Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 21, 05:46)
nes didziausia kaina mes mokam uz varda ir pakuote. o kas pakutes viduj telieka paskutinej vietoj.

Tai tinka bet kam- ir rūbams ar batams...

Baigiu drėkinantį kremą, galvoju, ką dabar čia man nusipirkti...Gal žinot kokį nors stebuklingą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 20, 22:29)
Reikia ir gero vandens, ir papildų. Bet kas pasakytų, katrie išties geri ir reikalingi?

as visada ziuriu i sudeti. VISUR. Tiek kosmetikoj, tiek maiste, tiek drabuziu medziagos, tiek papildu.
Renkantis papildus tai labai labai pravercia, nes apgaules ant pakuotes nebuna (na, turiu omeny sertifikuotus, ne is po prekystalio), todel ziuriu ko man truksta, kokie procentai vienos ar kitos medziagos ir tt..

QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 21, 11:25)
Baigiu drėkinantį kremą, galvoju, ką dabar čia man nusipirkti...Gal žinot kokį nors stebuklingą? smile.gif

jei kas nors pasiulys STEBUKLINGA, noreciau suzinoti ir as... lotuliukas.gif
Jei ruosiesi pirkti drekinamaji, ivertink tai, kad arteja saltasis periodas, minusine temperatura. Jei dienas leidi uzdaroj patalpoj, o judejimas apribotas namai - automobilis - namai, tuomet viskas ok, bet jei ne, tada dienai verciau rinkis labiau maitinanti..
Beje, tavo vaikinukui parduotuvej paziurejau tinkamu variantu, bet parasysiu i az.
Atsakyti
Renkantis papildus tai labai labai pravercia, nes apgaules ant pakuotes nebuna (na, turiu omeny sertifikuotus, ne is po prekystalio), todel ziuriu ko man truksta, kokie procentai vienos ar kitos medziagos ir tt..

[/quote]

Iš kur žinai, ko tau trūksta? Aš,pvz., nežinau, ar man ko nors trūksta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 21, 13:52)

Iš kur žinai, ko tau trūksta? Aš,pvz., nežinau, ar man ko nors trūksta...

rupinuosi savim mirksiukas.gif . Domiuosi. Na, man gal lengviau siuo atveju, nes siek tiek zinau kas ir kaip.. tai nekyla sunkumu ivertint kada reikia sugert papildomai Kalio, kada Gelezies ar Cinko preparatu.. Bet siaip nepiktnaudziauju - stengiuos, kad nieko netruktu kasdien, tada nereikes ir papildomai nieko.. 4u.gif
Siaip bent jau kraujo tyrimus pasidarau issamius karta i pusmeti mirksiukas.gif , daug info suteikia plauku, odos, nagu, akiu bukle ir tt...tt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 21 spalio 2009 - 14:03
QUOTE(Dusele @ 2009 10 21, 14:02)
rupinuosi savim mirksiukas.gif . Domiuosi. Na, man gal lengviau siuo atveju, nes siek tiek zinau kas ir kaip.. tai nekyla sunkumu ivertint kada reikia sugert papildomai Kalio, kada Gelezies ar Cinko preparatu.. Bet siaip nepiktnaudziauju - stengiuos, kad nieko netruktu kasdien, tada nereikes ir papildomai nieko.. 4u.gif
Siaip bent jau kraujo tyrimus pasidarau issamius karta i pusmeti mirksiukas.gif , daug info suteikia plauku, odos, nagu, akiu bukle ir tt...tt...

Na, nežinau...Mano plaukų, nagų, akių būklė puiki, prasta tik veido oda, o visa kita oda atrodo puikiai. Tyrimus dariausi gal prieš porą metų...Visas smulkias savo sveikatos problemas žinau geriau nei tai padarytų medikai- turiu pomėgį retkarčiais vidiniu matymu po save palandžioti...Kadangi laiką leidžiu namie, kasdien valgau ką tik pagamintą maistą...Na neatrodo, kad man ko nors trūktų...Turiu spanguolių, tai vis susitrinu su medumi ir suvalgau...arba šiltu vandenuku užsipilu ir išgeriu...Daržoves ir vaisius valgau pagal sezoną, vasarą vis spaudžiausi sultis...Dabar norisi tik šiltų gėrimų...Tai geriu arbatas su imbieru, su citrina...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 21, 14:19)
Na, nežinau...Mano plaukų, nagų, akių būklė puiki, prasta tik veido oda, o visa kita oda atrodo puikiai. Tyrimus dariausi gal prieš porą metų...Visas smulkias savo sveikatos problemas žinau geriau nei tai padarytų medikai- turiu pomėgį retkarčiais vidiniu matymu po save palandžioti...Kadangi laiką leidžiu namie, kasdien valgau ką tik pagamintą maistą...Na neatrodo, kad man ko nors trūktų...Turiu spanguolių, tai vis susitrinu su medumi ir suvalgau...arba šiltu vandenuku užsipilu ir išgeriu...Daržoves ir vaisius valgau pagal sezoną, vasarą vis spaudžiausi sultis...Dabar norisi tik šiltų gėrimų...Tai geriu arbatas su imbieru, su citrina...

na tai puiku drinks_cheers.gif . Visada pritariu, kad reikia tiesiog klausytis savo organizmo ir jis pats padiktuos ka turim daryti. jei gerai jautiesi, gerai atrodai, netruksta energijos, akys spindi ir gyventi norisi tai vadinasi nieko tau ir netruksta, viska darai teisingai drinks_cheers.gif . SIAIP SAU, be priezasties gerti visokius papildus nera prasmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 21, 06:46)
as manau, kad viskas turi buti, ir kremas ir papildai ir vitaminai ir vanduo ir sportas ir t.t. del brangiu kremu pritariu, kad jie neturi pakankamai efekto. nes didziausia kaina mes mokam uz varda ir pakuote. o kas pakutes viduj telieka paskutinej vietoj.

O kas laikoma brangiu kremu? Jeigu kremas kainuoja 50 lt - 50 ml jis jau laikomas brangiu? Kaip manote?
Papildyta:
QUOTE(denciuke @ 2009 10 21, 00:55)
nesu kosmetike,ar kosmetologe ax.gif bet idomios info radau pas jus 4u.gif tikrai pravers

I sveikata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 10 21, 14:39)
Jei ruosiesi pirkti drekinamaji, ivertink tai, kad arteja saltasis periodas, minusine temperatura. Jei dienas leidi uzdaroj patalpoj, o judejimas apribotas namai - automobilis - namai, tuomet viskas ok, bet jei ne, tada dienai verciau rinkis labiau  maitinanti..

O jeigu oda riebi? Kuo salta ziemos diena teptumetes? Kokios sudeties kremuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 spalio 2009 - 15:21
na 50 lt tai nera daug, bet yra kremai kur indeliukas po 250-300 kainuoja. iki 100 as sakau,kad normalu. tiek mazdaug kainuoja prof. kosmetikos aisku yra isimciu bet vidutiniskai.
as su savo plaukais nesusisneku slenka jie pas mane nors tu ka. nors mama sako, kad nemazai ataugineja (ji pas mane kirpeja) bet ziauriai kiekis sumazejes. ar cia laikinai buvo ar kas. atrodo ir vit. ir papildus geriu reguliariai ir tu kuriu truksta. va gelezies tai turbut reiketu daugiau pavartot.
Atsakyti
Gerai, o tada kas tuose indeliukuose, kur po 200-300 lt. kainuoja. Gal domejotes kada? Kas ten per stebuklinga sudetis?
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 21, 16:36)
as su savo plaukais nesusisneku slenka jie pas mane nors tu ka. nors mama sako, kad nemazai ataugineja (ji pas mane kirpeja) bet ziauriai kiekis sumazejes. ar cia laikinai buvo ar kas. atrodo ir vit. ir papildus geriu reguliariai ir tu kuriu truksta. va gelezies tai turbut reiketu daugiau pavartot.

Kaip tik vakar apie plaukų slinkimą skaičiau. Priežastis- įtampos. Jei išmoksti gyventi be įtampų, plaukai nebeslenka...Manieji irgi slenka, bet kadangi daug jų turiu, nesimato...
Atsakyti
Taip, ir man rudeni paslenka. Po atostogu, grizus i darbus nervus pakedena ir slenka tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 spalio 2009 - 21:40
nieko ypatingo, beveik tas pats kas ir visur
Atsakyti