Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 18, 15:16)
patepliokit geriau levandu eteriniu aliejum. man patare vienas labai daug zinantis zmogus, ir beje pabandziau ant saves, tai toki gilumini tikrai suvalde, kad jis ten ir pasiliktu kur buves. svarbiausia nueme skausma, lyg prisaldytas butu buves. ir beje levandu eterinis aliejus neskaitant arbatmedzio vienintelis tinka tiesiai ant odos. tik biski kvapas gali erzint. bet mazas lasiukas nieko tokio mirksiukas.gif

O kedro aliejus netinka ant odos?
Pasitepiau arbatmedžio, nes levandų neturiu. Kad ir tas fui smirda...
Atsakyti
As irgi namie levandu neturiu, tik arbatmedzio, bet suveike, berods, ir sitas. As irgi girdejau apie levandas, kad padeda.

Kitokiu alieju negalima tiesiogiai ant odos tept, juos reikia praskiest kazkokiu neeteriniu aliejum pagal pridedamas instrukcijas, nes skiedimas vieniems gali but vienoks, kitiems kitoks, priklauso nuo pacio eterinio aliejaus, nes patepus tiesiogiai galima apsideginti, suerzinti oda. Ir tept reik tiesiai ant spuogo, o ne aplink. Man pateko ant odos prie spuogo, tai paraudo, paskui po keliu valandu paraudimas dingo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 18, 15:07)
Ka darot, kad spuogas neisdygtu? Man kaip tik kalas vienas... pries mm sad.gif Gal zinot kokiu stebuklu? Tepliojuosi arbatmedzio eteriniu. Lygtai dziusta, bet vistiek...

Padeda su peroksidu palaikyti kelis kartus po kelias minutes, nuima spuogo raudonuma ir dingsta tas guzas, bet reikia bent keliu kartu per diena.
Zalia nuskusta bulve, laikyti keliolika min., vis pakeiciant susilusy ir isskyrusy sultis grezinely kitu 4u.gif Bent man padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 19, 19:32)
Padeda su peroksidu palaikyti kelis kartus po kelias minutes, nuima spuogo raudonuma ir dingsta tas guzas, bet reikia bent keliu kartu per diena.
Zalia nuskusta bulve, laikyti keliolika min., vis pakeiciant susilusy ir isskyrusy sultis grezinely kitu 4u.gif Bent man padeda smile.gif

Oi, kokie geri patarimai 4u.gif
Atsakyti
Reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Ka manot apie tai, kad vienoj temoj viena supermamyte rase, kad brangus kremai nera tokie efektyvus kaip laukiama, kad vistiek veikia tik pavirsini odos sluoksni ir kad geriau naudoti papildus, o ne brangius kremus g.gif Rase, kad i kremus deguonies negalima idet ir pan.
Atsakyti
Čia papildų reklama buvo?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 20, 23:18)
Čia papildų reklama buvo?

Zinai, as irgi taip pagalvojau paskui. O kazin kaip ten is tikro. Ir kur rast koki mokslininka, kuris apsviestu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 20, 22:27)
Zinai, as irgi taip pagalvojau paskui. O kazin kaip ten is tikro. Ir kur rast koki mokslininka, kuris apsviestu?

Reikia ir gero vandens, ir papildų. Bet kas pasakytų, katrie išties geri ir reikalingi?
Atsakyti
girdejau, kad papildai pirmiausiai gerai papildo gamintojo ir pardavejo kisene. O paskui jau kaip visada
Atsakyti
nesu kosmetike,ar kosmetologe ax.gif bet idomios info radau pas jus 4u.gif tikrai pravers
Atsakyti
as manau, kad viskas turi buti, ir kremas ir papildai ir vitaminai ir vanduo ir sportas ir t.t. del brangiu kremu pritariu, kad jie neturi pakankamai efekto. nes didziausia kaina mes mokam uz varda ir pakuote. o kas pakutes viduj telieka paskutinej vietoj.
Atsakyti