Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

Stebuklingos mintys thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 12 07, 17:01)
Kadangi man nepasiseke su vakuuminiu masažuokliu atsikratyt celiulito, galvoju, kad reikia imtis kitu priemonių. Girdėjau tokį plepalą, kad galima apsivynioti kojas su maistine plėvele ir taip prakentet kelias val per diena  blink.gif  Ar yra bandžiusių ir laimėjusių?

as tai vyniojuosi retkarciais betr dedu dumbliu alyvuogiu alieju medaus ir dar kavos :)bet nepasakyciau kad kazka stebuklingo iyksta smile.gif bet nemanau kad blogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 12 07, 19:17)
as tai vyniojuosi retkarciais betr dedu dumbliu alyvuogiu alieju medaus ir dar kavos :)bet nepasakyciau kad kazka stebuklingo iyksta smile.gif bet nemanau kad blogiau 4u.gif

Nes vyniojates i nesuderinama misini doh.gif Jei vyniojates i dumblius ar kava, tai nereikia pilti aliejaus, nes oda pasidengia aliejaus plevele ir pasisavina medziagas tik is aliejaus, nes jo sudaryta plevele neleidzia prasiskverbti dumbliams. Darant scraba, sitie visi ingridientai kartu butu gerai. O alyvuogiu aliejus savaime gali tik pamaitinti oda, o ne kovoti su celiulitu, jei norite, kad su juo kovotu, turite pripilti(proto ribose) eteriniu alieju, kurie padeda tiems procesams (kaip pvz. citrusiniu vaisiu, rozmarino, cinamono ir pan). Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 12 04, 16:08)
sveika prisijungus  4u.gif
aš vakar užsisakiau tas taures per internetą
dar negavau. galiu atsiųsti nuorodą. gal geraiau po to kai gausiu.  ax.gif  rašo, kad per dvi darbo dienas nemokamai pristato. manau, vėliausiai bus antradienį

sveika 4u.gif
ar gavai jau tas taures?
gal galetum nuoroda imest is kur sakeisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 07, 23:45)
sveika 4u.gif
ar gavai jau tas taures?

nebutinai internetu, nepatingek nuvykti i kokia parduotuve kur prekiaujama rusiskos kosmetikos gaminiais, ten tikrai bus..prie turgaus buna daug kioskeliu kur su rusiska kosmetika prekiauja, ten taip pat parduodamos taures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 07, 22:45)
sveika 4u.gif
ar gavai jau tas taures?

Sveika, dar negavau, nes užsakiau ir apmokėjau vėlų penktadienio vakarą.
Kol negausiu, nuorodos neduosiu, maža kas rolleyes.gif
O aš ne Vilniuj gyvenu, pas mus su kioskais kitaip, todėl paprasčiau internetu ax.gif
Laukiu-nesulaukiu
Atsakyti
merginos, nusipirkau as alieju misini nuo celiulito masazams ir toks kilausimas kilo man, nes parduotuveje nepaklasiau.. smile.gif po masazo ta alieju reikia nuvalyti,ar nuplauti? ar nereikia? taip ir palikti ant odos kad jau visiskai isigertu? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 07, 22:45)
sveika 4u.gif
ar gavai jau tas taures?

Gavau thumbup.gif Šiandien! Bėgu bandyti. Imk nuorodą: http://www.magalambre.com/kuno-groziui.html
Iš internetinių parduotuvių ši kaip ir pigiausiai jas parduoda ir dar pristatymas nemokamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 07, 20:01)
Nes vyniojates i nesuderinama misini doh.gif  Jei vyniojates i dumblius ar kava, tai nereikia pilti aliejaus, nes oda pasidengia aliejaus plevele ir pasisavina medziagas tik is aliejaus, nes jo sudaryta plevele neleidzia prasiskverbti dumbliams. Darant scraba, sitie visi ingridientai kartu butu gerai. O alyvuogiu aliejus savaime gali tik pamaitinti oda, o ne kovoti su celiulitu, jei norite, kad su juo kovotu, turite pripilti(proto ribose) eteriniu alieju, kurie padeda tiems procesams (kaip pvz. citrusiniu vaisiu, rozmarino, cinamono ir pan). Sekmes  4u.gif

aciu aciu uz patarima, nepagalvojau, man su aliejaus saukstu tie dumbliai geriau susimaisydavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 12 08, 14:50)
aciu aciu uz patarima, nepagalvojau, man su aliejaus saukstu tie dumbliai geriau susimaisydavo  drinks_cheers.gif

Geriau uzmaisyti saukstu silto vandenuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 12 08, 15:50)
aciu aciu uz patarima, nepagalvojau, man su aliejaus saukstu tie dumbliai geriau susimaisydavo  drinks_cheers.gif

niu ir kaip pabandymas? mirksiukas.gif ryt melyniu gali but
Atsakyti
nebezn kaip su juo kovot...ir sportuoju..ir svorio numeciau nemazai..ir kremus naudoju vistiek jo yra kazkiek verysad.gif
Atsakyti