtinga finansine padetis.............manau kiek kas gali, tiek ir sumoka........juk viskas priklauso ir nuo laiko....kada gimdai, kaip gimdai.....jo darbo metu, ne jo....darbo diena ar per sventes, nakti ar diena........... nemanau, kad prieziura bus kitokia jei sumokesi maziau ar daugiau uz palatos drauge.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Klausimas gal ir ne visai į temą, bet gal žinot, ar Neliga kartais neatostogauja? Bandau užsirašyti pas gyd. Juršėną apžiūrai, bet niekaip nesiseka prisiskambinti. O mobiliu gydytojo trukdyti nelabai norisi ax.gif Ar gal telefonų nr. keitėsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2008 09 15, 12:34)
Sveikos,
Klausimas gal ir ne visai į temą, bet gal žinot, ar Neliga kartais neatostogauja? Bandau užsirašyti pas gyd. Juršėną apžiūrai, bet niekaip nesiseka prisiskambinti. O mobiliu gydytojo trukdyti nelabai norisi  ax.gif Ar gal telefonų nr. keitėsi?  g.gif

Logiskai mastant, neturetu atostogauti g.gif Juk ten daug gydytoju priima.
Turiu tokius Neligos telefonus 231 23 37 ir 8 614 75427
4u.gif
Atsakyti
atostogauja Jursenas.
Atsakyti
Jursenas bus tik spalio pradzioje, berods 6 d.
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2008 09 15, 13:30)
Logiskai mastant, neturetu atostogauti  g.gif  Juk ten daug gydytoju priima.
Turiu tokius Neligos telefonus 231 23 37 ir 8 614 75427
4u.gif

4u.gif

QUOTE(Mari @ 2008 09 15, 13:41)
atostogauja Jursenas.

4u.gif

QUOTE(mdeive @ 2008 09 16, 12:24)

4u.gif

Ačiū visoms. Prisiskambinau. Tikrai atostogauja tik Juršėnas, Neliga dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 09 16, 14:24)

spalio 4 jau bus, nes man pas ji ta diena...

jei nesvarbu, tai yra ir kita ten sauni daktare...
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 09 16, 13:24)

Mane uzrase spalio 4 dienai mirksiukas.gif
Atsakyti