Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Mano sunelis pradejo gerti is to puodelio budamas gal kokiu 8 men. Tiksliai neprisimenu blush2.gif Bet piena gerdavo tik is buteliuko smile.gif Tiesa po kokiu keliu menesiu buteliuko atsisake clap_1.gif o dar po kokio menesio ir ta puoduka pamirso lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriam ir mes iš puodelio su snapeliu, bet geriau ir idomiau mums gert iš paprasto puodelio biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų puodelis su snapeliu žaislų dėžėj guli, geriau paprastas puodelis ( o pienelį tai geria tik iš buteliuko ax.gif )
Atsakyti
Mano geria is puodelio nuo 7 men pirkom is pradziu paprasta bet is jo labai greitai bega tai springdavo o kiek veliau nupirkom AVENTO tai thumbup.gif daiktas is jo paemusi pati geria nespringsta ir neispilsto thumbup.gif O is paprasto puodelio pradejo gerti gal nuo kokiu 9 men ax.gif
Papildyta:
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 08 11, 23:29)
Geriam ir mes iš puodelio su snapeliu, bet geriau ir idomiau mums gert iš paprasto puodelio biggrin.gif

manau daugumai vaiku idomiau is paprasto smile.gif
Atsakyti
mes is snapelio pradejom gerti apie 5 men. O savarankiskai gerti is puodelio pradejom mokytis nuo metuku. Dabar jam 1,3 ir kuo puikiausiai geria pats. Tik likuti, kiek neisgeria pila ant zemes doh.gif
Atsakyti
mes geriame iš puodelio su snapeliu nuo 11 mėn. Bet nakčiai naudojame ir buteliuką wub.gif
Atsakyti
maniskes nei viena is vis negere is buteliuko ,o is karto is pauodelio su snapeliu pradejo gerti mazdaug nuo 7 men. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums niekada nereikejo nei buteliuko, nei soskes, bandem ir puoduka su snapeliu bet kazkaip jis mums juokingas pasirode...geriam is karto is puodelio ar stiklines, pradzioje "atsigerdavo" ir pilvukas, o dabar viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat jau geriame is puodelio,bet nepamirstame ir buteliuko,man taip patogiau blink.gif nes labai jau apsilaisto kad ir su snapeliu. blink.gif
Atsakyti
Mano zuika ir is puodelio su snapeliu negeria,geriam dar is buteliuko,ypac kai megsta lovyteje pries mieguti atsigerti bigsmile.gif ,tai is puoduko neiseitu schmoll.gif
Jai neturim buteliuko kur sveciuose,tai ir is puodelio paprasto atsigeria,tik,kad visa krutine po to buna slapia doh.gif
Atsakyti
Puodelį su snapeliu naudojome nuo kokio 7 ar 8 mėnesio. Bet jai mamos pienas geriau patikdavo atsigerti. Dabar mums 1 metukai ir 2 savaitės, mamos pienuko gauna tik vakare, tai ožkos ar pirktinį pienuką, arbatas geriame iš paprasto puodelio. O puodelį su snapeliu naudojame kur nors iš namų išvykę. Greičiau ir patogiau.
Atsakyti
mes geriam is puodelio nuo 1,5metuku jau gerai ir valgo jau thumbup.gif su sakute ar sauksteliu ax.gif
Atsakyti