Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Mღntvile @ 2009 12 22, 13:31)
labai veiksmingi vitamino C kuno ivyniojimai...idomu, ar pas mus jie populiarus g.gif

As darau i citrusiniu vaisiu alieju misini arba juros dumblius, irgi labai thumbup.gif O apie vit.c neesu girdejusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 22, 16:09)
As darau i citrusiniu vaisiu alieju misini arba juros dumblius, irgi labai  thumbup.gif  O apie vit.c neesu girdejusi  unsure.gif

o gal gali parasyti kaip darai, gali man ir i az. Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 22 gruodžio 2009 - 15:22
QUOTE(Alacka @ 2009 12 22, 16:21)
o gal gali parasyti kaip darai, gali man ir  i az. Aciu.

Nieko slapo, galiu ir čia biggrin.gif Aliejus darau pagal tam tikra receptūrą ir tepu jais po masažo (jei darau aniceliulitinį masažą, tai ir masažo metu), tada įvynioju į maistinę plėvele ir paguldau pusei valandos po šildančia antklode. Su dumbliais tas pats, tik dumbliai jau yra paruošti ir prieš tepant juos reikia pašildyti iki 40 laipsnių. 4u.gif
Atsakyti
na reikes pabandyti pagal si gydymo procedura, nes pastebejau, kad atsiranda celiulitas blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
su praejusiom sventem visas 4u.gif kas naujo celiulito fronte?
Atsakyti
As tebekovoju, kartais man jo maziau matosi, kartais daugiau biggrin.gif snd radau tauriu pigiai, tai ateiciai nusipirkau uz dvi taures 12 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menulyte @ 2009 12 28, 19:02)
su praejusiom sventem visas  4u.gif  kas naujo celiulito fronte?

Vakar pasimažavau kojas taurėmės tai tokios 2 rudos gan nemažos mėlynės atsirado.
Kažkaip nepergyvenu - nor kažkoks "rezultatas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 12 28, 19:41)
Vakar pasimažavau kojas taurėmės tai tokios 2 rudos gan nemažos mėlynės atsirado.

Tai ne melynes, o rudymes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 28, 20:30)
Tai ne melynes, o rudymes biggrin.gif

Taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man super padejo anticeliulitinis masazas. MB daro masaza su aliejum, askui istepa tumbliu kauke, susuka i polietilena ir po 20 min. nulupineja viska. Tada su kremuku pasitepu. Per savaites laiko kasdienines proceduras beveik visiskai atsikraciau celiulito. Aisku tas pacia proceduras galima daryti grozio salone, bet be proto daug kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 31, 18:05)
man super padejo anticeliulitinis masazas. MB daro masaza su aliejum, askui istepa tumbliu kauke, susuka i polietilena ir po 20 min. nulupineja viska. Tada su kremuku pasitepu. Per savaites laiko kasdienines proceduras beveik visiskai atsikraciau celiulito. Aisku tas pacia proceduras galima daryti grozio salone, bet be proto daug kainuoja...

O kokio laipsnio celiulitas buvo, kad per savaite dingo?
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 31, 19:05)

O galėtum smulkiau - koks tiksliai aliejus, kokia dumblių kaukė ir koks po to kremas? bigsmile.gif Su pavadinimais ir kur gauti blush2.gif
Atsakyti