Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

4u.gif Sveikutes oi sitie puodeliai!!!!!Dickis tai labai noriai ismaine savo buteliuka i puodeli su snapeliu.Jam buvo nauja,spalvota,grazu bigsmile.gif ir nebuvo jokiu problemu.Jam buvo metukai kai jis pabande ir butekiuko nebeprase.O va panele neima schmoll.gif ir daryk ka nori.Rekia,spsarosi kojom zviegia kad atiduociau bonkute ir viskas o i puodeli pucia ir tada meta ir rekia ne ne ne ne ............................. ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliuke: 15 birželio 2007 - 12:36
Gal apie 6-tą mėn. nupirkau.. Oi kaip skaniai iš jo gėrė- kažkas naujo buvo 4u.gif
Atsakyti
Pradėjom gerti gal nuo 6 mėn, bet gėrėm neilgai, nes labai gražiai ir iš paprasto puodelio pradėjo gerti...
Atsakyti
geriam nuo 6 men. iki dabar. bet moka gerti ir is puodelio, ir is siaudelio megsta gerti. Bet jei einam is namu nesames snapeli, nes neapsilaisto ir patogu.
Atsakyti
Mes dar neturime puodelio su snapeliu,bet gar reiks nupirkti.Geria is puodelio paprasto nuo 10 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Ramacka @ 2005 11 22, 15:21)
Mano dukrytei 1m. ir 2men. ,ir ji nepripazysta tokiu puodeliu, mieliau geria is paprasto su mano pagalba thumbup.gif Taip daug greiciau atsigeria ir stengiasi pati neapsipilti.

O mano iš paprasto taip ištaško, kad praeina noras kitąkart duot
Atsakyti
mes geriam is tokio puodelio, bet ji mieliau ir daugiau geria is paprastos sitklines nei is jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji geria nuo 10mėn,tačiau kai nori atsigert prieš miegelį,jau gulėdama,tai čiumpa buteliuką doh.gif
Atsakyti
Manoji nuo 7men.pradejo gerti is puoduko su snapeliu.Is pradziu as laikydavau o ji gerdavo,bet greitai ismoko ir pati gerti.
Atsakyti
As nepripazistu puodeliu su snapeliu, nors turim 3 unsure.gif Kam mokyti vaika prie gerimo is buteliuko, paskui is puodelio su snapeliu, veliau is paprasto puodelio?.. blush2.gif Na, aisku, patogu,kad neapsipila, neissiterlioja, neapsitasko,bet man vis tiek tas puodelis su snapeliu atrodo nereikalingas daiktas. Augintum dvynukus, trynukus, ketvertuka, tada, aisku, labai patogu. O su vienu vaiku - negi sunku palaikyt paprasta puodeli,kad atsargiai atsigertu. Maniske kol kas geria MP is ,,originalios pakuotes" ir kitus skyscius (karves piena taip pat) is paprasto puodelio. Prilaikau,o kai ismoks pati laikyti - paleisiu smile.gif
Atsakyti
mano mazule is puodelio su snapeliu ir be snapelio moka gerti nuo 6men.o is buteliuko net negere,nes as ja savo pienu maitinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2007 08 04, 19:35)
mano mazule is puodelio su snapeliu ir be snapelio moka gerti nuo 6men.o is buteliuko net negere,nes as ja savo pienu maitinau tongue.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mes lygiai taip pat! Jokiu buteliuku su soskyte nepripazinome niekada schmoll.gif Dabar mums 1,1m tai dukryte vandenuka visada geria pati is Avent Magic puodelio, o kefyra ir pan gerimus tik is puodelio thumbup.gif nors visko buna - ir apsipyla ir nuryja didesni gurksni su kosejimai doh.gif Tai as vis dar stengiuosi padeti jai atsigerti is paprasto puodelio smile.gif
Atsakyti