QUOTE(Ivona24 @ 2007 01 24, 15:33)
Teko ir man gimdyti pas gyd.Jursena,ir ne viskas buvo super,kai gulejau gimdykloje,jis atejo paziurejo ir pasake kad gimdysiu uz puse valandos,o pats pasirode tik uz valandos,nu zinote ,kiek iskentejau skausmo,o jei dar neduok Dieve butu kas nors atsitike kudikiui,gal delto kad nebuvom susitare,tada tikrai labai liudna.....
as manau,kad jis zinojo,kad tu uz 1h gimdysi,juk atejo laiku

gal taip norejo tave nuraminti,kad jau tuoj tuoj
Papildyta:
Tikrai nemanau, kad gydytojas vers tave gimdyt natūraliai. Aš pati norėjau gimdyt natūraliai (ir tikrai neesu nei smulki, nei siaurų kaulų), gydytojas man pritarė. Bet atsitiko taip, kad sūnus gimė tik po cezario. Gydytojas linkęs į natūralizmą, bet sveiko proto ribose. Jei reikia cezario, net neabajodamas jį daro (čia bent jau man taip buvo). Ir dar po gimdymo, atnešė man knygą ir rodė, kaip mano sūnutis neteisingai ėjo ir kodėl man reikėjo cezario.
Pasikartosiu, tikrai be galo dėkinga esu šiam gydytojui.
[/quote]
man taip pat gimdymo eigoje paaiskejo,kad reikia daryti cezari ir jau anesteziologai stovejo svirkstus trindami

akusere taip pat skubejo namo(matyt baigesi jos pamaina) ir sake:greiciau pjaut ir pan...bet Jursenas neleido,sake:Ji pagimdys pati.taigi pora saremiu tam tikra poza ir vaikelis isistate kaip reikia:)
tik po gimdymo suvokiau,kad jei ne jis jau senai buciau supjaustyta
esu be galo jam dekinga.tikrai nuostabus gydytojas!
Papildyta:
[quote=Putlutė,2007 01 26, 15:18]
as manau,kad jis zinojo,kad tu uz 1h gimdysi,juk atejo laiku

gal taip norejo tave nuraminti,kad jau tuoj tuoj
Papildyta:
Tikrai nemanau, kad gydytojas vers tave gimdyt natūraliai. Aš pati norėjau gimdyt natūraliai (ir tikrai neesu nei smulki, nei siaurų kaulų), gydytojas man pritarė. Bet atsitiko taip, kad sūnus gimė tik po cezario. Gydytojas linkęs į natūralizmą, bet sveiko proto ribose. Jei reikia cezario, net neabajodamas jį daro (čia bent jau man taip buvo). Ir dar po gimdymo, atnešė man knygą ir rodė, kaip mano sūnutis neteisingai ėjo ir kodėl man reikėjo cezario.
Pasikartosiu, tikrai be galo dėkinga esu šiam gydytojui.
man taip pat gimdymo eigoje paaiskejo,kad reikia daryti cezari ir jau anesteziologai svirkstus galando

akusere taip pat skubejo namo(matyt baigesi jos pamaina) ir sake:greiciau pjaut ir pan...bet Jursenas neleido,sake:Ji pagimdys pati.taigi pora saremiu tam tikra poza ir vaikelis isistate kaip reikia:)
tik po gimdymo suvokiau,kad jei ne jis jau senai buciau supjaustyta
esu be galo jam dekinga.tikrai nuostabus gydytojas!