Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Gimdyma man prieme R.Jursenas labai patiko thumbup.gif , ko nepasakysi apie Lauzikiene schmoll.gif, pas ja vaiksciojau i konsultacijas- gydytoja kuriai tik pinigai rupi.
Teko nemazai gydytoju pazinti pries gimdyma, pats geriausias R.Jursenas. Tokio ramaus budo ir kantraus daktaro dar neteko sutikti.
Atsakyti
jis labai atsakingai ziuri i gimdyves 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu, pritariu ir dar kartą pritariu visoms! 4u.gif Aš taip pat nesu sutikusi nieko nuostabesnio medicinos darbuotojų tarpe! thumbup.gif Jis - gydytojas ir žmogus iš didžiosios raidės, vertas pačių geriausių žodžių... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2007 03 08, 10:49)
Pritariu, pritariu ir dar kartą pritariu visoms!  4u.gif  Aš taip pat nesu sutikusi nieko nuostabesnio medicinos darbuotojų tarpe!  thumbup.gif Jis - gydytojas ir žmogus iš didžiosios raidės, vertas pačių geriausių žodžių... thumbup.gif

kas gime? 4u.gif
Atsakyti
MAn irgi Jursenas nuostabus gydytojas, labai dalykiskas. Girdejau, kad jis vaziuoja ir i BAK priimti leliuku, bet nesuprantu, gi jis pacienciu turi Antakalny daugiau, tai ar negali buti, kad galima likti ant ledo, susitarus BAK???
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 04 03, 07:59)
MAn irgi Jursenas nuostabus gydytojas, labai dalykiskas. Girdejau, kad jis vaziuoja ir i BAK priimti leliuku, bet nesuprantu, gi jis pacienciu turi Antakalny daugiau, tai ar negali buti, kad galima likti ant ledo, susitarus BAK???
Tikrai nesijaudinčiau dėl to, jis ten važiuoja, jei tarkim neturi pacienčių AK, be to blogiausiu atveju, perduoda reikalus savo kolegei, jie ten kaip ir "poroj" dirba smile.gif Kai reikia, viens kitą pavaduoja, jo kolegė irgi prof. gydytoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 17 balandžio 2007 - 07:37
QUOTE(lawanda @ 2007 04 17, 07:34)
Tikrai nesijaudinčiau dėl to, jis ten važiuoja, jei tarkim neturi pacienčių AK, be to blogiausiu atveju, perduoda reikalus savo kolegei, jie ten kaip ir "poroj" dirba  smile.gif Kai reikia, viens kitą pavaduoja, jo kolegė irgi prof. gydytoja

O kuriai kolegei jis perduoda?
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 04 23, 18:58)
O kuriai kolegei jis perduoda?

Jei neklystu Kvietkauskiene g.gif . Na jie kartu ir privaciam kabinete dirba "Neliga"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 28 balandžio 2007 - 12:17
Nu jei Kvietkauskienei...Buvau pas aj viena karta, tai is puses jos zodziu puse buvo apie patalogijas, ligas ir visokias baisybes galimas, o as tik buvau pasikonsultuot del vaikuciu planavimo:)Neee, tada nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 05 02, 07:47)
Nu jei Kvietkauskienei...Buvau pas aj viena karta, tai is puses jos zodziu puse buvo apie patalogijas, ligas ir visokias baisybes galimas, o as tik buvau pasikonsultuot del vaikuciu planavimo:)Neee, tada nelabai...

Neteko man su ja bendraut, tad komentuot negaliu biggrin.gif tik girdėjau gerus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas daktarą Juršėną rugsėjo pabaigoje. Prieš tai nuo 32 sav. lankiausi pas jį kabinete. Galiu papasakoti kaip viskas buvo. Taigi, konsultacijoje buvau 3 kartus, mokėjau kaip ir visi (pagal kainoraštį - 60 Lt) už apžiūrą ir echoskopiją (kiekvieną kartą vaikelį žiūri, ar viskas tvarkoje). Po 37 sav. pasakė, kad jau kitą kartą atvažiuočiau į ligoninę, ten jau mokėti nereikia nieko. 38 sav. atvažiaviau iš ryto į ligoninę, paskausė ir užrašė vaiko širdį. Apžiūrėjo, liepė atvažiuoti po 3 dienas, jei gimdymas neprasidės anksčiau. Bet prasidėjo tą pačią dieną. Apie 12 val. po trupučiuką pradėjo skaudėti. Paskambinau, sakė: atvažiuok pažiūrėsiu. Aš dar kartą į mašiną kuo greičiau, nes dar vaiką iš darželi reikėjo pasiimti. Vėl apžiūrėjo, sakė važiuok namo, jei ką, skambink į mobilų tel. O aš žinau kad jam darbas 16 val. baigėsi. Nuvažiavau, bet jau sąremai buvo kas 7 min. Dar į Rimi nulėkiau, į daržėlį pakeliu. O 20:30 vandenys nubėgo. Paskambinau daktarui, jis liepė atvažiuoti į ligoninę, kad ten budintis daktaras apžiūrėtų ir tada jam paskambinčiau o jis pakalbės ir sužinos kada jam važiuoti. Gerai kad vyras jau po darbo sugrižo. Paskambinau mamai, kad atvažiuotų vyresnį sūnėlį pagloboti. Iki ligoninės jau vyras vairavo. Tai priimamajame buvome apie 22 val. ir po pusė valandos atvažiavo ir d. Juršėnas. Aš jau buvau pasiruošiusi į gimdyklą eiti. Ten jis dar kartą mane apžiūrėjo, sakė kad iki 5 val. tikrai pagimdysiu. Bet pagimdžiau berniuką 1:11. Viskas buvo labai gerai, daktaras tikrai labai ramus, rupestingas ir tikrai viską labai gerai paaiškina ne tik man bet ir mano vyrui. Ir dar, kam tai yra svarbu: jei su manim kalbėjo lietuviškai, tai su mano vyru puikiai kalbėjo rusiškai. Dar galiu pasakyti, kad jus negalite iš anksto suplanuoti kaip viskas bus. Nes nors aš su gydytoju apkalbėjau kad norėčiau epiduralinės anestezijos (čia mano antras vaikas, pirmą gimdžiau be nuskausminamujų), bet gimdymas buvo gana greitas, aš 24 val. jau labai prašiau nuskausminti, bet daktaras sakė, kad negalima, kad jau nėra laiko, ir kad aš tikrai galiu pakentėti. Taip ir pagimdžiau sveiką mažylį (10/10 pagal Apgar). Po to viską susiūvo, nes buvo daug plyšimų (ir gimdos ir tarpvietės). O svarbiausia: kai prieš mėnesį atėjau pas ginekologę (tikrai labai gerą ir patyrusį), tai jinai ir klausė: "Oi, kaip jus čia taip gerai 2 vaikus pagimdėt, kad jokių plyšimų? Ir nekirpo?" Kai pasakiau kad ir kirpo ir siūvo, tai paklausė pas ką gimdžiau, ir sakė kad tikrai nesimato jokių randų ar dar ko nors!!!! Dar galiu pasakyti, kad po gimdymo aš buvau vienintelė iš 2 palatų, kurį daktaras kiekvieną rytą kvietė į procedurinį ar pats žiūrėjo kaip reikalai. Nes ir vienoje palatoje ir kitoje, kur mane perkėlė, ne viena iš moterų ne vieno karto nebuvo apžiūrėta ir nematė tos daktarės, pas kurį gimdė. Net ir tos mamytės, kurios mokėjo pinigus. Mes net juokavom, kad lyg tai į viešbūtį atvažiavom, o ne į ligoninę. Tik sesutės temeratūrą pamatoja ir viskas. Va toks ilgas pasakojimas gavosi. O daktarui Juršėnui galiu tik gerus žodžius pasakyti ir trečią vaiką tikrai pas jį gimdysiu.
Atsakyti