Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Juditab @ 2009 10 05, 21:03)
o mano vyras tai nenori jokiu imantriu vardu biggrin.gif sako kai pamatysiu vaika koks saus i galva toks ir bus,sakau nu jo, saus koks Petras ir bus toks ane  lotuliukas.gif  sako ne, nesvaik, tokiu senu vardu nedesim lotuliukas.gif

nu po 4 savaiciu tai jau tikrai teks gimdyt drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Petras biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na nzn, man tai kaip tik norisi tokio nekasdienio, todel jau galvojam is anksto blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ir man buna nuotaiku priepuoliai, isvis grupiokes sake, kad pikta pasidarius doh.gif
kazkodel mane visi nervina, pati nezinau kodel, tik ant vyro piktis neima lotuliukas.gif rekiu ir burbuliuoju jei kas nepatinka, nu bet as tikiuos, kad po gimdymo grys mano nuotaika g.gif nors labai nepatinka kazkodel kai klausinet pradeda apie nestuma, dar sese vakar sunervavo, sako nu va sakiau kad greit uzsivedi, nors bendravom tik per skype blink.gif
siandien kazko soniuka skauda nuo sedejimo turbut, nes nuo 8 ryto reik sedet paskaitose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 06, 17:00)
siandien kazko soniuka skauda nuo sedejimo turbut, nes nuo 8 ryto reik sedet paskaitose verysad.gif

Oi, kaip džiaugiuosi, kad visi mokslai pas mane baigti, darbe irgi kai sužinojau, kad laukiuosi nuolat atostogaudavau, nes labai daug buvo pas mane susikaupusių atostogų ir nereikia į jokias paskaitas rytais keltis ax.gif Tokia išlepus jaučiuosi biggrin.gif Šiandien pabudau ryte prieš septynias, taip tamsu, šalta, kaip vidurnakty, kaip nėriau po kaldra, o juk anksčiau tai darbas jau nuo 7 prasidėdavo, dabar atrodo net suvokt nebegaliu, kad reiktų tokiu metu eit kažkur blush2.gif O dar tik keli mėnesiai kaip nebedirbu, tai kaip reikės adaptuotis po metų dviejų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 06, 17:36)
Oi, kaip džiaugiuosi, kad visi mokslai pas mane baigti, darbe irgi kai sužinojau, kad laukiuosi nuolat atostogaudavau, nes labai daug buvo pas mane susikaupusių atostogų ir nereikia į jokias paskaitas rytais keltis  ax.gif Tokia išlepus jaučiuosi  biggrin.gif  Šiandien pabudau ryte prieš septynias, taip tamsu, šalta, kaip vidurnakty, kaip nėriau po kaldra, o juk anksčiau tai darbas jau nuo 7 prasidėdavo, dabar atrodo net suvokt nebegaliu, kad reiktų tokiu metu eit kažkur  blush2.gif O dar tik keli mėnesiai kaip nebedirbu, tai kaip reikės adaptuotis po metų dviejų  doh.gif

oj tinginiuke tu biggrin.gif
bet ir gerai, kada veliau pailsesi, kai pagimdysi tik ir svajosi apie poilsi ar miegeli jei vaikelis bus neramus ax.gif
o man jau irgi nebedaug liko, nuo spalio 26d iseinam i praktika, bet man i ja nereiks eit, tai jau kaip ir atostogausiu biggrin.gif tik liks diplomini pabaigt ir apsigint sausio menesi doh.gif
Atsakyti
As pasiemiau laisva grafika, tai kaip birzelio 1 d baigiau antra kursa tai iki dabar atostogauju, bet jau atsibodo, geriau jau leliukasupuoti rankose 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 06, 18:45)
As pasiemiau laisva grafika, tai kaip birzelio 1 d baigiau antra kursa tai iki dabar atostogauju, bet jau atsibodo, geriau jau leliukasupuoti rankose 4u.gif  biggrin.gif

ai, as tai neimiau laisvo grafiko, net akademiniu nezadejau imt, nes tikrai neapsimokejo...o kai pagalvoju kad tektu po metu gryst pasibaigt mokslu, tai siaubas doh.gif

tuoj supuosi, pora savaiciu ir vakelis tavo rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 06, 20:29)
oj tinginiuke tu biggrin.gif
bet ir gerai, kada veliau pailsesi, kai pagimdysi tik ir svajosi apie poilsi ar miegeli jei vaikelis bus neramus  ax.gif
o man jau irgi nebedaug liko, nuo spalio 26d iseinam i praktika, bet man i ja nereiks eit, tai jau kaip ir atostogausiu biggrin.gif tik liks diplomini pabaigt ir apsigint sausio menesi doh.gif

Nu kad man taip gavosi, jog galiu laisve mėgautis ax.gif Kol mokiaus, visokie remontai vyko, tai net negalvojau apie vaiką, o kai liko kasdienybė ir kasdien tas pats per tą patį - darbas, namai, darbas, namai, tai labai užsinorėjau pokyčių, o dar labiau vaikučio bigsmile.gif Tik tiek, kad aš tokia nenusėdinti vietoj, tai kol orai geri buvo net nenorėjau tinginysčių, bet va dabar kai ir gydytoja jau liepė nutūpt, ramiai gyvent ir orai tokie pasidarė tai lepinuos, net vyrui va valgytt nepadarau, sakau pas mamą važiuok, ji gi vis tiek vakarienę darys rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 06, 19:15)
Nu kad man taip gavosi, jog galiu laisve mėgautis  ax.gif Kol mokiaus, visokie remontai vyko, tai net negalvojau apie vaiką, o kai liko kasdienybė ir kasdien tas pats per tą patį - darbas, namai, darbas, namai, tai labai užsinorėjau pokyčių, o dar labiau vaikučio  bigsmile.gif Tik tiek, kad aš tokia nenusėdinti vietoj, tai kol orai geri buvo net nenorėjau tinginysčių, bet va dabar kai ir gydytoja jau liepė nutūpt, ramiai gyvent ir orai tokie pasidarė tai lepinuos, net vyrui va valgytt nepadarau, sakau pas mamą važiuok, ji gi vis tiek vakarienę darys  rolleyes.gif  biggrin.gif

nu ir saunu, vaikelis reikalingas, kokia seima jei vaikelio nera 2.gif tease.gif
tai o pati ka valgai tada jei vyrui nedarai? biggrin.gif:D
o as mielai gaminciau vyrui dabar, bet barake tai nieko gero negaminu, kanors greit pasidarau ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 06, 22:25)
nu ir saunu, vaikelis reikalingas, kokia seima jei vaikelio nera 2.gif tease.gif
tai o pati ka valgai tada jei vyrui nedarai? biggrin.gif:D
o as mielai gaminciau vyrui dabar, bet barake tai nieko gero negaminu, kanors greit pasidarau ir viskas unsure.gif

aš su tai visko prisigaminu, bet jam nelieka beee.gif Negi kelis kart gaminsiu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 06, 20:32)
aš su tai visko prisigaminu, bet jam nelieka  beee.gif Negi kelis kart gaminsiu  nail.gif

tai labai mazai gamini,m nepagalvoji kad ir vyras valgyt nori bash.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 06, 22:48)
tai labai mazai gamini,m nepagalvoji kad ir vyras valgyt nori  bash.gif biggrin.gif

ką aš galiu padaryt, kad vis blogai apskaičiuoju ir pati per dieną sunaikinu viską triniti.gif o iš bado dar nei vienas nemirė dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 06, 21:03)
ką aš galiu padaryt, kad vis blogai apskaičiuoju ir pati per dieną sunaikinu viską  triniti.gif o iš bado dar nei vienas nemirė  dirol.gif

vargsas tavo vyras, taip ir sukust gali mega_shok.gif
Atsakyti