QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 07, 20:18)
Su daiktu pirkimu tai ir man tas pats.atrodo jeigu galeciau tai ispirkciau visa parduotuve

visus drabuzelius nusipirkciau.tiek visi grazus,tiek visko reikia.nors turbut paskui jeigu daug prisiperki tai nespeji net aprengti visu.tie leliukai taip greitai auga.
vat siandien ir dar buvau nulekus i parduotuve ir dar nupirkau viena paklodyte i lovyte.gales miegot mano maziukas.
daikteliai jau sukrauti i ligonine.tik turbut velgi persistengiau.pilnas lagaminas man cia gavosi su visais daiktais.kazin ar manes ten neisvys su tuo lagaminu sakys kur tu cia susiruosei?gyvent cia savaite gal ruosiesi?

bet kad atrodo visko reikia.
Papildyta:
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 08, 11:14)
As jau supirkau viska mazyliu, bet kai tik praeinu pro vaikiskas prekes tai taip ir traukia vel ka nugriebt mazyliui

vyras juokiasi, kad arba bankrutuosime arba turesime sunu manekena, kuris gales persirengineti po 10 kart i diena
Maniskis gimdyme jau kaip ir sutiko dalyvauti... is pradziu kratesi, nes turejo neigiamos patirties pirmoje santuokoje, bet rodos itikinau, kad jis man reikalingas ir tikrai ant jo nereksiu ir nekeiksiu

Istikro tai labai norisi, kad salia butu artimas zmogus ir tokiu momentu jausciau jo meile... zinoma, vyrams leisti megautis tik malonumais... manau gimdymas suartina seimas dar labiau. Tik nesuprantu tokiu vyru, kurie stovi koju gale ir filmuoja ir fotografuoja... va uz tokius veiksmus tai tikrai
Oi koju gale stoveti ir filmuo ti tai jau tikrai nereikia

kas nores poto ziureti ten ta visa kruvina drama?kazkokia nesamone jau.ir isvis kazin ar reikia pati gimdyma filmuoti?bent jau man taip atrodo.kai laikai jau svaru grazu kudikeli ant ranku tai taip,bet ta visa procesa gal nereiketu.
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 08, 14:12)
jum gerai jau viska turit
mes dar kedutes i masina neturim ir kombinzono
o daiktelius i ligonine jau sudejot?
As jau ir kombinzona turiu ir kedute i masina.zodziu kaip ir viska tikrai jau susipirkus.bet man jau ir gimdymas ant nosies.beliko 15 dienu.vis ir skaiciuoju.
tik kedute tai pirkau kur nuo gimimo iki 13 kg.cia gal net gi ne kedute vadinasi o lopsys tas.kazin ar nepadariau klaidos gal reikejo geriau paieskoti keduciu kur tinka iskart nuo gimimo.tik tiek,kad ta lopsy issiimi is masinos ir i parduotuve gali zygiuoti,ant parduotuves karucio uzsidejus gali vazineti,o kedutes jau neisidesi.