Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

Cia kazkur skaiciau apie tuos kamscius, kad jie gali lyg buti ir nekraujingi, gali net nepajusti kada jis isejo ir prasideti gali gimdymas, tai cia apie ji suprask kaip nori g.gif o po kamcio isejimo gali pradeti gimdyti man daktare sake triju dienu laikotarpi, o cia skaiciau, kad po savaites, po 10 dienu kitos net gimde, nu cia visom skirtingai tikrai g.gif
O tie saremiu skausmai, tai toks nu kaip nudiegimas, arba man panasu dar i tai kaip pvz praryni tarkim kokio obuolio zievele ir ji kur uzstringa ir lyg pjautu tau stemple, nu man kazkas panasaus, kita karta buna kitaip lyg, bet labai man jauciasi, kad pilvas sukieteja, o dabar jis vis kietas jau ir vis uzeina skausmai, bet per daug nesuteikiu vilciu, galvoju, kad uzejo tie paruosiamieji ir praeis, o jai jau per visa nakti nepraeis tai jau ryte vaziuosiu sakiau klausti ar viskas ok 4u.gif
O kai mums sake, kad mergytes pozymiai, tai vyras sake vardas tada bus Gileta ax.gif
Atsakyti
aisku cia su tais visais gleiviu kamsciais ir saremiais g.gif

Gileta negirdetas, zinau tiktai Dileta blush2.gif
man pvz berniukui visai vardai nesigalvoja ax.gif
Atsakyti
Kiekz inau tai jau kaip vandenys nubega ,tai 48 val tarpe pagimdysi o va kas del kamsciu koks tas terminas tai nezinau...
Mes sakem jei mergyte bus tai bus Emilija,man tas vardas jau koki 7 metai labai grazus,,dar buvo retas o dabar labai daug emiliju pridygo.. doh.gif Bet vardas man vis vien grazus.
Atsakyti
na kai jau prades visi kamsciai ir vandenys begt manau pajausim biggrin.gif
oj su tais vardu rinkimais tai kosmaras doh.gif
noris savo vaikeliui pati graziausia varda isrinkt, bet kaip sunku sugalvot doh.gif
vis koks grazus buna pas giminiu vaikus idetas, tai jau nebesinori kartotis schmoll.gif
Atsakyti
O koks jausmas tu saremiu?as tai ju nejauciu.... unsure.gif
[/quote]

Man bent jau tai skauda nugara ir skausmas pereina i pilva, jis isitempia (skauda apacia visa) taip paskauda kazkiek laiko, nurimsta ir paskui is naujo... skausmas laikui begant ne stipreja, kaip bunant tikriems saremiams, o silpneja, tuo jie ir skiriasi... smile.gif
Tu, Ruutta, nesijaudink, kiekvienai skirtingai, kitos ju taip ir nepajaucia, kai pajaucia jau buna tikrieji smile.gif be to dar turi laiko pajausti wink.gif nors tai nera labai jau geras jausmas...
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 05, 21:11)
Cia kazkur skaiciau apie tuos kamscius, kad jie gali lyg buti ir nekraujingi, gali net nepajusti kada jis isejo ir prasideti gali gimdymas, tai cia apie ji suprask kaip nori g.gif o po kamcio isejimo gali pradeti gimdyti man daktare sake triju dienu laikotarpi, o cia skaiciau, kad po savaites, po 10 dienu kitos net gimde, nu cia visom skirtingai tikrai g.gif
O tie saremiu skausmai, tai toks nu kaip nudiegimas, arba man panasu dar i tai kaip pvz praryni tarkim kokio obuolio zievele ir ji kur uzstringa ir lyg pjautu tau stemple, nu man kazkas panasaus, kita karta buna kitaip lyg, bet labai man jauciasi, kad pilvas sukieteja, o dabar jis vis kietas jau ir vis uzeina skausmai, bet per daug nesuteikiu vilciu, galvoju, kad uzejo tie paruosiamieji ir praeis, o jai jau per visa nakti nepraeis tai jau ryte vaziuosiu sakiau klausti ar viskas ok 4u.gif
O kai mums sake, kad mergytes pozymiai, tai vyras sake vardas tada bus Gileta ax.gif

Pas mus tai berniukas auga, issirinkom Kajaus varda, galvojom, kad retas, pasirodo jis dabar irgi ant bangos, bet jau nekeisim, nes labai jau patinka, be to jau maziuka ir vadiname vardu, tai, jei klaseje bus 2 Kajai, teks susitaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miracle_mira: 05 spalio 2009 - 21:17
As tai galvoju, kad kai gims paziuresi koks vardas labiausiai tiks prie veidelio 4u.gif
Sesuo sako, kad Gileta paskui gali pravardziuoti Giliuke, bet man visai grazi ir pravarde biggrin.gif
Man norisi trumpo kazkaip vardo ir aiskaus, nes pvz mano varda yra kas sunkiai dar supranta kaip istarti ar rasyti kaip reikia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,na zinokit uzsokau ant svarstykliu plius 14kg,o dar 3 sav lotuliukas.gif Bet neimu i galva,,nes visas svoris pilvuke o leliuj reikia svorio lai auga thumbup.gif
O kiek jus turit pliuso??
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 06, 12:42)
Labas rytas,na zinokit uzsokau ant svarstykliu plius 14kg,o dar 3 sav lotuliukas.gif Bet neimu i galva,,nes visas svoris pilvuke o leliuj reikia svorio lai auga thumbup.gif
O kiek jus turit pliuso??

As turiu 11 kg. svorio pliuse, kazkaip jauciasi, kad visas svoris ant pilvo ir strenu, jei ne pilvas tai sekmingai tilpciau i senuosius drabuzius smile.gif
Beje, o kaip sprendziat problema su siltesniais drabuziais? as ilinda is savo nenestukes paltuka, tik uzsisegti negaliu jo, tad apsimuturiuoju salikuir vaidinu, kad atsisagscius visai nesalta lotuliukas.gif bet pirkti kazka del 1 menesiuko manau butu kvaila... tad dabar tikiuosi, kad gretai neatsals iki minuso blush2.gif
Atsakyti
Pas mane plius 6kg tik, bet daktare sake,kad normalu cia, nors as tikejausi, kad daugiau tikrai priaugsiu 4u.gif
O del drabuziu tai tikrai truputi ne kas, namuose ar i keima, ar suniuka pavedzioti tai randu ka apsirenkti, mamos pasiskolinu biggrin.gif bet jau i miesta tai neturiu ka apsirenkti silciau verysad.gif bent tiek,kad su masina vaziuoju, nereikia eiti.
Prisipirkau kryziazodziu zurnaliuku, bet per kelias dienas ju neliks, taip nera ka veikti, nupusti galima jau blink.gif
O siandi nuotaika tai siaubas, prie visko kimbu, viskas erzina, galiu del bet ko apsaukti ar apsiverkti, ryte paverkiau ir net nezinau del ko verysad.gif
Atsakyti
O as i joki paltuka neilendu ,per papus mazi doh.gif
Tai kasdien striuke turiu,o va jei kur iseit,tai ne schmoll.gif ,bet kazkaip dar nera taip salta,turiu toki megzta sarafana tai ji ant virsaus uzsimetu biggrin.gif
Kasdien su tom paciom treninginem vaikstau kaip ir pries nestuke.gif

Atsakyti
Sveikos!
šokau ir aš šiandi ryte ant svarstyklių, tai iškilmingai vyrui pareiškiau, kad pasiekiau priaugtų 5 kg kategoriją biggrin.gif Dar iki gimdymo kokių bent porą reiktų pasistengt priaugt, kad būtų rezervo maitinimui g.gif
Drabužių tai aš nusprendžiau nepirkti dėl to vieno likusio mėnesio...namuose problemų kaip ir nėr, labai gerai vyro sueina visokie džemperiai, o į lauką turiu velevetinį specialų nėščioms kombinezoną nusipirkus, tai vis atleidžiu tas gumas ir manau tilpsiu iki galo g.gif Ir su vyro striuke, ji tokia truputį sportinio neutralaus tipo, tai labai jau ten į puošeivas neprasiveršiu, bet kentėt galima biggrin.gif ax.gif O šiaip tai pasiilgau jau bent kokios nors drabužių įvairovės, nes dabar tas pats per tą patį doh.gif Nesu nei ten kažkokia madų besivaikanti nei ką, bet gi jau bent elementarių džinsų norėtųsi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 06, 13:26)
O siandi nuotaika tai siaubas, prie visko kimbu, viskas erzina, galiu del bet ko apsaukti ar apsiverkti, ryte paverkiau ir net nezinau del ko verysad.gif

Su tom nuotaikom tai aišku siaubas kažkoks doh.gif Aš manau, kad jeigu vyras su manim neišsiskirs kol pagimdysiu, tai jau bus gerai doh.gif Nes jam viskas kliūna, kas tik gali būti, kartais susimąstau ir iš kur pas jį dar tiek kantrybės g.gif Galiu sėdėt ramiai sau kambary, knygą skaityt ir kad pulsiu kaip išprotėjus dėl kokio niekalo, kad jis vargšas net mirksėt nesuspėja blink.gif Aišku kartais jau neapsikenčia, trenkia durim ir išeina prasivėdint, man irgi būna proga garą nuleisti, tai apsiraminu blush2.gif Bet tada jam neramu, kad mane vieną apsižliumbusią paliko, tai tuoj skambina, ramina ax.gif Žodžiu va tokios ir pas mane nuotaikos, psichuškėj turbūt ir tai ramiau, negu pas mus namie doh.gif Ir atrodo pasakau sau, kad čia buvo paskutinis kartas, stebėiu save ir valdysiuos, bet tie nuotaikų priepuoliai taip išlenda, kad net pagalvot nesuspėju blink.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nuotaiku kaita stebetina... uzpykstu del tokiu smulkmenu i kurias anksciau net nebucau kreipusi demesio, kabinejuosi del bet ko, po kiek laiko (aisku jau viska isrezus MB i akis doh.gif ) paciai pasidaro geda, suvokiu, kad nesamones darau, bet kaskart vis nesusilaikau... pas maniski irgi kantrybe begaline, as su tokia nebuciau... o jis dar ramina... blush2.gif
Dabar tai as turiu uzsimima... mezgu, bandau tiksliau, nesvirbalus i rankas paemiau praejus kokiai 10 metu... smile.gif bet rodos gaunasi kazkas, gal nebus geda sunu savo mezginiais apredyti biggrin.gif
o del drabuziu tai turiu 2 golfus ikuriuos ilendu jie dabar sekmingai dziusta... tad siandien bunu namie, nes su vyro dzemperiais nevaziuosi gi i miesta... na, bent jau nebedaug liko... po gimdymo tikiuosi tilpti i senuosius drabuzius smile.gif
Atsakyti