Sveikos!
šokau ir aš šiandi ryte ant svarstyklių, tai iškilmingai vyrui pareiškiau, kad pasiekiau priaugtų 5 kg kategoriją

Dar iki gimdymo kokių bent porą reiktų pasistengt priaugt, kad būtų rezervo maitinimui
Drabužių tai aš nusprendžiau nepirkti dėl to vieno likusio mėnesio...namuose problemų kaip ir nėr, labai gerai vyro sueina visokie džemperiai, o į lauką turiu velevetinį specialų nėščioms kombinezoną nusipirkus, tai vis atleidžiu tas gumas ir manau tilpsiu iki galo

Ir su vyro striuke, ji tokia truputį sportinio neutralaus tipo, tai labai jau ten į puošeivas neprasiveršiu, bet kentėt galima

O šiaip tai pasiilgau jau bent kokios nors drabužių įvairovės, nes dabar tas pats per tą patį

Nesu nei ten kažkokia madų besivaikanti nei ką, bet gi jau bent elementarių džinsų norėtųsi
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 06, 13:26)
O siandi nuotaika tai siaubas, prie visko kimbu, viskas erzina, galiu del bet ko apsaukti ar apsiverkti, ryte paverkiau ir net nezinau del ko
Su tom nuotaikom tai aišku siaubas kažkoks

Aš manau, kad jeigu vyras su manim neišsiskirs kol pagimdysiu, tai jau bus gerai

Nes jam viskas kliūna, kas tik gali būti, kartais susimąstau ir iš kur pas jį dar tiek kantrybės

Galiu sėdėt ramiai sau kambary, knygą skaityt ir kad pulsiu kaip išprotėjus dėl kokio niekalo, kad jis vargšas net mirksėt nesuspėja

Aišku kartais jau neapsikenčia, trenkia durim ir išeina prasivėdint, man irgi būna proga garą nuleisti, tai apsiraminu

Bet tada jam neramu, kad mane vieną apsižliumbusią paliko, tai tuoj skambina, ramina

Žodžiu va tokios ir pas mane nuotaikos, psichuškėj turbūt ir tai ramiau, negu pas mus namie

Ir atrodo pasakau sau, kad čia buvo paskutinis kartas, stebėiu save ir valdysiuos, bet tie nuotaikų priepuoliai taip išlenda, kad net pagalvot nesuspėju