Įkraunama...
Įkraunama...

Detoksikuojantys pleistrai

QUOTE(5634 @ 2011 11 29, 18:52)
Akciju portaluose daznai buna Kinoki 10 vnt kainuoja apie 9lt
Bandem juos virs savaites laiko, labai ipatingo poveikio nera bet gal but per trumpai o ir koks tas poveikis turi buti jei savijauta normali.
Patys pleistrai tikrai po nakties buna juodi vadinasi reakcija vyksta.
Belieka laukt rezultatu. biggrin.gif

Žinau, kad akcija. Nusipirkau kelis kuponus. Bet žinokit dabar suabejojau ar tie Kinoki ne kokios padielkos, prastos kopijos. Nemanau, kad gerą daiktą parduotų už tokią mažą kainą. Ir užsiklijavus ant kojos nieko nejaučiau, tuo tarpu žmonės, užsiklijavę kitokius brangesnius pleistrus kažką jaučia, šilumą ar dar kažką. Ir dar vienas dalykas: paskaičiau komentarus, kad ant pleistro pakanka užlašinti vandens ir ta vieta pasidaro tokia pati kaip ir po nakties ant kojų. Pati išbandžiau, taip ir atsitiko, todėl tai dar neįrodo, kad su Kinoki valosi organizmas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 29, 20:31)
Žinau, kad akcija. Nusipirkau kelis kuponus. Bet žinokit dabar suabejojau ar tie Kinoki ne kokios padielkos, prastos kopijos. Nemanau, kad gerą daiktą parduotų už tokią mažą kainą. Ir užsiklijavus ant kojos nieko nejaučiau, tuo tarpu žmonės, užsiklijavę kitokius brangesnius pleistrus kažką jaučia, šilumą ar dar kažką. Ir dar vienas dalykas: paskaičiau komentarus, kad ant pleistro pakanka užlašinti vandens ir ta vieta pasidaro tokia pati kaip ir po nakties ant kojų. Pati išbandžiau, taip ir atsitiko, todėl tai dar neįrodo, kad su Kinoki valosi organizmas.  unsure.gif

Pries kelis menesius tuos pleistrus pardavinejo su "akcija" po 18Lt, dabar jau po 9Lt. Ir tuose paciuose puslapiuose kaip Grupinis.lt ir Beta.lt. o rasydavo, kad tikroji ju verte 50 arba 30Lt.
Turiu ir as nusipirkus, bet raso, kad poveiki pajusi po kazkeliolikos kartu.
O cia dar radau:
Pleistrai
Taip kad poveikio galim ir nesulaukti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 29 lapkričio 2011 - 19:44
QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 20:43)
Pries kelis menesius tuos pleistrus pardavinejo su "akcija" po 18Lt, dabar jau po 9Lt. Ir tuose paciuose puslapiuose kaip Grupinis.lt ir Beta.lt. o rasydavo, kad tikroji ju verte 50 arba 30Lt.
Turiu ir as nusipirkus, bet raso, kad poveiki pajusi po kazkeliolikos kartu.
O cia dar radau:
Pleistrai
Taip kad poveikio galim ir nesulaukti  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Va va, ir aš pirmą kartą nusipirkau už 16 lt. vietoj 49 lt. ir maniau, kad labai pigu, o čia dar pigiau doh.gif
Ir aš tą patį puslapį vakar paskaičiau, todėl paskui ir parašiau žinutę šioj temoj su klausimu kokius naudoja forumo narės g.gif Iš pradžių buvau pasiryžusi kaži kiek užsipirkti po 9 lt., bet paskui netyčia aptikau tą puslapį ir paskaičiusi suabejojau ir nebeėmiau daug rolleyes.gif
Gundausi iš čia pirktis: http://www.detoxplei....lt/produkcija/
Kažin kaip tos firmos pleistrai? g.gif Ir kuri linija geriausia unsure.gif
O su Kinoki žinokit galim jokio poveikio nesulaukti, nes, kaip jau minėjau, užtenka ant pleisto užlašinti vandens ir pajuoduoja ta vieta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 29 lapkričio 2011 - 19:53
QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 29, 20:52)
Va va, ir aš pirmą kartą nusipirkau už 16 lt. vietoj 49 lt. ir maniau, kad labai pigu, o čia dar pigiau  doh.gif
Ir aš tą patį puslapį vakar paskaičiau, todėl paskui ir parašiau žinutę šioj temoj su klausimu kokius naudoja forumo narės  g.gif Iš pradžių buvau pasiryžusi kaži kiek užsipirkti po 9 lt., bet paskui netyčia aptikau tą puslapį ir paskaičiusi suabejojau ir nebeėmiau daug  rolleyes.gif
Gundausi iš čia pirktis: http://www.detoxplei....lt/produkcija/
Kažin kaip tos firmos pleistrai? g.gif Ir kuri linija geriausia  unsure.gif
O su Kinoki žinokit galim jokio poveikio nesulaukti, nes, kaip jau minėjau, užtenka ant pleisto užlašinti vandens ir pajuoduoja ta vieta  doh.gif

Cia per tuos grupinio tiek visko pardavineja su "akcijom", kad man baisu darosi. Ypac visokias valymo priemones, stebuklingas sluostes, kempines. Kai realiai viskas kainuoja kelis kartus pigiau be jokios akcijos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 21:04)
Cia per tuos grupinio tiek visko pardavineja su "akcijom", kad man baisu darosi. Ypac visokias valymo priemones, stebuklingas sluostes, kempines. Kai realiai viskas kainuoja kelis kartus pigiau be jokios akcijos biggrin.gif  doh.gif

Tikrai taip doh.gif
Bet kartais būna neblogų akcijų, pvz. grožio procedūrų biggrin.gif
Atsakyti
As pirkau po 15Lt Kinoki, likau patenkinta, nes mano ir vyro rezultatai skyresi, kaip ir turejo buti. Jis rukantis, tai jo pleistras buvo baisiai juodas, o mano tik rudas smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dolmades @ 2011 11 30, 16:42)
As pirkau po 15Lt Kinoki, likau patenkinta, nes mano ir vyro rezultatai skyresi, kaip ir turejo buti. Jis rukantis, tai jo pleistras buvo baisiai juodas, o mano tik rudas smile.gif))

Kaip įdomiai g.gif o aš maniau, kad visų būna juodi. Gal Jūs dar kitokius Kinoki pleistrus pirkot. Juk gali būti gamintojų daugybė, o pavadinimas ir dėžutė tokia pat g.gif Keisčiausia, kad nėra užrašyta gamintojo.
O mano ir mano mamos pleistrai juodi, nors mes visiškai nerūkančios ir nebandžiusios unsure.gif
Kiek Jūs kartų naudojot pleistrų ir ar kasdien? g.gif Ar jautėt ką nors užsiklijavusi, pvz. šilumą ar pan.?
Atsakyti
Kiekvienas savo preke giria, kinijoje tie Kinoki kainuoja po 2 amerikos centus bet reikia pirkti labai dideli kieki, aisku siuntimas ir muitai dar siek tiek kainuoja.
Va taip daromi pinigai nuo 16lt iki 9 uz dezute.
Vis del to reikia bandyt 2-3 savaites po to jau galima ir atsiliepimus rasyt.
Pagal viska jei organizmas issivale po kiek laiko pleistrai neturetu tamseti.
Nebandzius nieko nebus, gal tai tikrai veikia jei visas pasaulis perka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2011 11 30, 18:50)
Kiekvienas savo preke giria, kinijoje tie Kinoki kainuoja po 2 amerikos centus bet reikia pirkti labai dideli kieki, aisku siuntimas ir muitai dar siek tiek kainuoja.
Va taip daromi pinigai nuo 16lt iki 9 uz dezute.
Vis del to reikia bandyt 2-3 savaites po to jau galima ir atsiliepimus rasyt.
Pagal viska jei organizmas issivale po kiek laiko pleistrai neturetu tamseti.
Nebandzius nieko nebus, gal tai tikrai veikia jei visas pasaulis perka... g.gif

Visos žinom, kad kinietiškos prekės yra kinietiškos ir kaži ko iš jų tikėtis negalima. O pleistrus juk išrado japonai.
Jūs pati gal bandėt 2-3 savaites pleistrus, kad taip sakot ar tiesiog parašėt bendras rekomendacijas? Ir reikia kasdien klijuotis pleistrus 2-3 savaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 11 30, 18:59)

Visos žinom, kad kinietiškos prekės yra kinietiškos ir kaži ko iš jų tikėtis negalima. O pleistrus juk išrado japonai.
Jūs pati gal bandėt 2-3 savaites pleistrus, kad taip sakot ar tiesiog parašėt bendras rekomendacijas? Ir reikia kasdien klijuotis pleistrus 2-3 savaites?  g.gif

Pirkom keleta dezuciu pabandymui bet kadangi kojos dvi o dezutei ju tik 10 tai nieko ir nepajutom. Reiks dar nupirkti pabandyt ilgesni laika, po to jums cia papasakot smulkiau. Taigi kantrybes ...
Atsakyti
As naudoju su vyru tokius,
http://public.fotki....LORETA6/ieskau/
ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis smile.gif
Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2011 12 01, 22:01)
Pirkom keleta dezuciu pabandymui bet kadangi kojos  dvi o dezutei ju tik 10 tai nieko ir nepajutom. Reiks dar nupirkti pabandyt ilgesni laika, po to jums cia papasakot smulkiau. Taigi kantrybes ...

Ir aš klijuojuosi juos, tai matyt vienu metu parašysim abi atsiliepimus biggrin.gif Nežinau ar dažnai juos klijuosiu, nes išsinuomosiu detoksikacinę vonelę už akcijinę kainą, tai nežinia ar pleistrai bebus būtini po to ax.gif

QUOTE(loretita2 @ 2011 12 02, 00:05)
As naudoju su vyru tokius,
http://public.fotki....LORETA6/ieskau/
ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis smile.gif
Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem

O kur Jūs tokius pirkot ir kiek kainavo? g.gif Įdomu būtų pabandyti, nes čia kiek matau pleistrai lieka rudi, tai kiek kitokie nei Kinoki, kurie lieka juodi unsure.gif O Jūs pati naudojot visą savaitę kiekvieną dieną? g.gif Ar jautėt ką nors, kai užsiklijuodavot?
Ačiū, kad priminėt, jog reikia pasišildyti kojas, užmiršus buvau doh.gif O dabar orai dar labiau šąla, tai taip ar taip vistiek kojas šildysiuos, nes kitaip dažnai man jos nesušyla doh.gif
Atsakyti