Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(angelicious @ 2009 12 12, 20:02)
o kokios firmos salonuose naudoja?

As asmeniskai benexere, algologie ir biadroga. Manau, kad daugumoje salonu irgi..
Atsakyti
sakykit, o ka daryt toms, kurios kudos, bet turi "grazaus" celiulito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(menulyte @ 2009 12 18, 21:01)
sakykit, o ka daryt toms, kurios kudos, bet turi "grazaus" celiulito? g.gif

o kuo kuduju celoiulitas skiriasi nuo nekuduju. kovoti reikia tokiomis paciomis priemonemis kuriu forume isvardinta yra nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 18 gruodžio 2009 - 21:13
Ale rimtai, - ir aš mačiusi, bet iš kur jis ten atsiranda, juk riebalų kaip ir nėra. Vienintelė mintis peršasi, kad nuo maisto g.gif .Hormonais juk šeria viską kas kruta biggrin.gif , o mes valgome. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 18, 21:12)
Ale rimtai, - ir aš mačiusi, bet iš kur jis ten atsiranda, juk riebalų kaip ir nėra. Vienintelė mintis peršasi, kad nuo maisto g.gif .Hormonais juk šeria viską kas kruta biggrin.gif , o mes valgome. doh.gif

nuo maisto, ivairiu pusfabrikaciu kurie pagaminti prikraunant konservantu, dazu ir visokiu kitokiu E, streso, mazo fizinio aktyvumo.
Atsakyti
Leidaa kaip sekasi masazuotis,ar yra rezultatas?

As dar laukiu savo tauriu,vis neatsiuncia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 18, 21:55)
Leidaa  kaip sekasi masazuotis,ar yra rezultatas?

As dar laukiu savo tauriu,vis neatsiuncia... g.gif

man irgi labai idomu ar nuo tu tauriu yra koks rezultatas-noreciau ir as isbandyt-bet kazkur skaiciau kad negalima tu tauriu naudot pas ka yra issipletusios kraujagysles ant koju-o pas mane oda labai plona ir visos kraujagysles paciam odos pavirsiuj-tai bijau kad netektu paskui su melynom kojom vaikscioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 18, 22:12)
o kuo kuduju celoiulitas skiriasi nuo nekuduju. kovoti reikia tokiomis paciomis priemonemis kuriu forume isvardinta yra nemazai.

tai visa tai suprantama, bet kur bepaskaitai, raso pajusite, kad slaunu apimtis sumazejo 2 cm ir pan. O jei nenori tu cm prarast g.gif Nesinori tu apimciu atiskratyt, kai ju ir taip nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 18, 22:59)
man irgi labai idomu ar nuo tu tauriu yra koks rezultatas-noreciau ir as isbandyt-bet kazkur skaiciau kad negalima tu tauriu naudot pas ka yra issipletusios kraujagysles ant koju-o pas mane oda labai plona ir visos kraujagysles paciam odos pavirsiuj-tai bijau kad netektu paskui su melynom kojom vaikscioti  4u.gif

jei neklystu tai visos priemones nuo celiulito gan stipriai veikia oda g.gif
kai dariau medaus spaudimus tai savaite melynom kojom vaiksciojau,dideles melynes buvo,bet ir rezultatas poto thumbup.gif

Atsakyti
gal galit paaiskint man durnai, kaip tuos medaus spaudimus daryt blush2.gif Su delnu spaust? ant sausos odos? Niekada neteko girdet ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir kaip jus taip tikit, kad masazais celiulita isnaikinti sugebesit g.gif ...masazais paskatinsit odos atsinaujinima - ta negyva, ragini sluoksni sluoksni "nubruzinsit" + tam kartui isvarysit skysciu pertekliu (organizme jau sutrikusi skysciu apytaka ir masazai cia nebepagelbes), ir oda vistiek paliks SKYLETA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 19 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(Mღntvile @ 2009 12 19, 12:31)
Sveikos smile.gif
ir kaip jus taip tikit, kad masazais celiulita isnaikinti sugebesit g.gif ...masazais paskatinsit jos atsinaujinima - ta negyva, ragini sluoksni sluoksni "nubruzinsit"  + tam kartui isvarysit skysciu pertekliu (organizme jau sutrikusi skysciu apytaka ir masazai cia nebepagelbes), ir oda vistiek paliks SKYLETA

niekas ir nesitiki, stebuklu nebuna.
Atsakyti