Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Juditab @ 2009 10 04, 10:45)
*idomu kuri pirmesne pabyresim g.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif
**o manes isvis kazkaip ant saldumynu netraukia, suvalgau kartais koki saldaini ar sokoladuka, bet nera ir nereikia man ju kazkaip blink.gif

Aha rolleyes.gif lotuliukas.gif o Jums jau nebedarys echoskopo?man tai jau ne,sake suzinosiu kas, kai pagimdysiu... ax.gif

Bet butinai mamytes praneskit, kai jau bus arciau ir arciau ta diena, kazkaip labai idomu kaip cia kam seksis ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 04, 11:54)
jau gal tikrai turesim pirma mamyte thumbup.gif  4u.gif
nu as tikiu, kad skauda, man ir nepatinka daznai i toleta vaiksciot, bet jei tik nori tai ir turi eit, nesvarbu, kad ten daug nieko nepadarai doh.gif

tai ir einu kai tik jau jauciu, kad labiau pusle spaudzia biggrin.gif
o gal ne as pirma busiu, o jus kuri nors thumbup.gif bet va,cia jau ne nuo musu priklauso, o kaip musu leliukai sugalvos, kada jiems reikia gimti biggrin.gif
Ne, jau echo daugiau nebedarys, man net idomiau kazkaip kad suzinosiu kas bus kai gims 4u.gif daugiau paslapties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 04, 15:29)
tai ir einu kai tik jau jauciu, kad labiau pusle spaudzia biggrin.gif
o gal ne as pirma busiu, o jus kuri nors thumbup.gif bet va,cia jau ne nuo musu priklauso, o kaip musu leliukai sugalvos, kada jiems reikia gimti biggrin.gif
Ne, jau echo daugiau nebedarys, man net idomiau kazkaip kad suzinosiu kas bus kai gims 4u.gif daugiau paslapties ax.gif

O pilvukas jau nusileides pas tave? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 04, 17:30)
O pilvukas jau nusileides pas tave? ax.gif

Nu as pati to nematau kai pirmas nestumas 4u.gif bet jau daktare sake, kad leliukas nusileides pas mane, nes jau mazajame dubenyje galvyte isistaciusi ax.gif
tai tada suprantu, kad nusileides jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 04, 10:48)
Aha rolleyes.gif lotuliukas.gif o Jums jau nebedarys echoskopo?man tai jau ne,sake suzinosiu kas, kai pagimdysiu... ax.gif

Bet butinai mamytes praneskit, kai jau bus arciau ir arciau ta diena, kazkaip labai idomu kaip cia kam seksis ax.gif  ax.gif

nea, nebedarys, isvis tik viena echo dare mum verysad.gif bet kazkaip jau susitaikem su ta mintim, kad suzinosim kai gims, taip net idomiau istikruju blush2.gif lotuliukas.gif wub.gif
o man tai turbut pilvelis dar nenusileides, nes kvepuot vis taip pat sunku doh.gif
Atsakyti
As pajutau ta palengvejima - kvepuoti lengviau,na ir rugstys maziau kyla ir taip jau arti krutines nejauciu tu kojyciu spyriu ir ramstymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 04, 18:58)
As pajutau ta palengvejima - kvepuoti lengviau,na ir rugstys maziau kyla ir taip jau arti krutines nejauciu tu kojyciu spyriu ir ramstymu 4u.gif

vadinas pas mane dar nenusileido mazuliukas blush2.gif lotuliukas.gif
dar turi 4 savaites lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 04, 21:02)
vadinas pas mane dar nenusileido mazuliukas blush2.gif  lotuliukas.gif
dar turi 4 savaites lotuliukas.gif  nestuke.gif

tai pas mane tik 37 sav apie gala tik kazkur nusileido kaip daktare pasake ir pati palengvejima pajutau kvepavime ax.gif
Papildyta:
Tik kaip raso, kad jau kai nusileidzia, judesiuku nejauciama beveik, nu labai mazai, tai tikra nesamone, man ta pati sake ir tokia moteriske, galvoju nu jai jau taip raso tai negali buti, bet istiesu tikrai junti judesiukus ir labai puikiai 4u.gif nestuke.gif
taip smagiai duodasi, toks buna judrus, pastebejau, kad gal net daugiau aktyvus kai nusileidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 04, 19:19)
tai pas mane tik 37 sav apie gala tik kazkur nusileido kaip daktare pasake ir pati palengvejima pajutau kvepavime ax.gif
Papildyta:
Tik kaip raso, kad jau kai nusileidzia, judesiuku nejauciama beveik, nu labai mazai, tai tikra nesamone, man ta pati sake ir tokia moteriske, galvoju nu jai jau taip raso tai negali buti, bet istiesu tikrai junti judesiukus ir labai puikiai 4u.gif  nestuke.gif
taip smagiai duodasi, toks buna judrus, pastebejau, kad gal net daugiau aktyvus kai nusileidzia biggrin.gif

tai, kad nusileidzia zemyn, bet vaikelis pilva kitur spardo, nesamone, kad nejaustume lotuliukas.gif
as tikiuos, kad anksciau nepagimdysiu, nes dar 3 savaites paskaito man bus ir dabar esu toli nuo vyro verysad.gif
Atsakyti
o del streptokoko tyrimus visoms daro? g.gif

siandien buvau pasidairyti po kudikiu pardutuves, tai vienoj buvo didziulis veidrodis tai praeidama pamaciau save sonu, tai net pasimeciau - pilvas toks didelis blink.gif ... nusipirkau marliniu vystyklu po 2,99Lt - pamaciau ir nesusilaikiau...

o pas mane turbut dar nenusileides i dubeni ir isvis atrodo kad vis dar "skersas" buna lotuliukas.gif ir taip smarkiai spardosi...

o taip sunku judeti... o jau tas begiojimas i tulika ir "krapinimas" taip atsibodes doh.gif

tai jai jau kuri pabyresit, duokit zinot grizusios - kada ir ka wink.gif
Atsakyti
Oi, kaip as laukiu kol maniskis nusileis, tada lengviau kvepuoti bus judesiukai nebebus tokie astrus, nes dabar nes nesusirietus bunant i sonkaulius taip spiria, kad net kvapa uzima lotuliukas.gif na, bet turiu pasigirti, kad jis sugeba po keliu minuciu ir taip nusitaikyti i pusle, kad net tenka sustoti ir kartais susiriesti... paselusi berniuksti pilve auginu biggrin.gif
Mums, tiesa pasakius, daug kartu ziurejo echoskopu, bet sake kad viena karta dar butinai ziures, o ir kraujo tyrimai sia savaite laukia... kaip jums su saremiais ar jauciate paruosiamuosius? as pora kartu jauciau ir dabar jau kokia savaieramu, idomu, kas kiek laiko jie iprastai buna? g.gif
Atsakyti
nedariau as jokiu tyrimu del streptokoko, net nezinau istikro kokia cia liga? schmoll.gif g.gif
o judet tai cia visoms sunku, as kol nakti lovoj apsiverciu tai sakes doh.gif
o mum echoskopa tik karta dare ir nebedarys, nes mazylis zemyn galvyte yra ir man paciai viskas gerai ax.gif
spardosi tai ir manasis lelius neblogai, net smagu buna biggrin.gif dabar jau ir nuo tetuko nesislepia, spardos ir prie jo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti