Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

nu as buvau pas gydytoja treciadieni, dabar po 3 savaiciu eisiu, jei gerai jauties manau daznai vaiksciot nereikia smile.gif
o tai kokia cia liga streptokokas? g.gif nes as net neturiu supratimo schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Na as jau nuo 35sav kazkur vaikstau kas dvi savaites ir tikrina viska kaip ir kiekviena karta - slapimo tyrimas, svoris, kraujospudis, sirdies toniukai, pilvelio apimtys visi. 4u.gif
Atsakyti
tai kad kai tiek laiko beliko, tik priziuret ir telieka joms smile.gif
o as siandien nusizengiau, labai mix'o uzsimaniau tai nuvaziavom su vyru nusipirkt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 03, 19:25)
tai kad kai tiek laiko beliko, tik priziuret ir telieka joms  smile.gif
o as siandien nusizengiau, labai mix'o uzsimaniau tai nuvaziavom su vyru nusipirkt blush2.gif  lotuliukas.gif

doh.gif as irgi vakar nusidejau, taip norejau rafaello, kad beveik visa dezute suvalgiau....... blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 03, 17:50)
doh.gif as irgi vakar nusidejau, taip norejau rafaello, kad beveik visa dezute suvalgiau....... blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

galima juk ir mums kartais nusizengt blush2.gif lotuliukas.gif
ale ziuriu, kad musu nestumas tik viena diena skirias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juditab: 03 spalio 2009 - 17:56
As kazkur nuo 28 sav vaikstau kas dvi sav.pas daktare.Ir ats pats kaip pas Rasvita-slapimo tyrimas,kraujospudis,leliuko sirdute paklausom,pamatuojam pilvuka,,ir jei dar kokiu kalusimu turiu tai padiskutuojat.
Vakar darbe pilvuka susimusiau i duris,,,taip pergyvenau,tai mamytes mane cia visos ramino,kad lelius apsaugotas vandenuku ir jam viska sok,,na toliau spardos,,siandien melyne mazyte toj vietoj yra,bet tokia sveisi tai gal neuzgavau gilesniu audiniu tik oda.
Bet vakar tai labai jau ant saves buvau pikta doh.gif Nors dabar jau nusiraminau...

Pastaruoju metu kaip naktim rugstys grauzia ,sakes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 03, 19:53)
galima juk ir mums kartais nusizengt blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Pas mane rafaelo visada prie teliko indeli stovi,,,megstamiausi thumbup.gif ,,bet pasmaguriauju kokia viena i kelias dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 03, 21:25)
As kazkur nuo 28 sav vaikstau kas dvi sav.pas daktare.Ir ats pats kaip pas Rasvita-slapimo tyrimas,kraujospudis,leliuko sirdute paklausom,pamatuojam pilvuka,,ir jei dar kokiu kalusimu turiu tai padiskutuojat.
Vakar darbe pilvuka susimusiau i duris,,,taip pergyvenau,tai mamytes mane cia visos ramino,kad lelius apsaugotas vandenuku ir jam viska sok,,na toliau spardos,,siandien melyne mazyte toj vietoj yra,bet tokia sveisi tai gal neuzgavau gilesniu audiniu tik oda.
Bet vakar tai labai jau ant saves buvau pikta doh.gif Nors dabar jau nusiraminau...

Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif Pas mane rafaelo visada prie teliko indeli stovi,,,megstamiausi thumbup.gif ,,bet pasmaguriauju kokia viena i kelias dienas blush2.gif

tai gal viskas gerai, jeigu mazylis toks pat aktyvus, gal jam nieko ir nenutiko mirksiukas.gif
man sake(nezinau ar cia teisybe) jei rugstys kyla tai atseit vaikeliui plaukai greitai augs, mano vienai draugei isvis per nestuma nebuvo rugstingumo tai mergaitei jau metukai, bet plaukuciu dar su segtukais ir jokiom gumytem nerisa, nelenda dar mazylei i akis...idomu kiek cia tame tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 03, 19:53)
galima juk ir mums kartais nusizengt blush2.gif  lotuliukas.gif

Ahaaaa..... bigsmile.gif rimtai!!! bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif net neatkreipiau demesio kol neparasei drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 03, 23:25)

Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif Pas mane rafaelo visada prie teliko indeli stovi,,,megstamiausi thumbup.gif ,,bet pasmaguriauju kokia viena i kelias dienas blush2.gif

Tai kad tie rafaelo tokie skanus bigsmile.gif blush2.gif seniai buvau nevalgius, galvojau reik nusipirkti, tai kaip pradejau... doh.gif ziuriu jau dezute tucia... blush2.gif

O del pilvuko nesijaudink, gal ir nieko...as va neseniai irgi atidarineja spintutes duris, tai ibreziau pilvuka, raudona linija tik pasiliko, irgi taip ant saves supykau kad tokia neatsargi.. unsure.gif bet jau viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MartaP: 03 spalio 2009 - 22:40
QUOTE(MartaP @ 2009 10 03, 22:37)
*Ahaaaa..... bigsmile.gif rimtai!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif net neatkreipiau demesio kol neparasei drinks_cheers.gif
Papildyta:
**Tai kad tie rafaelo tokie skanus bigsmile.gif  blush2.gif seniai buvau nevalgius, galvojau reik nusipirkti, tai kaip pradejau... doh.gif ziuriu jau dezute tucia...  blush2.gif

*idomu kuri pirmesne pabyresim g.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
**o manes isvis kazkaip ant saldumynu netraukia, suvalgau kartais koki saldaini ar sokoladuka, bet nera ir nereikia man ju kazkaip blink.gif
Atsakyti
Man jau tas gimdos kamstis pradejes eiti laukan po truputi, tai neuzilgo viskas gali prasideti 4u.gif o vyras su mama ir sako, kad jau sia savaite gimdysiu biggrin.gif
O tas sysiojimas daznas tai ne kas, jau skaudeti pradeda nuo to dazno valymosi kai pasislapini verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 03, 23:25)

Papildyta:

O musu gimdymu data skiriasi viena savaite thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 04, 11:22)
Man jau tas gimdos kamstis pradejes eiti laukan po truputi, tai neuzilgo viskas gali prasideti 4u.gif o vyras su mama ir sako, kad jau sia savaite gimdysiu biggrin.gif
O tas sysiojimas daznas tai ne kas, jau skaudeti pradeda nuo to dazno valymosi kai pasislapini verysad.gif

turbūt greit turėsim pirmą mamytę bigsmile.gif
Atsakyti
jau gal tikrai turesim pirma mamyte thumbup.gif 4u.gif
nu as tikiu, kad skauda, man ir nepatinka daznai i toleta vaiksciot, bet jei tik nori tai ir turi eit, nesvarbu, kad ten daug nieko nepadarai doh.gif
Atsakyti