Įkraunama...
Įkraunama...

Detoksikuojantys pleistrai

QUOTE(akacijaorama @ 2011 12 02, 22:19)
O kur Jūs tokius pirkot ir kiek kainavo?  g.gif Įdomu būtų pabandyti, nes čia kiek matau pleistrai lieka rudi, tai kiek kitokie nei Kinoki, kurie lieka juodi unsure.gif O Jūs pati naudojot visą savaitę kiekvieną dieną?  g.gif Ar jautėt ką nors, kai užsiklijuodavot?
Ačiū, kad priminėt, jog reikia pasišildyti kojas, užmiršus buvau  doh.gif O dabar orai dar labiau šąla, tai taip ar taip vistiek kojas šildysiuos, nes kitaip dažnai man jos nesušyla  doh.gif

Pirkau Klaipedoje, dejau savaite laiko ant abieju koju, uzklijavusi nejauciau nieko, tik ryte buvo murzini, kvapas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 04, 19:13)
Pirkau Klaipedoje, dejau savaite laiko ant abieju koju, uzklijavusi nejauciau nieko, tik ryte buvo murzini, kvapas nekoks schmoll.gif

Pirkot kažkokioj parduotuvėj Klaipėdoj? Gal jos pavadinimą išduotumėt? Pasidomėčiau, gal galėsiu atsisiųsti, nes norėtųsi išbandyti ax.gif Kiek mokėjot už pleistrus?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 01, 23:05)
As naudoju su vyru tokius,
http://public.fotki....LORETA6/ieskau/
ju yra 14vn, savaitei, dedu kas vakara, bet reikia kojas nusiplauti, palaikyt siltam vandieny,kad atsidarytu poros, tada nusausini ir klijoji pleistrus, bet as nakciau uzsidedu kojinytes, nes labai megstu spardytis smile.gif
Ryte jis buna tamsiai zalais, smirda , butinai nusiplaut kojas reik, naudojau apie menesi, dabar padariau pertrauka, praejo koju tinimas, skausmas. Vyrui skaudejo kelena ir buvau uzdejusi, taip pat ir ant sprando. Kitos firmos man nepatiko, cia mus abiem

o kokia dezutes kaina?
Atsakyti
sveikos gal kas zinote ka lemia spalva as naudoju dar tik pirma nakti spalva pilka ka gali tai reiksti? firma KINOKI 4u.gif
Atsakyti
Pagyvinsim temąsmile.gif

Vakar su vyru pirmą kart išbandėm KINOKI pleistrus - pas abu juodut juodutėliai blink.gif .Pirkau "kuistuke " viskas buvo sabdariai užpakuota .užsiklijavus jautėsi dilgčiojimas ir šiluma . Pirma mintis irgi buvo gal užlašint vandens ir pažiūrėt kas bus biggrin.gif , bet tiek to , pažiūrėsim ar šviesės ... , nes jei būtų ir nuo vandens juodas - tai įtariu pašviesėjimo ir nesulaukčiau g.gif , o dabar gaila gadint lotuliukas.gif

Parašykit kas nors atsiliepimus apie voneles smile.gif
Atsakyti
Siandien KINOKI pleistrus pirkau parduotuveje ,,viskas uz viena eura,, . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 08 16, 12:13)
Siandien KINOKI pleistrus pirkau parduotuveje ,,viskas uz viena eura,, . lotuliukas.gif

Kas per sutapimas biggrin.gif as taip pat eurineje siandien nusipirkau, nors buvau anksciau maciusi, kad ten parduoda, tai buvau pasiziurejusi internete info apie, kad daug kur tuos pacius uz zymiai didesne kaina parduoda. O kadangi cia tik 3,5 kaina, galvoju nieko neprarasiu jei pabandysiu smile.gif
Atsakyti
bandem ir mes juos smile.gif ) ) (kinoki)ar ant radiatoriaus uzklijuoji ir po 12 val nuimi juodi ir gleiveti,ar vandens uzlasini,ar ant kojos ar ant rankos klijuoji. miegojom 2 paras su jais .uzsisakem 3 dezutes,tai isnaudojom 8 visus kitus-bandymam,ir ka visur ta pati slyksti smirdinti mase. nu gerai mano kunas ziauriai uzterstas,vanduo nerealiai uzterstas,bet kuom radiatorius uzterstas?
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 23, 20:49)
bandem ir mes juos smile.gif ) ) (kinoki)ar ant radiatoriaus uzklijuoji ir po 12 val nuimi juodi ir gleiveti,ar vandens uzlasini,ar ant kojos ar ant rankos klijuoji. miegojom 2 paras su jais .uzsisakem 3 dezutes,tai isnaudojom 8 visus kitus-bandymam,ir ka visur ta pati slyksti smirdinti mase. nu gerai mano kunas ziauriai uzterstas,vanduo nerealiai uzterstas,bet kuom radiatorius uzterstas?

Na taip, del ju kazkokio tai veikimo sunku ka ir pasakyti. Bet tik viena pastebejau, kad man jie padeda susildyti ******, nes man nuolat jos sala. Tai va juos uzsiklijavus taip silta pasidaro. Izvelgiau kol kas tik tokia ju teigiama puse, kuria galvoju bus gerai ziema panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 23, 20:49)

Mano bendradarbė juos naudoja jau gal 3-čia sav, tai jos jau sakė kai nuima beveik balti smile.gif
Atsakyti
na o aš Kenrico pleistrus esu naudojusi, ar yra tokių dar?smile.gif gal ir ne pigūs, bet užtat verti tų pinigų smile.gif pirkau Panevėžyje, tačiau ta firma, kiek mačiau, dabar ir internetu prekiauja - čia. Galite pasiskaityti smile.gif
naudojau mėlynąją liniją. ir ne kartą. jei tik blogiau pasijusdavau ar susirgdavau, jau po pirmos nakties rezultatai matydavos, nes karščiavimą iškart numuša:) žinoma, kiekvieną skirtingai veikia, bet man padėjo.. vėl gripas užpuolė, reikės pirktis ir klijuotis biggrin.gif
Kenrico yra kelių rūšių pleistrų, taip kad pagal save ir savo ligas galima išsirinkti tinkamus, kiek mačiau, aprašymai toje svetainėje yra:)

p.s. patarimas! naudojant detoksinius pleistrus, reikia gerti ypatingai daug vandens! kitaip gali kankint galvos skausmas, kadangi valosi organizmas ir trūksta skysčių.. bent jau man taip buvo pirmomis dienomis, kol pasakė biggrin.gif
Atsakyti
Stai visa musu organizmo sistema paduose, jei kam idomu.

Reikes pabandyt, tik galvosukis kuriuos pleistrus issirinkti.
Ir dar.... ar yra kokiu blogu pasekmiu nuo ju? ar vien tik geris.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graciella: 19 vasario 2013 - 17:14