Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Atskridus @ 2009 12 08, 22:45)
nebezn kaip su juo kovot...ir sportuoju..ir svorio numeciau nemazai..ir kremus naudoju vistiek jo yra kazkiek  verysad.gif

Ateik pas mane, padarysiu kursa masazu celiulito naikinimui biggrin.gif
Atsakyti
va cia problema su ja sunku koboti nors man tik jaunyste biggrin.gif
Atsakyti
Gyvenu uzsienyje, tai niekur neteko matyti guminiu tauriu masazui. Uzsisakiau is Rytu Zenklai puslapio, paziuresim ar atsius, ir kaip veiks
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 12 08, 11:58)
Gavau  thumbup.gif  Šiandien! Bėgu bandyti. Imk nuorodą:  http://www.magalambre.com/kuno-groziui.html
Iš internetinių parduotuvių ši kaip ir pigiausiai jas parduoda ir dar pristatymas nemokamas  ax.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
as greitu laiku tureciau tas taures gauti,tai jau nesulaukiu,,tikiuos nenusivilsiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 09, 02:12)
aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
as greitu laiku tureciau tas taures gauti,tai jau nesulaukiu,,tikiuos nenusivilsiu.. ax.gif

Aš vakar pabandžiau, tikrai veiksminga, kojos užkaito, net mėlynė maža atsirado. ax.gif
Stengsiuos kasdien daryti. Taip norisi, kad kuo greičiau rezultatas pasimatytų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 08, 23:11)
Ateik pas mane, padarysiu kursa masazu celiulito naikinimui  biggrin.gif

Naura14, niekas man neatsako gal tu padesi... po masazo, ta alieju masazo reikia palikti ant odos kad jau visai susigertu? ar nuvalyti? aciu
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 09, 10:07)
Naura14, niekas man neatsako gal tu padesi... po masazo, ta alieju masazo reikia palikti ant odos kad jau visai susigertu? ar nuvalyti? aciu

Visada pasiryžus 4u.gif Jei aliejaus perteklius labai didelis, tai nusausink popieriniu rankšluosčiu, bet ne trindama, o paprasčiausia nuspausdama. O jei jauti diskomforta, tai gali ir nusiprausti, nes sakoma, kad oda reikalingas medžiagas pasisavina jau per pirmąsias 13 minučių.
Atsakyti
As jauciu persistengiau, vakar taip is sirdies ir veidrodi ziuredama, celiulito nekesdama kojas masazavau,atiskeliau issigandau, prisidariau melyniu ir mazesniu ir dideliu sad.gif daryti pertrauka?o kas jei ten kapiliarai sproge?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 12 09, 14:56)
As jauciu persistengiau, vakar taip is sirdies ir veidrodi ziuredama, celiulito nekesdama kojas masazavau,atiskeliau issigandau, prisidariau melyniu ir mazesniu ir dideliu sad.gif daryti pertrauka?o kas jei ten kapiliarai sproge?

Padaryk pertraukele. Kapiliarai sproge neturetu buti, kraujas issitraukia per kraujagysliu sieneles. Bet gali buti, kad oda tavo jautri. Ir tiek daug daugiau nedaryk ir pamasazuok pries taures oda. Po tauriu irgi "nuglostyk".
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 15:10)
Padaryk pertraukele. Kapiliarai sproge neturetu buti, kraujas  issitraukia per kraujagysliu sieneles. Bet gali buti, kad oda tavo jautri. Ir tiek daug daugiau nedaryk ir pamasazuok pries taures oda. Po tauriu irgi "nuglostyk".

aciu:) kas svarbaiusia norejau nueiti pas moteru daktare, bet dabar niekam savo koju nedrisciau rodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 12 09, 17:49)
aciu:) kas svarbaiusia norejau nueiti pas moteru daktare, bet dabar niekam savo koju nedrisciau rodyti doh.gif

Jei protinga daktare, tai supras, bet va, kad buna visokiu...
Atsakyti
O idomu po kiek laiko pasimato rezultatai? g.gif
Ar uztenka vieno karto per diena su taure masazuot? g.gif
As pradejau sportuot,maisteli prisiziuriu ir jei dar issilyginsiu oda tai busiu grazuole blush2.gif biggrin.gif
Kad tik rezultatai matytusi,nes esu tokia bevale jei neiseina iskart metu viska doh.gif
Atsakyti